AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Lauben Electric Kettle 1800BC

Termékkatalógus
Lauben Electric Kettle 1800BC
4,3 10 értékelés
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, űrtartalma 1,5 l, fekete kivitel, 1800 W energiafogyasztás, érintéses vezérlés, duplafal, szűrő, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, hőmérséklet megtartása, vízhőmérséklet jelző, beépített szűrő, anyaga műanyag
22 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  LAURK920 Termékszám:  LBNEK1800BC
Lauben Electric Kettle 1800BC 22 890 Ft Újszerű raktáron
Vásárlás

Lauben Electric Kettle 1800BC

Lauben Electric Kettle 1800BC egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Azonnal kész víz a megfelelő hőmérsékleten az italodhoz

Manapság sok háztartás nem tudna meglenni vízforraló nélkül, mivel ez egy gyors és kényelmes módja a vízmelegítésnek. A Lauben Electric Kettle 1800BC több mint egy egyszerű elektromos vízforraló, elegáns kialakításának köszönhetően azonban remekül mutat majd konyhádban. A készüléken egy nagy digitális kijelző mutatja a kiválasztott hőmérsékletet. Öt hőmérséklet közül választhatsz (40 °C, 60 °C, 85 °C, 90 °C és 100 °C). A Keep Warm (40 °C) funkció használatával a vízforraló akár 2 órán keresztül is fenntartja a víz hőmérsékletét. A Lauben Electric Kettle passzívan isjobban tudja tartani a hőmérsékletet a dupla héjnak köszönhetően, amelynek külső rétege Cool Touch technológiát használ, hogy megakadályozza a vízforraló okozta égési sérüléseket. A beépített biztonsági zár megvédi a Lauben Electric Kettle 1800BC vízforralót a túlmelegedéstől és az üresen forrástól. A 360°-ban forgatható talpnak köszönhetően a használata nagyon kényelmes.

A Lauben Electric Kettle 1800BC lehetővé teszi, hogy beállítsd az italodnak megfelelő hőmérsékletet

Ahhoz, hogy megfelelően élvezhesd kedvenc italodat, megfelelő hőmérsékletet kell választanod az elkészítéséhez. A vízforraló lehetővé teszi, hogy többféle hőmérséklet közül választhass: 40 °C, 60 °C, 85 °C, 90 °C és 100 °C. Az Egyesült Királyságból származó márkás termosztát gondoskodik a hőmérséklet pontos meghatározásáról. A hőmérséklet beállítása a kijelző alatti érintőgombbal történik. A Lauben Electric Kettle 1800BC vízforraló rendelkezik Keep Warm funkcióval, amely akár 2 órán keresztül azonos hőmérsékleten tartja a vizet. A vízforraló duplafalai jobban tudják passzívan tartani a benne lévő víz hőmérsékletét.

  • Kávé - 90 °C
  • Tea - 85 °C
  • Tea mézzel - 60 °C
  • Hőmérséklet fenntartása - 40 °C

Biztonságos és kényelmes használat

A kényelmes és biztonságos használat az egyik legfontosabb tényező. A Lauben Electric Kettle 1800BC vízforraló Cool Touch technológiával büszkélkedhet, amely biztosítja, hogy a dupla falának köszönhetően ne égesd meg magad a vízforraló használata közben. Természetesen biztonsági berendezés is rendelkezésre áll a túlmelegedés és az üresjárat ellen. A vízforraló beépített szűrővel rendelkezik, amely a szilárd részecskéket és szennyeződéseket fogja fel a vízből. A Lauben Electric Kettle 1800BC vízforraló alapja 360°-ban elforgatható. A vízforraló afedélen található gombbal nyitható.

Vízforraló elegáns formatervezési koncepcióval

A Lauben Electric Kettle 18000BC vízforraló lenyűgöz elegáns fekete színű formatervezésével. A menüben a hőmérsékletet mutató digitális kijelző dominál. A vízforraló belső része rozsdamentes acélból készült. Ha rendben szeretnéd tartani a konyhapultodat, a tápkábelt elrejtheted a talp aljába.  A Lauben Electric Kettle 1800BC vízforraló nagyszerű funkcionális és stílusos párost alkot a Lauben kenyérpirítóval.

A Lauben Electric Kettle 1800BC vízforraló legfontosabb jellemzői

  • A fedelet egy gomb segítségével lehet kinyitni
  • A Keep Warm funkció akár 2 órán keresztül is fenntartja a víz hőmérsékletét a vízforralóban
  • A vízforraló nagy érintőképernyős kijelzőn mutatja a kiválasztott hőmérsékletet
  • A kívánt hőmérséklet beállítása az érintőpanel segítségével
  • A Lauben Electric Kettle 1800BC vízforraló dupla falú, amely hosszabb ideig passzívan tartja a víz hőmérsékletét
  • A Cool Touch technológiának köszönhetően a külső héj nem melegszik fel
  • Biztonsági biztosíték túlmelegedés és üresjárat ellen
  • A vízforraló 360°-ban elforgatható talppal rendelkezik
  • A vízforraló belseje rozsdamentes acélból készült
  • A beépített szűrő felfogja az apró részecskéket és szennyeződéseket a vízből
  • Az Egyesült Királyságban készült precíziós termosztát
  • Választható vízhőmérsékletek 40 °C, 60 °C, 85 °C, 90 °C és 100 °C

Paraméterek

Összehasonlít
Anyag
Műanyag Kész!
Űrtartalom
1,5 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízhőmérséklet jelző, Hangjelzés Kész!
Energiafelhasználás
1 800 W Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,5 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízhőmérséklet jelző, Hangjelzés Kész!
Energiafelhasználás
1 800 W Kész!
Szűrő típusa
Beépített Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lauben Electric Kettle 1800BC
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ