Shop roku Siguro kuchyňský robot

Klarstein Bella Elegance fehér

Termékkatalógus
Klarstein Bella Elegance fehér
1,0 1 értékelés
Konyhai robotgép Klarstein Bella - bolygóműves keverés, 1300 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, 5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, tartozékok ballon habverő, tömege 6,2 kg, mérete 38 × 22,5 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
Kód:  KLAKR305 Termékszám:  10034365 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein Bella Elegance fehér

Tedd kényelmessé és könnyítsd meg a főzést az új Klarstein Bella Elegance fehér konyhai robotgéppel. 1300 W-os motorja van, amely képes gyorsan és tökéletesen, megbízható teljesítménnyel feldolgozni még a legigényesebb alapanyagokat is. Egyszerűen tudjuk állítani a motor teljesítményét 6 előre meghatározott fokozatban, így könnyedén beállíthatjuk a szükséges sebességet. A bolygómozgásnak hála, amikor működés közben a robotfej és a keverőfej ellentétes irányba mozog, a robotgép garantálja az egyes összetevők tökéletes keverékét. A kényelmes tésztával való munka érdekében a robotgép rendelkezik egy minőségi tállal, melynek űrtartalma 5 l, amely remekül megfelel a többszemélyes háztartások számára. A remek Klarstein konyhai robotgép megjelenését fehér szín emeli ki.

Klarstein Bella Elegance fehér konyhai robotgép fontosabb paraméterei

  • A strapabíró Klarstein konyhai robotgép óriási segítség lesz az ételek készítése során
  • 1300 W teljesítményű motorral rendelkezik
  • 6 sebesség közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt
  • A tökéletes keverést a bolygómozgás teszi lehetővé
  • A keverőtál űrtartalma 5 l
  • Terméksorozat: Klarstein Bella
  • Fehér szín emeli ki nagyszerű külalakját

Az ügyes Klarstein Bella Elegance fehér konyhai robotgép funkciói

A tartós Klarstein konyhai robotgép segítségével a sütés-főzés szakértőjévé válhatsz. Könnyedén készíthetünk vele különféle krémeket vagy felverhetünk tojást vagy tojásfehérjét.

A remek Klarstein konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékok járnak hozzá, mint ballon habverő. A bőséges tartozéknak köszönhetően eme Klarstein Bella Elegance fehér konyhai robotgép több különálló eszközt helyettesít, így helyet és pénzt spórolhatunk meg.

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

műanyag

Méretek:

38 × 22,5 × 34 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

6,2 kg

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! érdeklődöm, hogy mi a különbség a Klarstein Bella illetve a Bella Elegance típusok között a külső megjelenésen és az áron túl. A Bella teljesítménye a különböző oldalak leírásában 1200 W és 2.7 LE., (2.7 LE lehetséges?) viszont magán a gépen alul 1300W van feltüntetve. A Bella Elegance 1300W és 1.7 LE. a kiírások szerint. Most akkor melyik a valós adat, illetve melyik típus nyújt többet, jobb teljesítményt. Főleg kenyértészta dagasztáshoz szeretném használni, erre valóban alkalmasak? köszönöm!

Üdvözletem! A Klarstein Bella Elegance fehér konyhai robotgépnél következetesen f é m belső áttétel szerepel két helyen is. Ugyanez pirosban már műanyag belső áttételes. Most melyik a jó?

Üdvözlöm, a kérdésem a termékkel kapcsolatban az lenne, hogy milyen kiegészítőket tartalmaz. Mivel a klarstein honlapján a habverő, dagasztókar, stb. is fel van sorolva, az alza.hu-n pedig csak a habverő. Vélhetően ugyanazokat tartalmaznia kellene, de a biztonság kedvéért megkérdezem, hogy a technikai paraméter leírásuk hibás-e vagy tényleg csak a habverőkar van benne. Köszönettel, Gáspár Ferenc

Kérdések és válaszok: Klarstein Bella Elegance fehér
Kiegészítők: Klarstein Bella Elegance fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Bella Elegance bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Klarstein Bella Elegance biely.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ