0% splátky Siguro Shop roku

KitchenAid Artisan Robot MINI modell matt fekete

Termékkatalógus
KitchenAid Artisan Robot MINI modell matt fekete
5 2 értékelés
Konyhai robotgép KitchenAid - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 250 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 3,3 l-es keverőtál, 10 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez és habverő kar, tömege 6,5 kg, mérete 3,12 × 3,12 × 1,93 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
249 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KITKR845 Termékszám:  5KSM3311XEBM Gyártó honlapja:
KitchenAid Artisan Robot MINI modell matt fekete 249 990 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Akciós szettek

252 940 Ft
Szett megvásárlása
254 380 Ft
Szett megvásárlása

KitchenAid Artisan Robot MINI modell matt fekete

Szerezz magadnak örömöt az új KitchenAid Artisan Robot MINI modell matt fekete konyhai robotgéppel. 250 W-os motorral szerelték fel, mely garantáltan elvégzi helyettünk az olyan alapvető műveleteket, mint keverés, habverés, reszelés vagy könnyebb tészták dagasztása. A motor teljesítménye igény szerint könnyedén módosítható 10 sebességi fokozatban, így a szükséges sebesség könnyen beállítható. Bolygómozgásának köszönhetően, amikor működés közben a robotfej és a keverőfej ellentétes irányba mozog, a robotgép nagyszerű végeredményt biztosít. A kényelmes tésztával való munka érdekében a robotgép rendelkezik egy tartós tállal, melynek kapacitása 3,3 l, melyet többszemélyes háztartásban élők számára terveztek. Olyan előnyös tulajdonságai vannak, mint teljes fordulatszám szabályozás, teljesen fém ház és automatikus receptek. A strapabíró KitchenAid konyhai robotgép megjelenését fekete szín dobja fel.

Konyhai robotgép KitchenAid Artisan Robot MINI modell matt fekete Képernyő

KitchenAid Artisan Robot MINI modell matt fekete konyhai robotgép legfontosabb tulajdonságai

  • Eme KitchenAid konyhai robotgép óriási segítség lesz az ételek készítése során
  • 250 W teljesítményű motort kapott
  • 10 sebesség közül választhatunk
  • A tökéletes keverést a bolygómozgás teszi lehetővé
  • A keverőtál kapacitása 3,3 l
  • Terméksorozat: KitchenAid
  • Olyan funkciókkal rendelkezik, mint habverés, keverés és dagasztás
  • Ez a teljesen fémből készült KitchenAid konyhai robotgép működése közben tökéletesen stabil
  • Igény szerint állíthatjuk be a munkatempót a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően
  • Biztosan elégedettek leszünk az automatikus programokkal
  • Fekete szín hangsúlyozza ki nagyszerű külalakját

Eme KitchenAid Artisan Robot MINI modell matt fekete konyhai robotgép tulajdonságai

Eme KitchenAid konyhai robotgép segítségével mesterévé válhatsz a különféle fogások elkészítésének. Felverhetjük vele például a tojást vagy tojásfehérjét, esetleg tejszínhabot vagy más habkrémeket. Tökéletesen alkalmas öntetek, krémek vagy töltelékek készítésére. A legfinomabb sütemények érdekében olyan könnyűre és levegősre dagasztja a tésztát, mintha csak kézzel gyúrtuk volna. A nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű, hála a dagasztó funkciónak. Tökéletesen megalkotja a kedvenc pizzánk, kenyerünk vagy desszertünk tésztáját.

Próbáld ki a lenyűgöző KitchenAid konyhai robotgép extra funkcióit

Ezen KitchenAid Artisan Robot MINI modell matt fekete konyhai robotgép tökéletes megoldás minden konyhába. Teljesen fém kialakítása hosszú élettartamot és stabilitást biztosít működés közben. A folyamatos sebességszabályozás biztosítja, hogy saját igényeinknek megfelelően állítsuk be a munkatempót. A remek KitchenAid Konyhai robotgép garantálja, hogy megkönnyíti a munkánkat az ételek készítése során.

Biztosan lenyűgöznek majd használat közben a konyhai robotgép intelligens funkciói

A konyhai robotgép intelligens funkcióinak hála nincs szükség többé felesleges erőfeszítésre az ételek elkészítése során. Az automatikus programokkal rendelkező konyhai robotgépnek köszönhetően nem kell aggódnunk a desszertek és főételek receptjeinek kiválasztása miatt, a robot kiválasztja helyettünk a legjobbakat. A teljesítmény, a keverési intervallum és a hőmérséklet automatikus beállításának képességével pontosan elkészíthetjük az ételt, ahogy szeretnénk. Az ügyes KitchenAid robotgép bármikor rendelkezésünkre áll majd, ha szükségünk lesz rá.

Az ügyes KitchenAid konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékok járnak hozzá, mint dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez és habverő kar. A tartozékok széles választékának köszönhetően eme KitchenAid Artisan Robot MINI modell matt fekete konyhai robotgép több különálló készülék munkáját végzi el, így lehetőségünk van helyet és pénzt megspórolni.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretei:

3,12 × 3,12 × 1,93 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

6,5 kg

Paraméterek

Összehasonlít

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
1,93 cm Kész!
Szélesség
3,12 cm Kész!
Magasság
3,12 cm Kész!
Tömeg
6,5 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KitchenAid Artisan Robot MINI modell matt fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KitchenAid Artisan Robot model MINI matná černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KitchenAid Artisan Robot model MINI matná čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KitchenAid Artisan Roboter Modell MINI mattschwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KitchenAid Artisan Roboter Modell MINI mattschwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ