Shop roku Shop roku

Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék

Termékkatalógus
Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék
5 6 értékelés
Tablet - 10,61" FullHD 2000 × 1200 IPS kijelző 2,2 GHz, 6 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 5G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, Nano SIM, IP52 védettségi fok, USB-C, 7700 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NT210h9o24q Termékszám:  ZACT0036CZ Gyártó honlapja:
Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék 124 390 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

128 290 Ft
Szett megvásárlása

Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék

Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Ez a célszerű Lenovo TAB M10 5G tablet hűséges partnered lesz, amely kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható. Lehetővé teszi az internet használatát, fényképek és videók készítését, továbbá számos praktikus alkalmazást is használhatsz, vagy játszhatsz is. A tablet 10,61" méretű képernyővel készült, így munkához és tanuláshoz is kiváló. A játékokat vagy filmeket kedvelők is találnak benne érdekességet. 8 magos processzor garantálja az összes művelet és funkció zavartalan működését. A RAM mérete 6 GB. 128GB belső memóriát tartalmaz a fájlok, fényképek és videók számára. Ezzel a memóriával mindenféle korlátozás nélkül használhatja a tabletet. Az energiát 7700 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval rendelkezik. A táblagépet úgy tervezték, hogy vízálló legyen, így maximálisan megbízható lesz a mindennapi használat során. IP52 védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a tablet az elsőrangú Lenovo Tab sorozathoz tartozik.

Tablet Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék ...
Tablet Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék ...

Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék tablet - alapvető paraméterek

  • Kényeztesd magad audiovizuális tartalmakkal eme Lenovo tablettel!
  • 8magos processzor biztosítja a rendszer megfelekő működését
  • A rendszermemória mérete 6 GB
  • 10,61" kijelzővel látták el
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) portot kínál a csatlakozáshoz
  • Vízálló
  • IP52 védelmi fokozattal van tanúsítva
  • A hasznos Lenovo Tab sorozatú
  • A fő kamera felbontása 13 Mpx
  • A készüléket egy akkumulátor látja el energiával, amelynek kapacitása 7700 mAh
  • Több mint hét órán keresztül folyamatos működést tesz lehetővé
  • A grafikus munkához, a játékhoz vagy a grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet beépített Qualcomm Adreno 619 grafikus chipet tartalmaz
  • A belső tárhely max. 1024 GB méretű Micro SD memóriakártya használatával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot a külvilággal
  • A tablet rendelkezik nyílással egy Nano SIM típusú SIM kártya számára
  • 5G mobilhálózat biztosítja az internethez való hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást
  • A tablet támogatja az OTG funkciót

Megbízható teljesítményű akkumulátor

Ezen Lenovo tablet 7700 mAh kapacitású akkumulátorral működik., amely több, mint hét órán keresztül könnyedén kitart. A grafikai munka, a játék vagy a grafikaigényes alkalmazások használatának megkönnyítése érdekében a tablet Qualcomm Adreno 619 grafikus chippel rendelkezik, amely elegendő teljesítménnyel rendelkezik a szükséges multimédiás tartalom kezeléséhez.

Tablet Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék ...
Tablet Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék ...

A hasznos Lenovo tablet elegendő memóriával rendelkezik

Ezen Lenovo tablet funkcióinak és műveleteinek működését Android 12 verziójú Google Android operációs rendszer kezeli. Az Android híres a nyitottságáról és az rendelkezésre álló programok és alkalmazások széles választékáról. A tablet rendszermemóriája 6 GB méretű, amely képes 3D-s játékokat és virtuális valóságot kezelni. 128 GB belső memóriát tartalmaz a fájlok, fényképek és videók számára, amely a nagy igényű felhasználók számára optimális választás, és megoldja még a legnagyobb terjedelmű adatok és alkalmazások tárolását is. Ha a tablet memóriája nem lenne elegendő, kiegészítheted azt egy 1024 GB maximális méretű Micro SD memóriakártya használatával.

Ez az előnyös Lenovo tablet többféle lehetőséget biztosít a kommunikációra

WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot a külvilággal. A tableten található WiFi támogatással kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést mobil adatforgalom nélkül. A Bluetooth technológia használatával a tablet vezeték nélkül csatlakoztatható különböző eszközökhöz, megkönnyítve számodra a vezetékes kapcsolat nélküli kommunikációt és adatmegosztást. Az A-GPS a GPS továbbfejlesztett változata, amely a műholdas jeleket a földi mobilhálózatokból és referenciaállomásokból származó kiegészítő információkkal kombinálja. Ez a műszaki újítás növeli a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyenge vagy akadozik. A 3,5 mm-es jack csatlakozónak köszönhetően zenét hallgathatsz fejhallgatóról. A tableten van egy nyílás egy Nano SIM típusú SIM kártya számára. 5G mobilhálózat teszi lehetővé az internetes tartalomhoz való hozzáférést, az e-mail küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és az alkalmazások megnyitását, és a nagy fájlok letöltése, a streaming szolgáltatásokon való tartalomnézés vagy a videohívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé válik.

Tablet Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék ...
Tablet Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék ...

Praktikus funkciók

Élvezd életed minden napját a legteljesebben ezzel a praktikus Lenovo tablettel! A tablet támogatja az OTG-t, ami azt jelenti, hogy más perifériákat, például egeret, billentyűzetet vagy USB-meghajtót csatlakoztathatsz. A külvilággal való kapcsolatba lépéshez hasznos érzékelőkkel rendelkezik, mint például a remek mozgásérzékelő, giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor. A tablet giroszkóppal van felszerelve, amely érzékeli a készülék helyzetét, és automatikusan elforgatja a képernyőt az optimális felhasználói élmény érdekében. A környezeti fényszintet egy fényérzékelő méri, amely ezután beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot biztosít, miközben sötét környezetben a fényerő automatikus csökkentésével az akkumulátor energiáját takarítja meg. A G-szenzor a tablet térbeli mozgásának meghatározására szolgál. Érzékeli, hogy a tablet mozdulatlanul fekszik, ringatózik, vagy esetleg egy sétáló ember zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

mozgásérzékelő, giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel)

Méret:

8,3 × 252,74 × 160,34 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

490 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző mérete
10,61" (26,95 cm) Kész!
Felbontás - pixel
FullHD 2000 × 1200 Kész!
RAM mérete
6 GB (6 144 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
128 GB Kész!

Kijelző

Tárhely

RAM mérete
6 GB (6 144 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
128 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 024 GB (1 048 576 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
7 700 mAh Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz Kész!
Grafikus chip
Qualcomm Adreno 619 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
OTG, Gyorstöltés, Vízálló Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 12 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
8,3 mm (0,83 cm) Kész!
Szélesség
252,74 mm (25,27 cm) Kész!
Mélység
160,34 mm (16,03 cm) Kész!
Tömeg
490 g (0,49 kg) Kész!
Védelmi fokozat
IP52 Kész!
Szín
Kék Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel) Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Lenovo Tab Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ