Slevy s AP+ AP+ plus nový vizuál

Kültéri LED lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiafelhasználás
0,06 W
50 W
-
Fényáram
1 lm
28000 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(152)
Semleges fehér
(132)
Hidegfehér
(79)
További tulajdonságok
Vízálló
(84)
Mozgásérzékelő
(79)
Fényerő szabályzás
(65)
Smart
(43)
Fényszín beállítás (RGB)
(33)
Szűrés

A kültéri LED lámpák a kert, a feljáró vagy a terasz gazdaságos megvilágítására szolgálnak. Akár homlokzati kültéri LED lámpa, akár kerti oszloplámpa érdekel vagy mennyezeti lámpákat keresel a teraszra, nálunk kedvedre válogathatsz. A folytatásban szeretnénk neked segítséget nyújtani, hogy végül a számodra legmegfelelőbb kültéri LED lámpa kerüljön a kosaradba.

Tovább

A kültéri LED lámpa elhelyezése - homlokzatra, mennyezetre vagy földre

A kültéri LED lámpák elsősorban kialakításukban különböznek. Nézzük meg, melyik típus hova illik a legjobban.

  • A falra szerelhető kültéri ledes lámpa tökéletesen alkalmas a terasz vagy pergola megvilágítására. Csak csavarokra és tiplikre lesz szükséged.
  • A kerti oszlop lámpa önmagában is állhat a földön, de a nagyobb stabilitás érdekében érdemes rögzíteni.
  • A leszúrható lámpákat is érdemes számba venni kültéri LED lámpa választásakor, járdák vagy kertek megvilágítására egyaránt ideálisak. Bárhova elhelyezheted őket földbe szúrva.
  • A mennyezeti kültéri ledes lámpa nagyszerű teraszvilágítás. A már bekötött vezeték előny, de nem szükséges.
  • A süllyesztett kültéri LED lámpák kiválóan használhatók a homlokzaton. Egy kis ügyességgel a falba is süllyeszthetők.

kültéri LED lámpa
Falra szerelhető
kültéri LED lámpa

kültéri LED lámpa napelemes
Leszúrható/oszlop lámpa

Mennyezeti kültéri ledes lámpa teraszra
Mennyezeti lámpa

Süllyesztett kerti ledes lámpa homlokzatra
Süllyesztett
kültéri ledes lámpa

i

A LED fényszalagok a pergola környezeti háttérvilágításaként is használhatók. Lehet, hogy önmagukban nem adnak elég fényt, de titokzatos hangulatot teremthetnek. Igazán nagy terület megvilágítására a nagy fényáramú reflektorok a legalkalmasabbak.

A kültéri LED lámpák és a fényáram

A fényáram lumenben (lm) kifejezve azt a teljes fénymennyiséget mutatja meg, amelyet a ledes kültéri lámpa minden irányba képes kibocsátani. Azaz, hogy a világítás milyen erősen sugározza a fényt az emberi szemhez képest. A fényáramot befolyásolja a LED-ek száma, és a megvilágítás fokozatos romlását is figyelembe kell venni. A nagyméretű reflektorok fényárama a legmagasabb, általában több ezer, míg a leszúrható vagy süllyesztett lámpáké a legalacsonyabb.

A kültéri LED lámpák fényáramáról bővebben Az izzók fényerőssége című cikkünkben olvashatsz.

Milyen legyen a kültéri LED lámpa színhőmérséklete?

A kültéri LED lámpák másik jellemzője a színhőmérséklet, amelyet Kelvinben (K) adnak meg. A meleg fehér (<3 300 K) hangulatos benyomást kelt, és a klasszikus izzók fényére emlékeztet. A semleges fehér (4 000-4 500 K) a természetes nappali fényt imitálja. A hideg fehér (>6 000 K) jellemzője a hűvös árnyalat. A színhőmérséklet a fény színét jelzi a sárgától a kékig egy 2 000-10 000 K skálán.

i

A fény színei tulajdonságaikban is különböznek. Részletesebben Mi az a színhőmérséklet és miért fontos? című cikkünkben olvashatsz erről. Ha azonban az élénk színekhez vonzódsz, válaszd az RGB kültéri LED lámpa modelleket, amely a piros, a zöld és a kék szín keverésével milliónyi különböző árnyalatot hoz létre.

A kültéri LED lámpák cudar időben is kell, hogy bírják a gyűrődést

A külső hatások elleni védelem a kültéri LED lámpák esetében rendkívül fontos. A legegyértelműbben az IP besorolás ad felvilágosítást, amely két számmal fejezi ki a védelem mértékét. A legfontosabb a vízállóságot jelző második számjegy. Az esős és viharos időjárást a legalább 3-as értékkel rendelkező lámpák fogják átvészelni. A porállóság mértéke elegendő lehet, ha az első pozícióban 6-os szám szerepel.

Az IP44-es védettségű kültéri LED lámpák ellenállnak a fröccsenő víz és az apró szilárd tárgyak behatolásának, míg az IP65-67-es védettségűek teljesen porállóak és fokozottan védettek a fröccsenő vízzel, a hullámokkal és a vízbe merüléssel szemben.

A kültéri LED lámpák ma már számos funkciót kínálnak

Olyan korban élünk, amikor szinte minden elektronikai eszköznek van okos változata, a kültéri LED lámpák esetében sincs ez másként, gyakran találkozhatsz kiegészítő funkciókkal. Hasznos megoldás, amelynek köszönhetően némi pénzt is megtakaríthatsz, a mozgásérzékelő. A fényerősség kényelmes beállítása érdekében győződj meg arról, hogy a kültéri ledes lámpa dimmelhető-e.

  • A fény színének és színhőmérsékletének beállítása igény szerint távirányítóval vagy hanggal is elvégezhető.
  • A távvezérlés segítségével a ledes kültéri lámpa fénye (szín- vagy fényerőszabályozás) távolról is könnyen kezelhető.
  • Az időzítő egy adott időre vagy időszakokra állítható be, amely után a kültéri LED lámpa ki- és újra bekapcsol.
  • Az érintésvezérlés egy másik lehetőség a fényerősség fokozatmentes állítására.

i

A kültéri ledes lámpa, mint az okos otthon része

Az okos otthon egyre népszerűbb hazánkban, és a kerti LED világítás is integrálható ebbe az ökoszisztémába. A központi egységen, mobiltelefonon vagy más eszközökön keresztül ki- és bekapcsolhatod a lámpát, illetve változtathatod a fény színét vagy intenzitását. Erre a feladatra nagyszerű segítséget nyújthatnak a hangasszisztensek.

A kültéri LED lámpa kiválasztásakor a tápellátásra is figyelj

A kültéri LED lámpák az áramellátás módjában is különböznek. Leggyakrabban három típussal fogsz találkozni, a választásnál szem előtt kell tartani, hogy hol kerül elhelyezésre a kültéri ledes lámpa, és milyen lehetőségeid vannak az adott helyen. Ne aggódj, segítünk választani.

  • Az aljzatba csatlakoztatható kültéri LED lámpák teraszon, pergolában vagy bárhol elhelyezhetők, ahol hozzáférhetsz a hálózathoz.
  • A vezeték nélküli ledes kültéri lámpa bárhol használható, időnként azonban az elemet cserélni vagy az akkumulátort tölteni kell.
  • A napelemes kültéri LED lámpa a legjobb megoldás a nyitott területeken. Az áramellátásról nem neked kell majd gondoskodni.

A kültéri ledes lámpa energiafogyasztása

A kültéri LED lámpa wattban (W) megadott teljesítménye a pillanatnyi energiafogyasztást tükrözi. Például egy 10 W-os kültéri ledes lámpa óránként 0,01 kWh-t fogyaszt. Sokkal gazdaságosabb, mint a hagyományos izzó, de a fényáram lumenben kifejezve a fontosabb paraméter, amely a fényerősségről árulkodik. Összehasonlításképpen, egy klasszikus 60 W-os izzó körülbelül 10-15 W teljesítményű ledes világításnak felel meg.

A kültéri LED lámpa mozgásérzékelővel praktikus és energiatakarékos

A kültéri LED lámpa mozgásérzékelővel messze a legjobb megoldás kocsibejárók, járdák vagy bejárati ajtók megvilágítására. A legjobban a forgalmas helyeken hasznos, ahol legtöbbször csak rövid időt töltesz. Így nem kell a sötétben a kapcsolót keresgélned, a mögötted lévő lámpa pedig rövidesen ki is kapcsol, ami értékes energiát takarít meg.

Szívesen megnéznéd, milyen lehetőségek vannak még a kültéri LED lámpák mellett? Nézd meg kültéri lámpa kínálatunkat, ahol sok hasznos információ mellett rengeteg különböző termék is vár rád.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
258 termék
5,0
Rabalux Funghetto 7877 LED Kültéri szolár lámpa szenzorral LED/0,06W/1xAA IP44
Kerti világítás - leszúrható, LED-es, 0,54 W teljesítmény, meleg fényű, 18,5 cm magas, 12 cm széles, anyaga: műanyag, IP44 védelem, hálózati és elemes tápellátás
3 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RbX21D491
3,2
Rabalux Mora 8948
Lámpás - Mora, kültéri dekoratív napelemes lámpa (függő lámpás), beépített LED kapcsolóval, IP23
2 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RBLX8948
5,0
Philips Hue White and Color Ambiance Calla extention 17420/30/P7
Kerti világítás - kerti oszlop, okos funkciókkal, LED-es, dimmelhető, 590 lm fényáram, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 25,2 cm magas, 10,4 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem, hálózati tápellátás
53 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18024
5,0
Rabalux Eric 7979 Kültéri LED mennyezeti lámpa LED/24 W/230 V IP64
Mennyezeti lámpa - LED, 24 W teljesítmény, 2160 lm fényáram, semleges fehér (4000 K), szélesség 28 cm, anyaga: műanyag, IP64
14 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RbX21D252
4,6
Solight Easy LED reflektor, 20W, 1600lm, 4000K, IP65
LED reflektor - kültéri használatra, 20W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1600 lm fényáram, semleges fehér, IP65 védelem, 25000 óra élettartam, méretei: 3,5 × 12,5 × 1 cm
2 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD2021_114
5,0
RABALUX 7040 Odera
Állólámpa - LED, szabályozható fényerő, 3 W teljesítmény, 140 lm fényáram, meleg fényű, érintésvezérlés, anyaga műanyag, mérete 16 × 15 cm (Ma×Sz), IP44 védelem
12 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Rab23_001
4,0
Rabalux 7775 Inverness
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 15 W teljesítmény, 1190 lm fényáram, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 3 cm, szélesség 25 cm, anyaga: műanyag, IP44
22 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RbX22_002
3,0
RETLUX RSL 251 LED FL REFL.20W 4000K PIR
LED reflektor - kültéri használatra, 20W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1800 lm fényáram, semleges fehér és hidegfehér, 4000K maximális színhőmérséklet, 120°-os fényszög, mozgásérzékelős, vízálló, IP54 védelem, tápellátása hálózati, E energiaosztály, méretei: 14,5 × 13,5 × 6,2 cm
8 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL028
4,3
RETLUX RGL 104
Kerti világítás - leszúrható, LED-es, 10 lm fényáram, meleg fényű (3000 K), 46 cm magas, 12,5 cm széles, anyaga: műanyag, üveg és pléh, napelemes, IP44 védelem
4 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL004
3,7
RETLUX RGL 102
Kerti világítás - leszúrható, LED-es, 1,2 lm fényáram, hideg fényű (7500 K), 40,9 cm magas, 9 cm széles, anyaga: acél és műanyag, napelemes, IP44 védelem
2 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL010
Rabalux 7476 Balimo
Fali lámpa - LED-es, 12 W teljesítmény, 720 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), 13 cm magas, 8,5 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP54 védelem
10 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RbX22_004
4,0
Immax WALL-4 lámpa fényérzékelővel
Fali lámpa - LED-es, 0,5 W teljesítmény, meleg fényű (3500 K), 15,5 cm magas, 12 cm széles, anyaga: műanyag, IP54 védelem
8 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX23_12
Rabalux Amarillo 7969 - Fali lámpa Típusok
4,4
Rabalux Amarillo 7969
Fali lámpa - LED-es, 50 lm fényáram, meleg fényű (3000 K), 11 cm széles, anyaga: műanyag, IP44 védelem
5 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RBLX7969
Philips Hue White Lucca 17403/93/P0 - Kerti világítás
Típusok
5,0
Philips Hue White Lucca 17403/93/P0
Kerti világítás - kerti oszlop, okos funkciókkal, LED-es, dimmelhető, 806 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 77 cm magas, 14,2 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem, hálózati tápellátás
61 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL18016
4,0
VELAMP SL234
LED lámpa - meleg fényű (3000 K), anyaga: műanyag, 13,2 cm max. magasság, 6,7 cm széles, IP44 védelem
5 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IN23_07
3,0
RABALUX 77016 Ansoo
Kerti világítás - LED szalag, LED-es, 0,26 W teljesítmény, 30 lm fényáram, meleg fényű, anyaga: műanyag, elemes és napelemes, IP44 védelem
9 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Rab23_020
4,8
RETLUX RGL 108
Kerti világítás - leszúrható, LED-es, meleg fényű (3000 K), 53 cm magas, 10 cm széles, napelemes, IP44 védelem
7 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL008
RABALUX 77024 Kangton
Fali lámpa - LED-es, 1,2 W teljesítmény, 8 lm fényáram, meleg fényű (3000 K), 5,5 cm magas, 2,5 cm széles, anyaga: műanyag, IP44 védelem
3 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Rab23_026
4,5
Rabalux Napelemes LED fali lámpa szenzorral, IP44
Fali lámpa - LED-es, 1,3 W teljesítmény, 100 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), 12,5 cm magas, 10 cm széles, anyaga: műanyag, IP44 védelem
3 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RbX21D85
Philips Hue White and Colour Ambiance Calla 17437/30/P7
Kerti világítás - mennyezeti, okos funkciókkal, LED-es, dimmelhető, 8 W teljesítmény, 590 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 40 cm magas, 10,4 cm széles, anyaga: fém, IP44 védelem, hálózati tápellátás
69 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL19020
4,5
Philips myGarden Arbor 16460/93/16
Fali lámpa - LED-es, 6 W teljesítmény, 600 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 22,1 cm magas, 16,6 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
21 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO415o
5,0
Philips myGarden Karp 17293/93/16
Fali lámpa - LED-es, 600 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 26,55 cm magas, 21,05 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
Leárazás -10 %
23 490 Ft 25 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ESO415a
1,0
VELAMP LED napelemes cölöp, SPK12
LED lámpa - meleg fényű, anyaga: műanyag, 51 cm max. magasság, 7,5 cm széles, IP44 védelem
3 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Velamp22_18
Viking D66 Kültéri napelemes LED lámpa
Fali lámpa - LED-es, szabályozható fényerő, 8 W teljesítmény, 650 lm fényáram, hideg fényű (6000 K), 37,7 cm magas, 12 cm széles, anyaga: műanyag és polikarbonát, IP65 védelem
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGc24

Kültéri LED lámpák

A Kültéri LED lámpák kategóriában összesen 258 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kültéri LED lámpák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kültéri LED lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kültéri LED lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kültéri LED lámpák vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ