Levesfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Levesfőző
(20)
Multicooker
(11)
Rizsfőző
(10)
Lassú főző
(5)
Párológép
(4)
Űrtartalom
0,6 l
6 l
-
Funkciók
Hőmérséklet megtartása
(17)
Automatikus programok
(17)
Kijelző
(15)
Kivehető edény
(13)
Időzítő
(11)
Szűrés

Forró leves pillanatok alatt anélkül, hogy folyamatosan figyelnénk a tűzhelyet és kevergétnénk? A levesfőzkő a tökéletes megoldást kínálják, amelyekkel időt és energiát takaríthatsz meg. Nem csak levest, de reggeliket, smoothie-kat, lekvárokat és püréket is készíthetsz a segítségükkel. Miben emelkedik ki ez a hasznos segítő és milyen kiegészítőket kell biztosan tartalmaznia? Olvass tovább és megtudhatod.

Tovább

Mik a a levesfőzők, és miért van rájuk szükséged?

A levesfőzők, amiket leveskészítőnek is hívnak, első pillantásra egy vízforralóra hasonlítanak füllel és fedéllel. De sokkal többet tudnak, mint csak vizet melegíteni. A beépített mixernek és előre beállított programoknak köszönhetően a levesfőző képes szinte bármilyen folyékonyabb ételt elkészíteni, hagyományos darabos levestől kezdve a milkshake-ig.

  • Nem csak levest készít, hanem más folyékony ételeket is (szószok, lekvárok, pürék, kásák).
  • Az állítható mixelési funkcióval krémes és darabos ételeket is elkészíthetsz.
  • Időt és energiát spórol az előre beállított programoknak köszönhetően.
  • Egyszerű kezelhetőség jellemzi.
  • A kompakt mérete és alacsony súlya miatt könnyen szállítható.
  • Ideális gyermekes családoknak és az egészséges életmód híveinek.

A leveskészítők megkönnyítik a munkát és elvégzik a főzést helyetted

Szereted a leveseket, de nem szeretnéd az idődet a készítésükkel tölteni? Csak tedd bele a felvágott hozzávalókat, válaszd ki a programot, és a leveskészítő mindent elintéz helyetted. Nem kell a tűzhely mellett állnod, kevergetned, és figyelned, hogy ne főjön túl a leves. A leveskészítő mindent megold!

i

A levesfőző 4 és 6 adag közötti forró levest tud főzni a modelltől függően.

A levesfőzők órákat spórolnak meg neked

Tíz perc alatt a leveskészítő gombnyomásra forró levest vagy finom smoothie-t szervíroz neked. Csak a megfelelő programot kell kiválasztanod. A levesfőző valóban nagyszerű társ, ha egészséges táplálkozás a cél, vagy ha kisgyerekek vannak a háztartásban, esetleg nagyobb család tagja vagy.

  • Elég néhány percet várnod, és már kész is az összemixelt gyümölcs- vagy zöldség-smoothie.
  • 20 perc alatt készül el az egyszerű krémleves.
  • 25 perc alatt elkészül a lekvár vagy a babapüré.
  • 30 percen belül készen van a húsleves vagy egyéb darabos leves.

Levesek, smoothie-k, lekvárok, pürék? A leveskészítő könnyedén elbánik velük

A leveskészítők valóban sokoldalú eszközök. Az automata programok segítségével készítenek lekvárokat, kompótokat, tápláló smoothie-kat, püréket és főzelékeket is. De a programok opcionálisak. Ha csak össze akarod mixelni az alapanyagokat, elég a beépített mixer, amit minden leveskészítő tartalmaz.

Készíts valódi növényi tejet a levesfőzővel. Keverj össze a levesfőzőben két csésze reszelt kókuszt vagy másfél csésze mandulát, 4 csésze vizet és egy csipet Himalája sót. Minél kevesebb vizet adsz hozzá, annál sűrűbb lesz a tej. A mixelés után szűrd le a tejet egy szűrőn.

5 hasznos funkció, amelyekkel könnyebb lesz a leveskészítők használata

  • A túlmelegedés elleni védelem biztosítja a készülék biztonságát.
  • A hőmérséklet-tartó mód melegen tartja az ételt a szükséges ideig, ha a szervírozást el kell halasztanod.
  • Az automatikus programok lehetővé teszik, hogy a levesfőzőt igényeidhez igazítsd és az ízlésednek megfelelő ételt készíts.
  • Az LCD kijelző visszaszámlálással segít nyomon követni a maradék időt a program befejezéséig.
  • Az alapanyagok hozzáadásának lehetősége főzés közben hasznos funkció, melynek köszönhetően nem kell teljesen leállítanod a levesfőzőt, ha hozzá kell adnod még valamit a levesedhet.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
20 termék

Levesfőzők

A Levesfőzők kategóriában összesen 20 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó levesfőzők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább levesfőzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb levesfőzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: levesfőzők vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ