AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Lauben Toaster 900BC

Termékkatalógus
Lauben Toaster 900BC
4,5 2 értékelés
Kenyérpirító - 2 szeletes, sütési idő beállítása, pirítás szabályozása, ismételt melegítési funkció, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, automatikus kikapcsolás, középre igazítás, melegszendvics készítés és kijelző, kivehető morzsatálca és péksütemény melegítő, teljesítményfelvétele 900 W, anyaga fém, fekete kivitel
22 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LAUTO937 Termékszám:  LBNT900BC
Lauben Toaster 900BC 22 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Lauben Toaster 900BC

Készíts ízletes reggelit pillanatok alatt

Az illatos és ropogós pirítós reggelire remekül indítja a napot. Ez és még sok más gyorsan és egyszerűen elkészíthető a Lauben 900BC kenyérpirítóval. Összesen 7 barnítási intenzitási fokozat közül választhatsz, és elmentheted kedvenc fokozatodat a készülék memóriájába, így az legközelebb magától aktiválódik. A Lauben Toaster 900BC kenyérpirító digitális érintőképernyőn keresztül vezérelhető. Kiválaszthatod továbbá az Reheat vagy Defrost lehetőséget is. Így csak felmelegítheted a pékárut, vagy kiolvaszthatod azt. A kenyérpirítómelegítőrácsot is tartalmaz. A kenyérmorzsa a kenyérpirító alatti kivehető tálcába hullik.

A kenyérpirító képes sütésre, újramelegítésre és kiolvasztásra

Ne félj kipróbálni a pirítóst másféleképpen, és tapasztald ki, hogy melyik pirítási módszer illik a legjobban hozzád. A Lauben 900BC kenyérpirító összesen 7 intenzitási fokozattal rendelkezik. Ráadásul a készülék memóriájában elmentheted a kedvenc pirítási fokozatodat, így nem kell újra és újra megadnod. A Lauben 900BC kenyérpirító Reheat funkcióval rendelkezik. Ez a belehelyezett pékáru felmelegítéséből áll. Ha például nem volt időd bevásárolni, és a fagyasztóban van pékáru, használhatod a Defrost funkciót. A csomag tartalmaz egymelegítőrácsot, amelyen a elkészítheted a croissant-t. A Lauben 900BC kenyérpirító külső rácsai automatikus központosító funkcióval rendelkeznek a tökéletes barnulás érdekében.

A Lauben 900BC kenyérpirító könnyen tisztítható

Mindenki várja a jó ételt, de a takarításból senki sem szeretné kivenni a részét. Ezért a Lauben 900BC kenyérpirítón egy beépített kivehető tálcával lett ellátva, amelyben a lehulló kenyérmorzsa összegyűlik. A tálcát ezután egyszerűen ki lehet húzni, és a morzsákat ki lehet üríteni vagy egy ruhával letörölni. A Lauben Toaster 900BC kenyérpirító alján egy praktikus hely található a kábel tárolására, hogy a készülék kevesebb helyet foglaljon. 

Kenyérpirító menő minimalista formatervezéssel

Elegáns kialakításával a Lauben 900BC kenyérpirító minden konyhába illik, de különösen jól mutat az ugyanilyen kialakítású Lauben vízforraló mellett. A kenyérpirító rozsdamentes acélból készült. Az alján csúszásgátló lábak találhatóak, amelyek biztosítják, hogy a Lauben Toaster 900BC kenyérpirító stabilan használható legyen. 

A Lauben 900BC kenyérpirító legfontosabb jellemzői

  • 7 pirítási intenzitás fokozat
  • Memória funkció a kedvenc intenzitás elmentéséhez
  • Digitális érintőképernyős vezérlés
  • Használd a Reheat funkciót a behelyezett pékáru felmelegítéséhez
  • A kenyérpirító a Defrost funkciónak köszönhetően kiolvasztja a pékárut
  • Azonnali manuális leállítás lehetősége
  • Tartalmaz egy melegítőrácsot a pékáruk, például croissant vagy bagett felmelegítéséhez
  • A kenyérpirító alatt egy kivehető morzsatálca található
  • A kenyérpirító tápkábele könnyen tárolható a talp alján található speciális rekeszben
  • Pirítós-központosító funkció
  • A csúszásmentes lábak megakadályozzák, hogy a kenyérpirító elmozduljon a konyhapulton vagy az asztalon
  • A Lauben 900BC kenyérpirító automatikusan kikapcsol, amikor a kiválasztott barnulási fokot elérte
  • A kenyérpirító stílusos reggeliző készletet alkot az ugyanilyen kialakítású Lauben vízforralóval

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
900 W Kész!
Anyag
Fém Kész!
Pirítós szeletek száma
2 Kész!
Funkció
Sütési idő beállítása, Pirítás szabályozása, Ismételt melegítési funkció, Kiolvasztás, Azonnali befejezés gomb, Automatikus kikapcsolás, Középre igazítás, Melegszendvics készítés, Kijelző Kész!
Tartozékok
Kivehető morzsatálca, Péksütemény melegítő Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
900 W Kész!
Anyag
Fém Kész!
Pirítós szeletek száma
2 Kész!

Funkciók és tartozékok

Funkció
Sütési idő beállítása, Pirítás szabályozása, Ismételt melegítési funkció, Kiolvasztás, Azonnali befejezés gomb, Automatikus kikapcsolás, Középre igazítás, Melegszendvics készítés, Kijelző Kész!
Tartozékok
Kivehető morzsatálca, Péksütemény melegítő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes kenyérpirító kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lauben Toaster 900BC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lauben Toaster 900BC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lauben Toaster 900BC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lauben Toaster 900BC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lauben Toaster 900BC.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ