Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Kerti szerszámok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A kerti szerszámok nem hiányozhatnak egy családi házból, vagy víkendházból, de a nyaralóból sem. A választott típustól függően segítségedre lehetnek ha egy gödröt kell ásni vagy a növények szükséges átültetni, és nélkülözhetetlenek akkor is, ha ki kell vágni egy fát, továbbá takarításkor vagy a nehéz tárgyak és szemes anyagok cipeléséhez. Nézzük meg, milyen kerti szerszámok lehetnek hasznosak otthonod számára. Az összes kategórián végig kalauzolunk!

Tovább

Kerti szerszámok a talaj előkészítéséhez

Talajelőkészítés során elengedhetetlenek bizonyos kerti szerszámok. Elsősorban gödrök ásására, átültetéshez vagy gyomláláshoz használjuk őket.

Lapátok és ásók

A lapátok és ásók egyértelműen a legfontosabb kerti szerszámok közé tartoznak. Míg az ásóval gödröket ásunk a földbe, addig egy lapáttal a különféle szemes, darabos anyagokat mozgathatunk meg és pakolhatunk át egy másik helyre. Együtt a kettő segítségével bármilyen kertépítési feladattal megbirkózhatunk, azonban a használatuk kemény fizikai munkával jár, és az izzadást sem spórolhatjuk meg!

Kapák és talajlazítók

A kapák és talajlazítók a kisebb kerti szerszámok kategóriáját erősítik. Ezekkel a szerszámokkal levegőhöz juttatjuk és fellazítjuk a talajt, valamint eltávolíthatjuk a nemkívánatos gyomokat, hogy tetszetős ágyásokat hozhassunk létre. Vannak olyan kialakítású kerti szerszámok, amelyek dupla pengével rendelkeznek, így multifunkciós szerszámként is megállják a helyüket, vagyis két kerti szerszámot kaphatunk egyben.

Ültetőlapátok

Az ültetőlapát a kertészkedés alfája és omegája. Kisebb, de hosszúkás alakjának köszönhetően pontosan és mélyen áshatunk le a talajba, így könnyedén átültethetünk bármilyen növényt az új helyére.

Gyomkiszedők

A kerti szerszámok közé soroljuk a gyomkiszedőket is. Speciálisan kialakított heggyel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a gyomnövény könnyű kiemelését vagy kihúzását. A piacon találhatók elektromos modellek is, amelyek a magas hőmérséklet vagy a láng erejével segítenek megszabadulni a gyomoktól.

Kerti földfúrók

A kerti földfúrók az ásókhoz hasonlóan remekül kihasználható kerti szerszámok. Lyukak és gödrök ásására szolgálnak, de a hagyományos ásóknál sokkal keskenyebb a kialakításuk, ennek köszönhetően viszonylag rövid idő alatt, vékonyabb lyukakat lehet a segítségükkel készíteni. A földfúróval fúrt lyukak ideálisak fák vagy virágok ültetésére. A nagyobb hatékonyság érdekében választhatunk elektromos meghajtású földfúrót is. 

i

Kerti szerszámok készletbe rendezve is elérhetők, így többféle szerszámhoz juthatunk hozzá egyszerre, és még az áruk is kedvezőbb. Ha igazán multifunkcionális megoldást keresünk, válasszuk a Fiskars QuikFit rendszert: ez esetben csak egy nyelet és a számunkra leginkább szükséges tartozékot vagy tartozékokat kell csak megvásárolni.

Kerti szerszámok fákhoz és cserjékhez

A kertekben gyakran találkozunk különféle fákkal és bokrokkal, amelyeket időről időre metszeni, nyírni és gondozni kell. Ezekhez a munkákhoz vajon milyen kerti szerszámok szükségesek? Nézzük meg a választékot!

Fejszék és balták

A fejszék és balták klasszikus segítők a fák kivágásában vagy a tűzrakáshoz szükséges fahasábok felaprításában. De nagyobb ágakhoz vagy egyes bokrokon is használhatjuk őket. Bizonyos fejszék jól jönnek egy hentesüzletben, de akár útközben is.

Kerti ollók

A kerti ollók is a kerti szerszámok táborát erősítik. Felhasználás tekintetében három csoportba sorolhatók: sövényhez, ágakhoz és fűhöz alkalmas ollók. Bizonyos típusok használata nagyobb fizikai igénybevétellel jár, ugyanakkor az elektromos kerti szerszámok, amelyek főként az ágak levágásánál játszanak fontos szerepet, sokszorosan megkönnyítik a munkát.

Kézi fűrészek

A kézi fűrészek ugyancsak számos formában és kialakításban kaphatók. Ezek a kerti szerszámok típustól függően különböző munkákra lehetnek alkalmasak. A kézi fűrészeket általában rönkök, vastag faágak vagy gerendák el- és levágására használjuk, míg a metszőfűrészekkel, a speciális kialakításuknak köszönhetően bokrokat és sövényeket formázhatunk meg.

Kézi kerti szerszámok - nyelek: különösen akkor hasznosak, ha egy már meglévő szerszám bizonyos részét kell kicserélni. Többek között választhatunk teleszkópos nyelet is, hogy bármikor beállítható legyen a kerti szerszám mérete.

Kerti szerszámok a kert tisztántartására 

Időről időre minden kertben rendet kell rakni. Ezekben a munkafolyamatokban a következő kerti szerszámok lehetnek a segítségünkre.

Hólapátok

hólapátok nélkülözhetetlenek, ha fehérbe borul a táj. Ezek a télen használatos kerti szerszámok kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy segítségükkel a lehető legtöbb havat könnyedén lapátolhassuk el a járdákról, a beállókról és az udvar más területeiről.

Vasillák

A vasillák különösen akkor jönnek jól, ha szénát és komposztot kell átforgatni, vagy kisebb ágakat, gallyakat kell összegyűjteni. Vannak olyan speciális villák, amelyek a talaj fellazítására, a gyomok eltávolítására vagy a kemény talajban történő ásásra használhatók. Szintén a nélkülözhetetlen kerti szerszámok sorába tartoznak. 

Gereblyék

A gereblye az egyik leggyakrabban használt, klasszikus kerti szerszámok közé tartozik, és remek szolgálatot tesz, ha lehullott falevelek, fű vagy széna összegyűjtése a cél. Az úgynevezett levegőztető gereblyével pedig kihúzhatjuk a gyomokat és fellazíthatjuk a talajt.

Seprűk és lapátok

A seprűk és lapátok nemcsak beltéren, hanem a kertben is nagyszerűen kihasználhatók. Leggyakrabban a teraszon vagy a járdán használjuk, ott, ahol leveleket, szemetet, füvet és egyéb szennyeződéseket kell felseperni.

i

Nehéz anyagok vagy tárgyak mozgatásához és kezeléséhez rendkívül hasznosak a talicskák és a kerti kocsik. A talicskával általában könnyebb a kanyarokban közlekedni, míg a kerti kocsik nagyobb stabilitást biztosítanak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
464 termék
4,9 103×
FISKARS Solid L 1003465 ( 135016 )
Gereblye - levél gereblye, 52 cm széles fej, anyaga műanyag
9 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: BOR550g
5,0
Cold Steel Recon Hawk
Fejsze - univerzális, hossza 42,5 cm, tömege 680 g, karbonacél fej, nyél akasztólyukkal, tok a csomag része
15 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTcds1109
5,0
NatureLine Lombseprű
Gereblye - levél gereblye, 43 cm széles fej, anyaga műanyag
7 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: GARD142
4,6
Fiskars kerti olló Plus™ Smartfit™ dupla penge P541
Ágvágó – egykezes, kétpengés
Leárazás -5 %
8 090 Ft 8 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOR992j6
4,1 17×
Fiskars kétpengés metszőolló Solid™ P121
Ágvágó - egykezes, kétpengés, max. vágási átmérő 20 mm
5 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOR992j1
4,9 13×
Fiskars SmartFit™ teleszkópos ágvágó L86 112500
Ágvágó - karos, két pengés, maximális hossz 915 mm, max. vágási átmérő 40 mm
22 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BOR401r
4,7
Fiskars QuikFit™ csillagkapa fej
Levegőztető - kisebb gyepterülethez, anyaga: edzett acél, Quikfit zármechanizmus univerzális munkaadapter vagy nyél csatlakoztatásához, cikkszám: 1000689
18 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOR415i
4,5 27×
Fieldmann FPL 4001
Lapát - összecsukható, 15 cm élszélesség, csúcsos alakú él,
Leárazás -9 %
4 290 Ft 4 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOJ315a
Black+Decker BCPP18B (akku nélkül)
Ágvágó - akkumulátoros, egykezes, max. vágási átmérő 25 mm, markolat anyaga gumi, akkumulátor nélkül
49 670 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BODK323
4,9 38×
Fiskars Solid™ gereblye 135715
Gereblye - univerzális gereblye, 35,5 cm széles fej, anyaga fém
9 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: BOR550a
4,6
Gardena Virághagyma-ültető
Hagymaültető - kinyitható, minőségi acélból, 25 év garancia
Leárazás -10 %
4 590 Ft 5 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GARD130
4,8 20×
Fiskars PowerGear™ műanyag fogaskerekes ágvágó, horgos fejű S L70 112190
Ágvágó - karos, kétpengés, hossza 460 mm, max. vágási átmérő 38 mm
18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOR401j
5,0
Hólapát X-sorozat
Hólapát - fémélű, nyomszélesség 53 cm, teljes hossza 173 cm, műanyag ergonomikus nyél, él anyaga műanyag, tömege 1,515 kg
Leárazás -7 %
18 690 Ft 19 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOR992k4
4,5 15×
FIELDMANN FZNR 1013
Ágvágó - karos, egypengés, hossza 920 mm, max. vágási átmérő 50 mm
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: BOJ150f
4,9
Gardena Fugakaparó
Tisztító - A fű, a moha és a gyom könnyű eltávolításáért a térkövek és a fal közötti résekből. Mindkét oldalán csiszolt és edzett, korróziómentes rozsdamentes acél penge. Ergonomikusan kialakított markolat. Még húzómozgások esetén sem csúszik ki a kezedből. Kiváló minőségű élvédővel, korrózióvédelemmel, hosszabbítható, kivehető rögzítőcsavarral, puha műanyag elemekkel. 25 év garancia.
5 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GARD177
4,7 94×
Fiskars QuikFit™ levegőztető gereblyefej
Gereblye - levegőztető gereblye, 36 cm széles fej, anyaga fém
18 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOR415j
3,7
POWERPLUS POWACW03
Szívótömlő - szívótömlő, tömlő hossza 8 m, csatlakozási átmérő 1", kiváló minőségű rugalmas anyagból készült, szűrővel és zárószeleppel ellátva, amely megakadályozza a víz kifolyását a tömlőből
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PWP155d7
4,0
YATO Talajlazító fogantyúval 370 mm
Kapálógép - anyaga: fém, teljes hossza: 370 mm, tömege: 0,326 kg
3 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP3291
4,7
EXTOL PREMIUM 8873116
Ágvágó - karos, kétpengés, hossza 94 cm, max. vágási átmérő 940 mm
10 640 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: MADZ005
4,9
Fiskars SingleStep L38 típusú ágvágó
Ágvágó - karos, kétpengés, hossza 81,6 cm, max. vágási átmérő 40 mm
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOR404s
5,0
Fiskars Classic Universal Scissors, 18 cm S92 1000555
Fűnyíró olló - kézi, penge hossza 18 cm, tömege 70 g
6 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOR410c
4,8 32×
Fiskars Solid ültetőlapát
Kislapát - akasztónyílás, műanyag él, műanyag nyél, hossza 32,3 cm, fekete és narancssárga kivitel
1 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOR710b
4,8 14×
Fiskars Solid kapa
Kapa - hossza 1550 mm, anyaga acél, tömege 620 g
6 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BOR501a
3,0
Gardena HighCut 250/18V P4A Akkumulátoros, teleszkópos ágvágó olló készlet
Ágvágó - akkumulátoros, teleszkópos, kétpengés, maximális hossz 2500 mm, max. vágási átmérő 28 mm, ergonomikus markolat és áttétes, penge anyaga acél, markolat anyaga műanyag és gumi, 1 akkumulátor a csomagban, akkumulátor feszültsége 18 V, akkumulátor kapacitás 2 Ah
105 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GARD682

Kerti szerszámok

Kerti szerszámok

A Kerti szerszámok kategóriában összesen 464 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerti szerszámok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerti szerszámok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerti szerszámok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerti szerszámok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ