AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Krups XS530010

Termékkatalógus
Krups XS530010
4,7 28 értékelés
Tisztítókészlet - a Krups kávéfőző élettartamának növelésére, 2 tasak vízkőmentesítő hatóanyag, 10 tisztító és zsírtalanító tabletta, 1 vízszűrő patron
11 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KRUPK026 Termékszám:  XS530010 Gyártó honlapja:

Krups XS530010

Krups XS530010 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A KRUPS tisztítókészlettel a kávéfőző éppolyan tiszta lesz, mint az első kicsomagolás napján. Rendszeres karbantartással nem csupán a készülék élettartama hosszabbítható meg, de a kávé íze is mindig kitűnő lesz. A készlet minden KRUPS automata kávéfőzőhöz alkalmas. A szett vízkőmentesítő készítményt, tisztító / zsírtalanító tablettát és vízszűrő patront tartalmaz. A vízkőmentesítő eltávolítja a vízkő nyomokat és növeli a készülék hatékonyságát. A tisztító tabletta megszabadítja a kávéfőzőt a zsírtól és kávélerakódásoktól. A vízszűrő víztartályba való helyezésével két hónapon keresztül jelentősen csökkenthető a víz klór és kalcium tartalma, amelyek elronthatják a kávé aromáját.


A készlet tartalma

  • 2 db vízkőmentesítő készítmény
  • 1 készlet tisztító és zsírtalanító tabletta (10 db)
  • 1 vízszűrő

Paraméterek

Típus
Folyékony, Tabletta Kész!
Tabletták száma
10 db Kész!
Vízkőoldó ciklusok száma
2 Kész!

Típus

Típus
Folyékony, Tabletta Kész!

Tulajdonságok

Tabletták száma
10 db Kész!
Vízkőoldó ciklusok száma
2 Kész!

A német KRUPS márka először 1846-ban jelent meg, amikor Robert Krups híressé vált formatervezett, csúcsminőségű mérlegeiről. Az 1950-es években KRUPS felfedezte a kávé varázsát, és megalkotta a legendás ONKO elektromos kávéfőzőket. Az elmúlt ötven évben a KRUPS kávéfőzők fejlesztése alatt a márka számos egyedülálló modellt, technikai megoldást alkotott, és ezt az irányt követi a mai napig. Az egyik kávéfőző modelljüket öntisztító gőzölős fúvókával láttak el. A KRUPS nemcsak kávéfőzőket, de minőségi kávéőrlőket és tejhabosítókat is kínál.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KRUPS XS530010
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ