AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Levoit VITAL 100S PRO SMART

Termékkatalógus
Levoit VITAL 100S PRO SMART
Légtisztító - 243 m³/h légtisztító teljesítmény, 32 W teljesítményfelvétel, 52 m² max. ajánlott szobaméret, 23 - 52 dB(A) zajszint, részecskeszűrő, HEPA, karbon porszűrő, funkciók: automatikus kikapcsolás, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, dohányosoknak ajánlott, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken, hanggal, mobilalkalmazással vezérelhető, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, 3 szűrő, szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: távirányító, digitális vezérlőpanel, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 40,6 × 32,1 × 16 cm (Ma×Sz×Mé), 3,9 kg súly
70 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LVTci22 Termékszám:  LAP-V102S-WEU
Levoit VITAL 100S PRO SMART 70 290 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

Levoit VITAL 100S PRO SMART

Nem érzed eléggé tisztának a levegőt otthonodban? Ebben az esetben ideális választás otthonodba egy ilyen modern Levoit Vital 100 légtisztító készülék. Eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a légtisztító allergiásoknak nemcsak a különböző szennyeződéseket, hanem az összes allergént is kiszűri. Nagy mértékben javítja a levegő minőségét, miközben jelentősen csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A korszerű technológia és a hatékony részecskeszűrő, HEPA, por, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Ez a praktikus mobil segédeszköz 52 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ajánlott. Kifinomult megjelenésén kívül olyan modern funkciókat kínál, mint automatikus kikapcsolás, automatikus üzemmód, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás. iF Product Design Award dizájn díjjal büszkélkedhet.

Légtisztító Levoit VITAL 100S PRO SMART ...
Légtisztító Levoit VITAL 100S PRO SMART ...

Levoit VITAL 100S PRO SMART légtisztító készülék legfontosabb tulajdonságai

  • Egy ilyen modern Levoit levegő tisztító hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Kiszűri a levegőben lévő allergéneket is
  • Képes hatékonyan megtisztítani a környezetet a cigarettafüsttől
  • Kiválóan tiszta levegőt garantál 3 szűrő használatával
  • Szűrő típusa: HEPA, szén, por és részecskeszűrő
  • A filtrációs mechanizmus szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok kiszűrését tudja
  • 52 m² alapterületű helyiségekbe ideális
  • 243 m³/h teljesítménnyel rendelkezik
  • A teljesítményét igény szerint változtathatjuk
  • A szűrő bármikor kimosható
  • A légtisztító könnyen vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül
  • Támogatja a hangasszisztenseket
  • Támogat olyan technológiákat, mint Google Asszisztens és Amazon Alexa
  • A beállítás egyszerű a gombok használatával
  • Digitális vezérlőpanel érintésvezérléssel
  • Jelzi, ha cserélni kell a szűrőt
  • Levegőminőség-érzékelővel ellátva
  • Egy ilyen modern Levoit légtisztító berendezés teljesítménye 32 W
  • A minimális zajszint értéke 23 dB(A), illetve az érték legfeljebb 52 dB(A)
  • A kábel hossza 180 cm

Bátran bízd otthonod levegőjét erre a nagy teljesítményű légtisztítóra a neves Levoit gyártótól

Egy ilyen Levoit levegőtisztító funkciói hozzájárulnak a kényelmes és hatékony mindennapi használathoz. Kiváló szűrési képességének köszönhetően tökéletesen gondoskodik az allergének levegőből való eltávolításáról. Nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, ahol allergiások élnek. Nemcsak a szennyeződések megkötésére képes, hanem hatékonyan tisztítja a levegőt a szagoktól, beleértve a cigarettafüst kellemetlen szagát is. Az automatikus üzemmód bekapcsolja a légtisztítót, és a szennyezettségi szintnek megfelelően állítja be a teljesítményt. Minden automatikusan történik, így nem kell aggódnunk a beállítások miatt. Lehetőséged van egyszerűen beállítani a teljesítményt, hogy a specifikus igényeidnek megfelelő legjobb tisztítási fokozatot választhasd ki. A praktikus funkciók között szerepel az automatikus leállítás. Képes pontosan érzékelni az aktuális levegőminőséget, és jelzi, ha eljött a megfelelő idő a tisztítási üzemmód aktiválására. Ha ellenőrizni kell a szűrőt, és esetleg ki is kell cserélni, akkor megjelenik egy szűrőcsere jelző.

Légtisztító Levoit VITAL 100S PRO SMART ...
Légtisztító Levoit VITAL 100S PRO SMART ...

Remek felszereltség a könnyű kezelésért

Egy ilyen modern Levoit levegő tisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert csökkenti a por mennyiségét a szobában, így időt takaríthatunk meg a takarítás során. A légtisztító egy mobil alkalmazáson keresztül vezérelhető, amivel egyszerűen bekapcsoljuk és kiválasztjuk a kívánt módot. Hangasszisztensekkel is kommunikál, tehát reagál a hangutasításokra. Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Google Asszisztens és Amazon Alexa. Könnyedén működtethető a technikailag kevésbé jártas felhasználók által is, közvetlenül a készüléken található fizikai gombok segítségével. Az érintőképernyős digitális kezelőpanel segítségével egyszerűen és kényelmesen ellenőrizhetünk mindent. A távirányítóval egyszerűen beállíthatjuk a levegő tisztítót anélkül, hogy el kellene hagynunk a kanapét. A szűrő tisztítása egyszerű, egyszerűen mossuk le vízzel, és távolítsuk el a felgyülemlett szennyeződéseket.

Egy ilyen Levoit levegő tisztító gép lenyűgöző funkciókat kínál

Egy ilyen Levoit levegőtisztító nagyszerű segédeszköz, amely segít friss és tiszta környezetet teremteni a lakásban. Az éjszakai üzemmóddal alvás közben is élvezhetjük az előnyeit, mivel úgy tervezték, hogy ne keltsen zavaró zajt vagy erős fényt.

Légtisztító Levoit VITAL 100S PRO SMART ...
Légtisztító Levoit VITAL 100S PRO SMART ...

A szűrőrendszer tökéletesen felfogja az összes szennyeződést

Egy ilyen Levoit légtisztító levegőt szív be, amely aztán áthalad egy kifinomult szűrőrendszeren, amely hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. Kiválóan tiszta levegőt biztosít 3 szűrő használatával. A HEPA-szűrő nagy hatékonysággal felfogja az összes szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, poratkát és egyéb allergént. A szénszűrő hatékonyan eltávolítja a szagokat és kiszűri a mérgező füstöt, például a kén-dioxidot és egyebeket. A fő szűrőt hatékonyan védi az eltömődéstől a porszűrő, amely felfogja a nagyobb porszemcséket. A részecskeszűrő kulcsszerepet játszik a por, pollen, mikroorganizmusok és egyéb szennyeződések megbízható kiszűrésében és eltávolításában. A szűrőrendszert szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok tökéletes kiszűrésére alkották meg. Kulcsfontosságú adat a teljesítmény. Egy ilyen praktikus Levoit légtisztító 243 m³/h kapacitású. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy a tisztító túlságosan zavarni fogja a nyugalmat. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 23 dB(A), és ez az érték legfeljebb 52 dB(A).

Méretei:

40,6 × 32,1 × 16 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

3,9 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
32 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
243 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
52 m2 Kész!
Maximális zajszint
52 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
23 dB(A) Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
32 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
243 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
52 m2 Kész!
Maximális zajszint
52 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
23 dB(A) Kész!
Kábel hosszúsága
180 cm Kész!
Felszereltség
Távirányító, Digitális vezérlőpanel, Mosható szűrő, Érintőpanel Kész!
Vezérlés típusa
Készüléken, Mobil alkalmazással, Hanggal Kész!
Kompatibilitás
Google Asszisztens, Amazon Alexa Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Automatikus üzemmód, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Méret & súly

Szélesség
32,1 cm Kész!
Mélység
16 cm Kész!
Magasság
40,6 cm Kész!
Tömeg
3,9 kg Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Dizájn díj

Dizájn díj
iF Product Design Award Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
GOVEE Home Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!

Használat

Működés
Önállóan Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Levoit VITAL 100S PRO SMART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Levoit VITAL 100S PRO SMART. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Levoit VITAL 100S PRO SMART. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Levoit VITAL 100S PRO SMART. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Levoit VITAL 100S PRO SMART.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ