AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

LAMAX T6 GPS Wifi

Termékkatalógus
LAMAX T6 GPS Wifi
2,8 35 értékelés
Autós kamera - 140°-os képszög, 1,5"-es kijelző, mágneses tartó, érintéses vezérlés, GPS, hurok felvétel, radardetektor, éjjellátás és g-szenzor, videó max. felbontása Full HD (1920×1080), mono és sztereó hangzás, maximum 128 GB-os micro SD memóriakártya rakható bele, használati útmutató, USB kábel, használati útmutató, töltőkábel/adapter, autós töltő, tartó és tisztító törlőkendő a csomagban, szivargyújtó gondoskodik az áramellátásáról
16 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  LMA003b1 Termékszám:  LMXT6
LAMAX T6 GPS Wifi 16 890 Ft Használt raktáron
Vásárlás

LAMAX T6 GPS Wifi

LAMAX T6 GPS Wifi egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

Megóvja a biztonságod és nem gátol a kilátásban

Védd magad és autódat az útjaidon – A LAMAX T6 Full HD felbontású kamerának és a forradalmi chipnek köszönhetően éles felvételt készíthetsz nappal vagy éjszaka is.A mágneses rögzítés és a GPS megkönnyíti a mindennapi használatát,és a Wi-Fi segítségével könnyen átküldheted a felvételt a mobil alkalmazásodba. A mini kamera nem gátolja a kilátásod, és ha leparkoltad az autódkönnyen magaddal viheted a zsebedben.

A bizonyíték a Te oldaladon

A LAMAX T6 megbízhatóan rögzít minden történést az autód előtt140°-os szögben. A videók a 1920×1080 felbontással rögzítenekminden fontos részletet, mint például a másik autó rendszámát vagy a söfőr és a járókelők arcát.Baleset esetén az egész esemény rögzítve lesz, így bebizonyíthatod az ártatlanságod..

Felcsatolod, bekapcsolod és indulhatsz

A kamerával történő mindennapos tennivaló nagyon egyszerű. Elég felcsatolnod a mágneses tartóhoz, melyet a legelső használatkorrögzítesz a szélvédőhöz, és már indulhatsz is – nem kell beállítanod a felvételi szöget, vagy a vezetékeket.

Alkalmazás a könnyebb használathoz

A kamerával rögzített felvételt könnyen átviheted Wi-Fi használatával a telefonodba. A speciális mobilalkalmazás lehetővéteszi a kamera irányítását, figyelemmel kísérni az élő felvételeket vagy azokat módosítani.A telefon nagyobb kijelzője lehetővé teszi a optimális felvételi szög beállítását. A számítógépeden a GPS Player programnak köszönhetően visszamenőleg elemezheteda felvételt. A felvételeken megláthatod a helyzetmeghatározó és GPS adatokat, a sebességet és az útirányt a térképen.

Kitűnő felvétel nappal és éjszaka is

Az éjszakai felvétel sem jelent gondot. A lakott területeken kívül a nem bevilágított területekena kamerák nagy része tehetetlen, de a LAMAX T6 folytatja a felvételt. A beépített technológia rögzíti a maximum lehetségeskörnyezeti fényt, így egész nap biztonságban tudhatod magad.

Memória, mely sosem telik meg

A LAMAX T6 képes akár 128 GB memória kártyával is dolgozni, mely akár 24 órányi felvételt is rögzíthet.Ha a tárhely megtelik, a kamera a legrégibb felvételt átírja az újakkal. A fontos pillanatokat, melyek akár bizonyítéknak is szolgálhatnak,egy gombnyomással biztosíthatod az átírás ellen. Ütközés esetén, vagy váratlan irányváltáskor a felvétel automatikusan biztosítja magád a terhelési szenzornakköszönhetően. A kritikus helyzetek így mindig rögzítve lesznek.

Mindenkor megbízható felvétel

A nehéz fényviszonyok, a változó fényerőséggel és a sötét és világos váltakozása a videóknaktöbbnyire gondot okoznak. Itt az alagutakról, a fák árnyékáról vagy a szembejövő autók fényéről beszélünk.A LAMAX T6 kamera minőségi érzékelővel és lencsével van felszerelve, működő szélessávú dinamikus felvétellel (WDR), mely az erősfénykontrasztokat kivédi. Így a fontos részletek, mint például az autók rendszáma vagy az útjelző táblák, mindig tisztán lesznek láthatóak.

A GPS rögzíti az irányt és a sebességet

Már nem kell senkivel sem veszekednek, hogy átlépted e a megengedett sebességet.A kamera mágneses rögzítővel és beépített GPS jeladóval van felszerelve. A felvételek így a kérdéses esetekben mindigmegmutatják az aktuális sebességed, ami bizonyíték, hogy betartottad a szabályokat.

Ciklikus felvétel

A kamera a felvételeket szekvenciálisan rögzíti, így ha a tárhely kezd megtelni, akkor automatikusan átírja a legrégebbi felvételt.Az útjaid során tehát sosem áll le a rögzítéssel.

A felvételek lezárása

A felvételeket, amelyeket fontosnak tartasz, vagy amelyek tetszenek neked, egy gombnyomással lezárhatsz. Ilyen felvételek elmentve maradnaka kamerában.

Mozgásérzékelés

Ha az autód közelében a kamera mozgást érzékel, automatikusan elkezdi a feljátszást. Ez a funkció főleg parkoláskor segítség.

G-szenzor

A megterhelési érzékelő figyelemmel kíséri az útirányt, és azonnal felismeri a váratlan irányváltást vagy ütközést.Automatikusan azonnal lezárja a felvételt törlés ellen.

LAMAX T6

WDR (széles dinamikus tartalom)

A szélessávú dinamikus rögzítés kivédi a fények váltakozását, mint például az alagútba való bemenést vagy a váltakozó fényeket a szembejövő autókból.

LAMAX T6

Egyszerű telepítés

A LAMAX T6 kamera felszerelése csak a kamera tartója a szélvédőre való egyszeri rögzítéséből áll.Ezután a kamerát már csak az egyedi mágneses rögzítésével akasztod fel, vagy veszed le.

LAMAX T6

Full HD felbontás

A részletekre maximálisan odafigyelő felvétel meggyőző bizonyíték. A minőségi kamera biztosítja a tiszta és éles felvételt bármilyen feltételek közt.

LAMAX T6

Éjjeli látás

A kevés fény nem jelent a LAMAX T6 kamerának semmilyen akadályt. Az útjaidon megbízhatóan fog óvni éjszaka és szürkületkor is

  
LAMAX T6

GPS

Speciális lejátszó és a Google Maps segítségével az egész utad lejátszhatod. A rendelkezésedre leszneka helyzet meghatározó  adatok, az útirány és az azonnali átlag és legmagasabb elért sebesség.

LAMAX T6

1,5“ kijelző

A jól olvasható kijelző segít a kamerával való munkádban. A kamera több nyelven kezelhető

LAMAX T6

Szélessávú felvétel - 140°

A szélessávú lencsének köszönhetően a kamera minden fontosat rögzít – az úttest teljes szélességét és a közvetlen környezetét is

LAMAX T6

Wi-Fi

A WiFi biztosítja a felvételek átvitelét. A LAMAX T6 kamera felvételeit a beépített WiFi-nek köszönhetően vezetékmentes játszhatod át a telefonodba.

LAMAX T6

Mobil alkalmazás

A kamerád a WiFi segítségével párosíthatod a telefonoddal. A HQBKiNG alkalmazásban a felvételekkel azonnal dolgozhatsz.Az alkalmazás megfelelő telefonok és táblagépet számára Android vagy iOS operációs rendszerrel és megkönnyíti a munkádat– a kamerát távolról is be-, kikapcsolhatod vagy átállíthatod a kamera beállítását.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Csomag tartalma
Használati útmutató, USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Autós töltő, Tartó, Tisztító törlőkendő Kész!
SD kártya max. méret
128 GB Kész!
Látószög
140 ° Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Autós töltő, Tartó, Tisztító törlőkendő Kész!

Látószög
140 ° Kész!
Kijelző mérete
1,5" Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mennyi a töltési idő és ezután a működési idő? (gondolom akkumulátoros, mert a képeken sehol nem megy bele drót)

Kiegészítők: LAMAX T6 GPS Wifi
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ