30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Lenco LS-50LEDBK

Termékkatalógus
Lenco LS-50LEDBK
3,0 2 értékelés
Lemezjátszó - modern dizájn, fa, hangszórókkal, fedővel, lemeztányér LED megvilágítással, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, lemeztányér átmérője 300 mm, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, ívelt kar, USB, hanglemez digitalizálás funkció, automatikus kikapcsolás, hanglemez digitalizálás, RCA kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez, mikroszálas törlőkendő és cseretű a csomagban, tömege 3,41 kg, méretek 120 × 410 × 330 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WZ995a29g Termékszám:  ls50ledbk Gyártó honlapja:

Lenco LS-50LEDBK

Lemezjátszó Lenco LS-50LEDBK Oldalnézet

Életre akarod kelteni a vinyl lemezeid és egyedülálló hangulatot szeretnél teremteni? Akkor felkeltheti érdeklődésedet eme fa és modern kivitelezésű LENCO gramofon. Ez a stílusos, fából készített lemezjátszó minden helyiséget feldob. A modern megjelenés minden bulihoz illik. Beépített erősítővel és hangszórókkal is bír, így elegendő kicsomagolni és egyből használatra kész. Ezt a modellvariánst egy szíj hajtja, amely tompítja a nem kívánt rezonanciákat. A félautomata LENCO lemezjátszó esetében neked kell elindítanod a lejátszást, viszont a leállítás már automatikusan történik.

Lenco LS-50LEDBK alapvető jellemzői

  • Ezen LENCO lemezjátszó feléleszti a régi bakelit lemezeket
  • A fa hozzájárul a lemezjátszó pompás megjelenéséhez
  • Modern kivitel
  • Félautomata vezérlésű
  • Lejátszási fordulatszámok: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc
  • Az elsőrangú LENCO vinyl player hangszórókkal úgyszintén rendelkezik
  • Ezt a modellvariánst egy szíj hajtja
  • Beépített előerősítővel úgyszintén kiegészítették
  • Karjának típusa: ívelt kar
  • Hangszedőjének típusa: piezoelektromos (kerámia, kristály)
  • Ezeket a médiumokat képes lejátszani: LP
  • Egyéb felszereltség: RCA kimenet és USB
  • A csomagolásnak átalakító 45 fordulat/perchez, mikroszálas törlőkendő és cseretű úgyszintén a része
Lemezjátszó Lenco LS-50LEDBK Jellemzők/technológia
Lemezjátszó Lenco LS-50LEDBK Lifestyle

Élvezd a minőségi hangzást

Ezen LENCO gramofon életre kelti a régi bakelit lemezeket. Integrált előerősítővel egyaránt kiegészítették, amelynek köszönhetően könnyen csatlakoztathatod bármilyen erősítőhöz vagy aktív hangszóróhoz. A következő lejátszási fordulatszámokat támogatja: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc. Ívelt karral lett felszerelve, amely pontosan követi a lemez hangbarázdáit és lehetővé teszi a leolvasási szög jobb beállítását. Eme LENCO bakelit lemezjátszó csomagolásának átalakító 45 fordulat/perchez, mikroszálas törlőkendő és cseretű szintén a része. A hangszedő típusa: piezoelektromos (kerámia, kristály). Méretei: 120 × 410 × 330 mm (ma×szé×mé). Tömege 3,41 kg. Színe fekete.

Az elsőrangú LENCO lemezjátszó többféleképpen használható

Ez a konkrét lemezjátszó a hozzáadott funkcióival is elképeszt. RCA kimenet és USB úgyszintén rendelkezésedre áll, így nemcsak klasszikus módon, de külső hangszórón vagy fejhallgatón keresztül is hallgathatod a lemezeidet. Továbbá lemezek digitalizálására is képes. Az automatikus kikapcsolás funkció gondoskodik a bakelit lemezjátszó kikapcsolásáról a lemez lejátszása után. Felszereltségében fedél úgyszintén található. A stílusos LED világítás kellemes esti légkört teremt zenehallgatás közben. Eme LENCO vinyl player teljesen új szintre emeli a zenehallgatást.

Lemezjátszó Lenco LS-50LEDBK Csatlakozási lehetőségek (portok)

Paraméterek

Fizikai adatok

Szélesség
410 mm Kész!
Mélység
330 mm Kész!
Magasság
120 mm Kész!
Tömeg
3,41 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenco LS-50LEDBK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenco LS-50LEDBK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenco LS-50LEDBK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenco LS-50LEDBK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenco LS-50LEDBK.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ