Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke

Termékkatalógus
Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke
4,4 3 értékelés
Tablet - 9" HD 1340 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 2 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2048 GB, WiFi, Bluetooth, 4G/LTE, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 2 Mpx szelfi kamera, USB-C, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
62 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NT210h9n8b3i Termékszám:  ZAC60051CZ Gyártó honlapja:
Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke 62 090 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Akciós szettek

65 990 Ft
Szett megvásárlása

Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke

Ez a célszerű Lenovo Tab M9 (1st Gen) tablet hűséges társad lesz, amivel sok mindent könnyedén el tudsz intézni. Lehetővé teszi az internethez való csatlakozást, valamint fényképek és videók rögzítését, de alkalmazásokat is futtathatsz vagy játszhatsz rajta. A tablet 9" méretű képernyővel van ellátva, amely jól használható üzleti utazásra vagy online igényekre. Fedezd fel az internet világát, olvass e-könyveket, hallgass zenét, vagy csevegj a barátaiddal. 8 magos MediaTek Helio G80 processzor irányítja az összes műveletet és funkciót. A RAM kapacitása 4 GB. 64GB belső memória áll rendelkezésedre a fényképek, videók és egyéb fájlok számára. Ez a legtöbb felhasználó számára bőven elegendő, és több tucat alkalmazás tárolására alkalmas. Az energiát 5100 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozót kínál. Ez a tablet a nagyszerű Lenovo Tab sorozatba tartozik.

Tablet Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke ...
Tablet Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke ...

Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke tablet - fontos paraméterek

  • Merülj el a multimédiás tartalmakban Lenovo tablettel!
  • 8magos processzor biztosítja a rendszer zökkenőmentes működését
  • A RAM kapacitása 4 GB
  • 9" kijelzővel látták el
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval látták el
  • A nagyszerű Lenovo Tab sorozatba tartozik
  • A hátsó kamera felbontása 8 Mpx
  • A készüléket egy akkumulátor látja el energiával, amelynek kapacitása 5100 mAh
  • Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet integrált ARM Mali-G52 grafikus chipet tartalmaz
  • A tablet belső memóriája legfeljebb 2048 GB méretű Micro SD típushoz tartozó memóriakártyával bővíthető
  • WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot a külvilággal
  • 4G/LTE mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb.
  • VoLTE/GSM-en keresztül kommunikál

Az akkumulátor teljesítménye nem okoz csalódást

Ezen Lenovo tablet 5100 mAh kapacitású akkumulátorral működik. A grafikus munkához, a játékhoz vagy a grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet beépített ARM Mali-G52 grafikus chippel rendelkezik, amely rendelkezik a multimédiás tartalom zökkenőmentes lejátszásához szükséges teljesítménnyel.

Tablet Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke ...
Tablet Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke ...

A hasznos Lenovo tablet tisztességes memóriát kínál

Ezen Lenovo tablet funkcióit és műveleteit Android 12 verziójú Google Android operációs rendszer irányítja. Az Android híres a nyitottságáról és az rendelkezésre álló programok és alkalmazások széles választékáról. A tablet által kínált RAM 4 GB méretű, amellyel egyszerre játszhatsz játékokat és működtethetsz több alkalmazást. 64 GB belső memóriát tartalmaz a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti, így megoldja a legnagyobb mennyiségű adat és alkalmazás tárolását is. Ha a tablet memóriája korlátoz, kiegészítheted azt egy 2048 GB maximális méretű Micro SD típusú memóriakártyával.

Ez a nagyszerű Lenovo tablet a kommunikáció változatos formáit teszi lehetővé

WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal. A tableten lévő WiFi segítségével kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést, anélkül, hogy mobiladatot kellene használnod. A Bluetooth technológia megkönnyíti a vezeték nélküli csatlakozást különböző vezeték nélküli eszközökhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és lehetővé teszi az adatmegosztást kábeles kapcsolat nélkül. A 3,5 mm-es jack csatlakozó segítségével fejhallgatóval hallgathatsz zenét. 4G/LTE mobilhálózat teszi lehetővé az internet-hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást, és gyorsan és zökkenőmentesen tölthetsz le nagy fájlokat, streamelhetsz vagy kezdeményezhetsz videohívásokat. A tablet lehetővé teszi az interneten keresztül történő hívásokat, amely a kommunikáció olyan formája, ahol a hívások a hagyományos telefonhálózat helyett internetkapcsolaton keresztül történnek. VoLTE/GSM-en keresztül kommunikál.

Tablet Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke ...
Tablet Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke ...

Örülni fogsz a hozzáadott funkcióknak

Élvezd mindennapjaidat ezzel a praktikus Lenovo tablettel! A külvilággal való interakció megkönnyítésére nagyszerű segítség az olyan érzékelők jelenléte, mint például az előnyös mozgásérzékelő és fényérzékelő. A fényérzékelő érzékeli a környezeti fényszintet, és automatikusan beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját a kényelmesebb vizuális élmény érdekében. Ezáltal optimális olvashatóságot ér el, és sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt, és ezzel energiát takarít meg.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

mozgásérzékelő és fényérzékelő

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel)

Méret:

7,99 × 215,43 × 136,76 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

344 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző mérete
9" (22,86 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1340 × 800 Kész!
RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
64 GB Kész!

Tárhely

RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
64 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
2 048 GB (2 097 152 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
2 Mpx Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
5 100 mAh Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz Kész!
Processzor modell
MediaTek Helio G80 Kész!
Grafikus chip
ARM Mali-G52 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
VoLTE/GSM Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 12 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
7,99 mm (0,8 cm) Kész!
Szélesség
215,43 mm (21,54 cm) Kész!
Mélység
136,76 mm (13,68 cm) Kész!
Tömeg
344 g (0,34 kg) Kész!
Szín
Szürke Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel) Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Lenovo Tab Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Tab M9 LTE 4 GB/64 GB sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB grau.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ