Akvizice ApF HU Glamour days

Mega Kiárusítás

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Apple
(29)
SONY
(12)
Samsung
(72)
Xiaomi
(31)
LG
(39)
Szűrés

Mega Kiárusítás

🔥 Itt a Mega Kiárusítás! Válogass a csúcsajánlatok közül! 👍

  • A Kampány időtartama: Az akció 2024. 04. 01. 00:01 órától 2024. 04. 15. 23:59 óráig érvényes.(„Kampány”).
  • A Kampányban aktuálisan elérhető termékek listáját ezen a honlapon, alább találod („Termékek”).
  • A Kampányban a Termék kedvezményes áron történő megvásárlása akkor valósul meg, ha a Vásárló megrendelését az Alza visszaigazolja és a Vásárló a Termék árát kifizeti (a Terméknek a kosárba történő elhelyezése nem minősül a Termék megvásárlásának). Amennyiben a Vásárló az utánvétes kifizetést választotta, elegendő a rendelést leadnia az Alza számára, a kedvezményre azonban csak az utánvét kifizetése esetén jogosult.
  • Az Alza fenntartja magának a jogot, hogy egyes Termékek esetében korlátozza, hogy egy vásárló hány darabot vehet meg azokból a Kampány során. Az előbb említett korlátozás esetén az Alza rendszere automatikusan meggátolja, hogy a vásárló több Terméket helyezzen a kosarába a Kampány ideje alatt mint a megengedett vásárlási mennyiség.
  • Néhány termék rendelkezésre álló készletei  Csehország, Szlovákia, Ausztria, Magyarország és más az Alza által ellátott országok fogyasztói között kerülnek elosztásra.
  • Az Alza a Kampányt mint kiskereskedő elsődlegesen természetes személy fogyasztók igényeinek kiszolgálására szervezi. Annak érdekében, hogy minél többeteket tudjuk kiszolgálni, fenntartjuk a jogot hogy a viszonteladási szándékkal történő, nagy mennyiségű vásárlásokat visszautasítsuk, viszonteladóknak ne adjuk el a Kedvezménnyel kínált Termékeket.
  • A Termékekre kínált kedvezmény a Kampány időtartamára korlátozódik vagy a készlet erejéig tart. Az Alza fenntartja a jogot, hogy a Kampány időtartama alatt a kedvezménnyel kínált Termékek körét megváltoztassa.
Tovább
  • A Kampány általános szerződési feltételeit itt találod, it itt találod, melyben az Alza által a Kampány során nyújtott kedvezményes árakkal kapcsolatban bővebb információt találsz, ezért kérlek ezt a dokumentumot is olvasd el figyelmesen.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
8 438 termék