Shop roku Siguro kuchyňský robot

KENWOOD Chef XL Elite KVL6370S

Termékkatalógus
KENWOOD Chef XL Elite KVL6370S
4,5 2 értékelés
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1400 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 6,7 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél, turbo pulse gomb, keverőszár, dagasztószár, feltét habveréshez, turmix feltét és húsdaráló, tömege: 11,7 kg, ezüst szín
Kód:  KEKR003 Termékszám:  0W20011181 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KENWOOD Chef XL Elite KVL6370S

Sokoldalú, nagy teljesítményű konyhai robot

A KVL 6370.S konyhai robot egy ideális eszköz a konyhában, sok feladatot elvégez, mint például habverés, dagasztás, keverés vagy őrlés. A készülék minőségi anyagokból készült, és biztosan kellemesen meglepi Önt sokoldalúságával, nagy teljesítményével és hosszú élettartamával. Az 1400W-os motor a sűrű tészta keverésénél, vagy nagy mennyiségű nyersanyag feldolgozásánál is tartja a sebességet.


A KENWOOD KVL 6370.S legfontosabb jellemzői

  • All-metal design
  • Rozsdamentes acél XL tál, 6,7 literes kapacitással
  • Teljesítménye 1400 W
  • 6 sebességfokozattal
  • Lassan emelkedő sebesség
  • Impulzus funkció
  • Az alkatrészek mosogatógépben moshatók
  • Húsdaráló és keverő
  • Gazdag tartozékok

Precíz sebességszabályozás

A rozsdamentes XL-es edény kapacitása 6,7 liter, így akár 2 kg lisztet is feldolgozhatunk szilárd tésztához, vagy 16 tojásfehérjéből is készíthetünk sűrű habot. A Kenwood KVL 6370.S fokozatos sebességnövekedéssel 6 sebességfokozatot kínál, így nem kell attól tartania, hogy a tartály tartalma kiszivárogna. Lehetőség van lassú és finom nyersanyag-feldolgozásra, de egy extra funkcióval pillanatokon belül maximális sebességre gyorsulhat.


Kiváló minőségű tartozékok

A klasszikus keverőkarok között egy léggömbös habverő található, amivel tökéletes habot verhetünk,  vagy sima tésztát keverhetünk. A spirális dagasztóhorog elkészítheti a kenyér tésztáját, a pizza tésztát és a klasszikus kelt tésztát. A csomagban megtalálható még egy speciális K- keverőkar is, amely bármilyen keveréshez használható, sőt különleges alakjának köszönhetően könnyen kezelhető.


Tökéletes darált hús

A Kenwood KVC 6370.S készülékhez egy fém húsdaráló is csatlakoztatható. 3 db őrlőlemezzel van ellátva, finom, közepes és durva daráláshoz. Ideális nem csak a húsfeldolgozásra, hanem zöldségekre is, szószok, gulyás alapjának elkészítéséhez. A tartozékok között található a kolbász készítésére szolgáló készlet is, a tökéletes otthoni kolbász töltéséhez.


ThermoResist keverőtál

Az 1,6 literes ThermoResist üveg keverőtál tartós boroszilikát üvegből készült, amely ellenáll a hő okozta sokknak. A keverőben a forró levest akár közvetlenül a főzőlemezből levéve betöltheti, de ugyanúgy összetörheti benne a jeget is. A Blend-X speciális késeket úgy tervezték, hogy minden feladatot elvégezzenek a jégtől a dióféléken keresztül a sima smoothie-ig.


Több mint 20 opcionális tartozék

Akár 20 további bővítmény is vásárolható még a robothoz, hogy egy első osztályú többfunkciós konyhai asszisztenst hozzon létre. Választhat gyümölcscentrifugázót, szeletelőt, házi tészta készítőt, fagylaltgépet.


Csomag tartalma

  • Dagasztóhorog
  • Balloon seprű
  • K alakú fém
  • Üveg ThermoResist keverőtál
  • Három vágórostéllyal ellátott fém húsdaráló, valamint kolbász készítésére szolgáló készletPříslušenství

Paraméterek

Keverőtál űrtartalma
6,7 l Kész!
Teljesítmény
1 400 W Kész!
Sebességfokozatok
6 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!

Méret & súly

Mélység
28,5 cm Kész!
Szélesség
38 cm Kész!
Magasság
35,6 cm Kész!
Tömeg
11,7 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Kenwood konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KENWOOD Chef XL Elite KVL6370S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD KVL6370S CHEF XL ELITE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KENWOOD Chef XL Elite KVL6370S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD Chef XL Elite KVL6370S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD Chef XL Elite KVL6370S.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ