Shop roku Akvizice ApF HU

Lenovo Tab K10 4GB/64GB kék

Termékkatalógus
Lenovo Tab K10 4GB/64GB kék
4,6 10 értékelés
Tablet - 10,3" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio P22T 2,3 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2048 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, IP52 védettségi fok, USB-C, 7700 mAh akkumulátor kapacitás, Android 11
91 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NT210m2f Termékszám:  ZA8N0037CZ Gyártó honlapja:

Lenovo Tab K10 4GB/64GB kék

Ez a praktikus Lenovo Tab K10 tablet megbízható segítőd lesz, amely kompakt méreteinek köszönhetően a kezedben vagy akár egy kisebb táskában is hordozható. Lehetővé teszi az online események követését, videók és fényképek készítését, de kihasználhatod a lehetőséget, és sok praktikus alkalmazást vagy játékot is élvezhetsz. A tablet 10,3" méretű kijelzővel rendelkezik, így munkához és tanuláshoz is kiváló. A játékok és filmek kedvelői is érdekesnek fognják találni. 8 magos MediaTek Helio P22T processzor biztosítja a rendszer zavartalan működését. A rendszermemória mérete 4 GB. 64GB belső memória áll rendelkezésre a fájlok, fényképek és videók számára. A legtöbb felhasználó számára nagyszerű választás, mivel több tucat alkalmazás elhelyezésére alkalmas. A szükséges energiát 7700 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozót kínál. IP52 védelmi besorolású. Ez a tablet az elsőrangú Lenovo Tab sorozathoz tartozik.

Tablet Lenovo Tab K10 4GB/64GB kék Lifestyle
Tablet Lenovo Tab K10 4GB/64GB kék ...

Lenovo Tab K10 4GB/64GB kék tablet - jelentős paraméterek

  • Kényeztesd magad audiovizuális tartalmakkal eme Lenovo tablettel!
  • 8magos processzor biztosítja a rendszer megfelekő működését
  • A RAM mérete 4 GB
  • 10,3" kijelzővel rendelkezik
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval rendelkezik
  • IP52 védelmi fokozattal van tanúsítva
  • A nagyszerű Lenovo Tab sorozatba tartozik
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
  • A tablet működéséhez egy akkumulátor biztosítja az energiát, amelynek kapacitása 7700 mAh
  • A grafikai munka, a játék vagy a grafikaigényes alkalmazások használatának megkönnyítése érdekében a tablet IMG PowerVR GE8320 grafikus chippel rendelkezik
  • A tablet belső memóriája legfeljebb 2048 GB méretű Micro SD memóriakártya használatával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot a külvilággal
Tablet Lenovo Tab K10 4GB/64GB kék ...

Fotózz bármikor, bárhol

Fotózáshoz a tablet 8Mpx felbontású hátsó kamerát és 5Mpx elülső kamerát kínál. Ezen Lenovo tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videókat készíthetsz. Ha gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat, a LED háttérvilágítás jelentős előnyöket kínál. Ez a funkció hasznos lesz este vagy éjszaka, rosszul megvilágított helyszíneken, vagy amikor jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. 1080p (Full HD) 30fps maximális felbontásra számíthatsz.

Megbízható teljesítményű akkumulátor

Ezen Lenovo tablet 7700 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Grafikus munkához, játékhoz vagy hardverigényes alkalmazások használatához a tablet IMG PowerVR GE8320 grafikus chippel rendelkezik, amely rendelkezik a multimédiás tartalmak hatékony kezeléséhez szükséges teljesítménnyel.

Tablet Lenovo Tab K10 4GB/64GB kék Lifestyle 2
Tablet Lenovo Tab K10 4GB/64GB kék Oldalnézet

A praktikus Lenovo tablet elegendő memóriakapacitással rendelkezik

Ezen Lenovo tablet funkcióit és műveleteit Android 11 verziójú Google Android operációs rendszer irányítja. Az Android a nyitottságáról és az elérhető programok és alkalmazások széles skálájáról ismert. A tablet által kínált RAM 4 GB méretű, amellyel játszhatsz és több alkalmazást futtathatsz. 64 GB belső memóriát tartalmaz a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználókat célozza meg, és megoldja a legnagyobb terjedelmű adatok és alkalmazások tárolásának problémáját. Abban az esetben, ha a tablet memóriája nem elegendő, kiegészítheted azt egy 2048 GB maximális méretű Micro SD memóriakártyával.

Ez a praktikus Lenovo tablet többféle kommunikációs lehetőséget kínál

WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról szeretteiddel. A tableten lévő WiFi-vel könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést anélkül, hogy mobiladatot kellene használnod. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a tablet különböző vezeték nélküli eszközökhöz való csatlakoztatását, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékes kapcsolat nélkül. A GPS (globális helymeghatározó rendszer) műholdjeleket használ az eszközök helyének meghatározására a Föld felszínén. Ez a technológia lehetővé teszi a tablet számára a pontos földrajzi helyzet megismerését, ami hasznos a navigációhoz és más alkalmazásokhoz. A 3,5 mm-es jack csatlakozó segítségével zenét hallgathatsz fejhallgatóval.

Tablet Lenovo Tab K10 4GB/64GB kék ...
Tablet Lenovo Tab K10 4GB/64GB kék ...

Elégedett leszel a hozzáadott funkciókkal

Élj minden napot a legteljesebben ezzel a célszerű Lenovo tablettel! A környezettel való kapcsolat tekintetében nagyszerű segítség az olyan érzékelők jelenléte, mint például a remek digitális iránytű, giroszkóp és fényérzékelő. A városokban vagy utazás közben való navigáláshoz a digitális iránytű funkcióval könnyen eligazodhatsz. A tablet beépített giroszkóppal rendelkezik, amely érzékeli a készülék helyzetét, és beállítja a képernyő tájolását, hogy a lehető legkellemesebb legyen a használata. A fényérzékelő érzékeli a környezeti fényszintet, majd beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Ezzel optimális olvashatóságot nyújt, miközben energiát takarít meg, mivel az érzékelő sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

digitális iránytű, giroszkóp és fényérzékelő

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel)

Méret:

8,15 × 244,8 × 153,9 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

460 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző mérete
10,3" (26,16 cm) Kész!
Felbontás - pixel
Full HD 1920 × 1200 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
220 PPI Kész!
RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
10,3" (26,16 cm) Kész!
Felbontás - pixel
Full HD 1920 × 1200 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
220 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
64 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
2 048 GB (2 097 152 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
7 700 mAh Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,3 GHz Kész!
Processzor modell
MediaTek Helio P22T Kész!
Grafikus chip
IMG PowerVR GE8320 Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 11 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
8,15 mm (0,82 cm) Kész!
Szélesség
244,8 mm (24,48 cm) Kész!
Mélység
153,9 mm (15,39 cm) Kész!
Tömeg
460 g (0,46 kg) Kész!
Védelmi fokozat
IP52 Kész!
Szín
Kék Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel) Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Lenovo Tab Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Tab K10 4GB/64GB kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Tab K10 4GB/64GB modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Tab K10 4 GB/64 GB modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Tab K10 4GB/64GB blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Tab K10 4GB/64GB blau.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ