AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Párásító légtisztítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Légtisztító teljesítmény
4,5 m3/óra
522 m3/óra
-
Ajánlott szobaméret
25 m2
131 m2
-
Maximális zajszint
32 dB(A)
66 dB(A)
-
Funkciók
Automatikus kikapcsolás
(10)
Automatikus üzemmód
(22)
Időzítő
(15)
Levegő ionizálás
(19)
Állítható világítás
(1)
Szűrő típusa
HEPA
(28)
Szén
(9)
Elektrosztatikus
(1)
Por
(1)
Víz
(20)
Szűrés

Távolítsd el az otthoni allergéneket és polleneket egy mozdulattal! A párásító légtisztító nemcsak frissíti a levegőt, hanem hidratálja is azt, segítve egészséged megőrzését és otthonod kellemes légkörének megteremtését. Egyszerű használat, hatékony működés - szerezd be most, és légy te is részese az egészségesebb életnek! Olvass tovább.

Tovább

Mire szolgál a párásító légtisztító?

A légtisztító párásító kettős funkciót lát el. Először is, párologtatja a vizet a levegőbe, növelve a páratartalmat és segítve az egészséges bőr és légutak fenntartását. Másodszor, beépített szűrői eltávolítják a levegőből a káros részecskéket, javítva a beltéri levegő minőségét és csökkentve az allergiás reakciókat. Így a párásító légtisztító friss, tiszta és kellemes légkört teremt az otthonodban, hozzájárulva az egészséges környezet kialakításához.

Hogyan választható ki a legmegfelelőbb kombinált légtisztító és párásító készülék?

A legjobb kombinált légtisztító és párásító készülék kiválasztásához érdemes figyelembe venned néhány fontos szempontot. Első lépésként mérd fel a helyiség méretét és jellemzőit. Keress olyan készüléket, amely hatékonyan tisztítja a levegőt és megfelelő páratartalmat biztosít a helyiségben.


Venta párásító légtisztító
Párásító légtisztító fekete színben

Venta párásító légtisztító
Párásító légtisztító fehér színben

Venta professzionális párásító légtisztító
Páramentesítő és szárító nagy helyiségbe

Légmosó: egészség és páratartalom egyetlen készülékben

A légmosó egy olyan készülék, amely kombinálja a légtisztító és párásító funkciókat. A légtisztító részegység segít eltávolítani a levegőből a káros részecskéket, allergéneket és szennyeződéseket, míg a párásító részegység párologtatja a vizet a levegőbe, hogy növelje a páratartalmat. A légmosó általában víz alapú technológiát alkalmaz a levegő tisztítására és párásítására.

Ne felejtsd el rendszeresen tisztítani és cserélni a víztartályt a légmosó készülékben! Ez segít megőrizni a hatékonyságát és biztosítja, hogy a kijuttatott pára tiszta és friss legyen. Ezáltal a légmosó hatékonyabban működik és hozzájárul egy egészségesebb otthoni környezethez.

Légtisztító és párásító, mely hűti és melegíti is a levegőt

A Siguro FC-H35 All Comfort 5in1 léghűtő nem csak hűtő és melegítő, hanem párásító és légtisztító is egyben. Ugyanakkor nem utolsósorban ventilátorként is működik - így egész évben használhatod, forró nyári és hideg vagy nedves téli napokon egyaránt. Nagyszerű megoldás házba, lakásba vagy akár nyaralóba is. Teljesítményének és a függőleges és vízszintes oszcilláció lehetőségének köszönhetően akár 50 m2-es helyiségekbe is alkalmas. Vitathatatlan előnye, hogy a mobil klímaberendezéssel szemben nincs szükség hőelvezetésre (ablakon kivezetendő csőre).

Hatékony és nagy teljesítményű levegőtisztító és párásító

A nagy teljesítményű légtisztító és párásító egyben ideális megoldást nyújthat az otthonod vagy irodád levegőminőségének javítására. Egy ilyen kombinált légtisztító és párásító beszerzése előnyös lehet, mivel egyetlen berendezéssel megoldhatod a levegő tisztítását és párásítását is, így optimalizálva az otthonod vagy irodád levegőminőségét és kényelmét. Ráadásul a nagy teljesítményű modellek általában hatékonyabban működnek és nagyobb területeket képesek lefedni, így még hatékonyabb és gazdaságosabb megoldást jelenthetnek hosszú távon.

A párásító légtisztító kiegészítők közé tartoznak a csere szűrők, vízillatosítók, tisztító és karbantartó eszközök és egyéb kiegészítők, amelyek segítenek a párásító légtisztító jó állapotban tartásában és hatékonysága növelésében.

A légtisztító párásító kiválasztása során a helyiség mérete jelentős szerepet játszik

A párásító és légtisztító egyben, mely hatékonysága és teljesítménye nagyban függ attól, hogy milyen nagy területet képes lefedni és milyen mértékű levegőáramlást biztosít. A gyártók általában ajánlást adnak arra vonatkozóan, hogy milyen méretű helyiségekhez ajánlják a levegőtisztító és párásító készüléket. A megfelelő méretű párásító légtisztító kiválasztása nemcsak az eszköz hatékonyságát növeli, hanem hozzájárul a helyiség levegőminőségének javításához és a kényelmes környezet megteremtéséhez otthonodban vagy irodádban.

  • Kis és közepes méretű helyiségekhez alkalmas légtisztító párásítók: 20-30 négyzetméteres területre javasoltak, mint például hálószobák vagy irodák.
  • Nagyobb területekhez ajánlott légtisztító párásítók: 40-50 négyzetméteres vagy nagyobb terekhez ideálisak, mint nagy nappalik vagy irodák.

Párásító légtisztító kiválasztása a kapacitása szerint

Amikor légtisztító párásító készüléket választasz, figyelj a kapacitásra. Ez meghatározza, mennyi vizet tud tárolni és párologtatni a levegőbe, és milyen hatékonyan tisztítja azt. A helyiség méretének és az igényeknek megfelelő vízkapacitás kiválasztása alapvető fontosságú a hatékony működéshez. Egy kisebb helyiséghez kevesebb, míg egy nagyobb területre nagyobb kapacitású párásítót érdemes választanod. Így biztosíthatod a megfelelő páratartalmat és tiszta levegőt otthonod vagy irodád környezetében.

Minél magasabb az érték, annál nagyobb teljesítményű a kombinált légtisztító és párásító. Lakóhelyiségekben az ajánlott páratartalom 40 és 50% között van megadva.

Ügyelj a légtisztító és párásító zajszintjére is

Amikor párásító és légtisztító berendezést választasz, ne felejtsd el figyelembe venni a zajszintet is. A zajszint különösen fontos lehet olyan helyiségekben, ahol szeretnéd megőrizni a csendet és a nyugalmat, például hálószobában vagy dolgozószobában. Ha csendesebb környezetet szeretnél fenntartani, érdemes olyan levegőtisztító és párásító készüléket választanod, amelyek csendes üzemmóddal rendelkeznek. Ezek az üzemmódok lehetővé teszik, hogy alacsonyabb zajszinten működjenek, különösen éjszaka vagy pihenés közben.

Okos párásító légtisztító: kényelmes és egészséges otthoni környezet

Az okos párásító légtisztító egy modern eszköz, amely egyszerre képes gondoskodni a megfelelő páratartalomról és a tiszta levegőről otthonodban vagy az irodádban. Ezek a berendezések párologtatják a vizet a levegőbe, miközben beépített légtisztító rendszerrel rendelkeznek a szennyeződések eltávolítására. A Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi az okostelefonon vagy más okos eszközön keresztüli távoli vezérlést és megfigyelést. Így könnyen biztosíthatod a kényelmes és egészséges beltéri levegőt.

Venta professzinális párásító légtisztító

Minőségi és modern készüléket keresel? A Venta Professional párásító légtisztító WiFi vezérlést, kompakt méretet és visszafogott megjelenést kínál.

i

A párásító légtisztító tartály térfogata a kényelem érdekében

A légtisztító párásító tartálya kulcsfontosságú része az eszköznek, amelyben a víz tárolódik a párologtatáshoz. Az egyik legfontosabb tényező a tartály mérete. Egy nagyobb méretű tartály több vizet tud tárolni, így hosszabb ideig biztosíthatja a párát a levegőben anélkül, hogy gyakran újra töltésre lenne szükség. Emellett fontos, hogy a tartály könnyen tisztítható legyen, hogy megelőzze a vízkő kialakulását vagy a baktériumok felhalmozódását. Átlátható tartály használata könnyebbé teszi a vízszint ellenőrzését, és néhány esetben beépített fogantyúk vagy markolatok is találhatók rajta a kényelmes kezelés érdekében. Egyes modellek akár automatikus vízszint érzékelővel is rendelkezhetnek, ami figyelmezteti a felhasználót, ha a tartály üres vagy túl alacsony a vízszint.

A kombinált légtisztító és párásító kiválasztásának egyéb kritériumai

A kombinált légtisztító és párásító számos olyan funkciókat kínál, amelyek növelik a felhasználó kényelmét és hatékonyságát. Az automatikus kikapcsolás biztosítja, hogy a párásító légtisztító kikapcsol, amikor eléri a beállított páratartalomszintet, így energiát takarít meg. A kijelzők viszont egyértelmű tájékoztatást nyújtanak a készülék aktuális állapotáról és beállításairól. A teljesítményszabályozás és az automatikus párásítás is lehetővé teszi, hogy a légtisztító párásító alkalmazkodjon az aktuális igényekhez. De ez még nem minden.

  • Az automatikus kikapcsolás akkor kapcsol be, amikor a víztartály megtelt vagy eléri a beállított páratartalomszintet a környezetben.
  • A párásító légtisztító kijelzőjén a hőmérsékletre, a páratartalomra vagy a tartály töltöttségére vonatkozó információk jelennek meg.
  • A teljesítményszabályozás csökkenti vagy növeli a teljesítményt és ezáltal a zajszintet és az energiafogyasztást is befolyásolja.
  • Az időzítő lehetővé teszi, hogy beállítható legyen az az időtartomány, amikor a légtisztító párásító üzemelni fog.

Még mindig nem tudod, hogy melyik kombinált légtisztító és párásító készülék legyen a választottad? vásárlóink véleménye segíthet a döntésben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips Series 3000 2in1 Szállításra kész 1 db
Légtisztító - párásítóval, 505 m³/h légtisztító teljesítmény, 42 W teljesítményfelvétel, 131 m² max. ajánlott szobaméret, 15 - 55 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, kábel hossza 180 cm, méret: 74,7 × 29,1 × 29,1 cm (Ma×Sz×Mé), 7,5 kg súly
204 390 Ft

2.
VENTA LW74 WiFi AeroStyle Signal Levegőmosó Fekete Kérés esetén megrendeljük 2 db
Párásító - lemezes párásítás, max. 90 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 24 W teljesítményfelvétel, 650 ml/óra párásítási teljesítmény, 9 l-es tartály, 47 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, integrált hidrosztát, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, távirányító, automatikus üzemmód, párásító, allergiásoknak, csendes működés, éjszakai mód, levegőminőség érzékelő és teljesítmény szabályozás, méretei: 290 × 420 × 540 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
262 790 Ft

3.
VENTA LW25 Original Levegőmosó Fekete Szállításra kész 2 db
Párásító - lemezes párásítás, max. 40 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 8 W teljesítményfelvétel, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 7 l-es tartály, 44 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, párásító, allergiásoknak, csendes működés és teljesítmény szabályozás, méretei: 300 × 300 × 330 mm (Sz×H×Mé), antracitszürke kivitel
85 090 Ft

54 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
3,1 45×
Siguro FC-H35 All Comfort 5in1
Léghűtő - 5 funkció - hűt, fűt, tisztít, szellőztet és párásít, felmelegít egy adott hőmérsékletre és folyamatosan fenntartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőtartályok, amelyeket le lehet fagyasztani a fagyasztóban, majd a vízbe helyezni, méretek 346×314×823mm
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
81 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FC_H350W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 10×
Philips Series 2000i Combi 2 az 1-ben AC2729/10
Légtisztító - párásítóval, 250 m³/h légtisztító teljesítmény, 35 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, minimális zajszint 50 dB(A), HEPA szűrő, funkciók: időzítő, éjszakai üzemmód, okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: kijelző és gyerekzár, méret: 58 × 23 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
144 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHICV217
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Philips Series 3000 2in1
Légtisztító - párásítóval, 505 m³/h légtisztító teljesítmény, 42 W teljesítményfelvétel, 131 m² max. ajánlott szobaméret, 15 - 55 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, kábel hossza 180 cm, méret: 74,7 × 29,1 × 29,1 cm (Ma×Sz×Mé), 7,5 kg súly
204 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHIcis90
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Dyson Purifier Humidify + Cool AutoReact PH3A - Légtisztító Ingyenes
szállítás boltjainkba
1,6
Dyson Purifier Humidify + Cool AutoReact PH3A
Légtisztító - párásítóval, HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, felszereltség: kijelző és távirányító, méret: 92,5 × 31,2 × 31,2 cm (Ma×Sz×Mé)
319 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSCV919
2,4 15×
CONCEPT OV5220 Léghűtő
Léghűtő - 80 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 63 dB maximális zajszint, 500 m³/h légáramlás, 5 l-es víztartály, távirányító, párásító, ionizáló, időzítő, hűtés, LED kijelző és légtisztítás, fehér kivitel
44 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONOV5220
4,0 19×
Concept CA3000 Perfect Air Smart párásítóval
Légtisztító - párásítóval, 488 m³/h légtisztító teljesítmény, 85 W teljesítményfelvétel, 60 m² max. ajánlott szobaméret, 30 - 60 dB(A) zajszint, UV lámpa, antibakteriális, HEPA, katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: porérzékelő, kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel
158 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONCV832
5,0
Venta LW45 Original, fekete antracit
Légtisztító - párásítóval, 4,5 m³/h légtisztító teljesítmény, 8 W teljesítményfelvétel, 55 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 45 dB(A) zajszint, víz szűrő, funkciók: automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken vezérelhető, 1 szűrő, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, felszereltség: aromadiffúzor, méret: 33 × 45 × 30 cm (Ma×Sz×Mé)
126 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: VENCV007
3,5
ETA Frisk 5569 90000 6 az 1-ben
Légtisztító - párásítóval, 280 m³/h légtisztító teljesítmény, 68 W teljesítményfelvétel, 45 m² max. ajánlott szobaméret, 36 - 55 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, levegő ionizálás, 4 tisztítási mód, levegőminőség jelzése, 3 szűrő, szagok szűrése, kábel hossza 190 cm, felszereltség: gyerekzár, méret: 53 × 36 × 21 cm (Ma×Sz×Mé), 6,8 kg súly
Leárazás -20 %
65 390 Ft 81 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETACV743
5,0
AH550 Original Connect white
Légtisztító - párásítóval, 8 W teljesítményfelvétel, 60 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 45 dB(A) zajszint, víz szűrő, funkciók: éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, páratartalom jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 1 szűrő, felszereltség: aromadiffúzor, kijelző, távirányító és érintőpanel, méret: 33 × 30 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), 5,2 kg súly
153 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENCV006
VENTA LW25 Original Levegőmosó Fekete
Párásító - lemezes párásítás, max. 40 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 8 W teljesítményfelvétel, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 7 l-es tartály, 44 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, párásító, allergiásoknak, csendes működés és teljesítmény szabályozás, méretei: 300 × 300 × 330 mm (Sz×H×Mé), antracitszürke kivitel
85 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: VENZV4003
Venta LW45 Original, fehér
Légtisztító - párásítóval, 4,5 m³/h légtisztító teljesítmény, 8 W teljesítményfelvétel, 55 m² max. ajánlott szobaméret, 25 - 42 dB(A) zajszint, víz szűrő, funkciók: automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, 1 szűrő, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, felszereltség: aromadiffúzor, méret: 33 × 45 × 30 cm (Ma×Sz×Mé)
120 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENCV004
VENTA LW15 Original párásító, fehér
Párásító - lemezes párásítás, max. 25 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 4 W teljesítményfelvétel, 161 ml/óra párásítási teljesítmény, 5 l-es tartály, 32 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, párásító, allergiásoknak, csendes működés és teljesítmény szabályozás, méretei: 280 × 310 × 260 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
56 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENZV003
1,0
Beurer LR330
Légtisztító - párásítóval, 200 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítményfelvétel, 35 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 49 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, felszereltség: kijelző
Szuper ár
66 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEU041a
Venta LW73 WIFI AeroStyle signal black
Párásító - lemezes párásítás, max. 70 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 18 W teljesítményfelvétel, 515 ml/óra párásítási teljesítmény, 9 l-es tartály, 50 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, integrált hidrosztát, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, párásító, allergiásoknak, csendes működés és teljesítmény szabályozás, méretei: 290 × 420 × 540 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
219 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: VENZV033
AH555 Original Connect black
Légtisztító - párásítóval, 8 W teljesítményfelvétel, 60 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 45 dB(A) zajszint, víz szűrő, funkciók: éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, páratartalom jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 1 szűrő, felszereltség: aromadiffúzor, kijelző, távirányító és érintőpanel, méret: 45 × 30 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), 5,2 kg súly
153 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENCV001
VENTA LW74 WiFi AeroStyle Signal Levegőmosó Fehér
Párásító - lemezes párásítás, max. 90 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 24 W teljesítményfelvétel, 650 ml/óra párásítási teljesítmény, 9 l-es tartály, 47 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, integrált hidrosztát, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, távirányító, párásító, allergiásoknak, csendes működés, éjszakai mód, levegőminőség érzékelő és teljesítmény szabályozás, méretei: 290 × 420 × 540 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
260 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: VENZV039
Venta LW73 WIFI AeroStyle signal white
Párásító - lemezes párásítás, max. 70 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 18 W teljesítményfelvétel, 515 ml/óra párásítási teljesítmény, 9 l-es tartály, 50 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, integrált hidrosztát, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, párásító, allergiásoknak, csendes működés és teljesítmény szabályozás, méretei: 290 × 420 × 540 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
219 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: VENZV030
AH530 Original Connect white
Légtisztító - párásítóval, 8 W teljesítményfelvétel, 45 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 44 dB(A) zajszint, víz szűrő, funkciók: éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, páratartalom jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 1 szűrő, felszereltség: aromadiffúzor, kijelző, távirányító és érintőpanel, méret: 30 × 30 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), 3,5 kg súly
138 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: VENCV008
4,5
Panasonic F-VXR90G
Légtisztító - párásítóval, 522 m³/h légtisztító teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 66 m², zajszint 18 - 55 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciói teljesítmény szabályozás, alkalmas allergiásoknak, levegő minőség jelzése, kijelző és gyerekzár a csomag része
171 590 Ft
Használt raktáron
Termékkód: PANCV818
4,5
Panasonic F-VXR90G
Légtisztító - párásítóval, 522 m³/h légtisztító teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 66 m², zajszint 18 - 55 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciói teljesítmény szabályozás, alkalmas allergiásoknak, levegő minőség jelzése, kijelző és gyerekzár a csomag része
207 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PANCV818
VENTA LW74 WiFi AeroStyle Signal Levegőmosó Fekete
Párásító - lemezes párásítás, max. 90 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 24 W teljesítményfelvétel, 650 ml/óra párásítási teljesítmény, 9 l-es tartály, 47 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, integrált hidrosztát, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, távirányító, automatikus üzemmód, párásító, allergiásoknak, csendes működés, éjszakai mód, levegőminőség érzékelő és teljesítmény szabályozás, méretei: 290 × 420 × 540 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
249 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: VENZV032
5,0
Venta LW45 Original, fekete antracit
Légtisztító - párásítóval, 4,5 m³/h légtisztító teljesítmény, 8 W teljesítményfelvétel, 55 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 45 dB(A) zajszint, víz szűrő, funkciók: automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken vezérelhető, 1 szűrő, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, felszereltség: aromadiffúzor, méret: 33 × 45 × 30 cm (Ma×Sz×Mé)
119 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENCV007
3,5
ETA Frisk 5569 90000 6 az 1-ben
Légtisztító - párásítóval, 280 m³/h légtisztító teljesítmény, 68 W teljesítményfelvétel, 45 m² max. ajánlott szobaméret, 36 - 55 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, levegő ionizálás, 4 tisztítási mód, levegőminőség jelzése, 3 szűrő, szagok szűrése, kábel hossza 190 cm, felszereltség: gyerekzár, méret: 53 × 36 × 21 cm (Ma×Sz×Mé), 6,8 kg súly
58 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ETACV743
Dyson Purifier Humidify + Cool AutoReact PH3A - Légtisztító Ingyenes
szállítás boltjainkba
1,6
Dyson Purifier Humidify + Cool AutoReact PH3A
Légtisztító - párásítóval, HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, felszereltség: kijelző és távirányító, méret: 92,5 × 31,2 × 31,2 cm (Ma×Sz×Mé)
303 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DYSCV919
Ivona HroníkováBeurer MK 500 légtisztító (BEMUTATÓ): Tengeri klíma az otthonodban Alkalmunk nyílt kipróbálni a Beurer MK 500 légtisztítót, amely egyedülálló, szabadalmaztatott módszerrel tengeri levegőt hoz létre, így rendkívül nagy segítséget jelent az asztmában és allergiában szenvedők számára.
Olyan légtisztító beszerzésén gondolkozol, amely hatékonyan tisztítja és javítja az otthoni vagy az irodai környezetet? Hogyan lehet kiválasztani a megfelelő készüléket? Összehasonlításunknak köszönhetően nemsokára könnyebb lesz ezt a kérdést megválaszolni. Átfogó képet...
Az agresszív pollenek, veszélyes allergének, konyhai füstök és egyéb szennyező anyagok az otthoni környezetben sem kímélik az embert. A probléma kiküszöbölése azonban egyszerű, csak állítsd szolgálatba a Dyson Purifier légtisztítók valamelyikét, amelyek nem mellesleg...

Párásító légtisztítók

A Párásító légtisztítók kategóriában összesen 54 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó párásító légtisztítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb párásító légtisztítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: párásító légtisztítók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ