Shop roku AP+ plus nový vizuál

Levoit Vital 200S PRO SMART

Termékkatalógus
Levoit Vital 200S PRO SMART
5 3 értékelés
Légtisztító - 416 m³/h légtisztító teljesítmény, 50 W teljesítményfelvétel, 88 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 54 dB(A) zajszint, karbon porszűrő, funkciók: állítható világítás, automatikus kikapcsolás, időzítő, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, dohányosoknak ajánlott, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken, hanggal, mobilalkalmazással vezérelhető, Google Asszisztens, Amazon Alexa és Google Home kompatibilis, 1 szűrő, szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: porérzékelő, digitális vezérlőpanel, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 50,2 × 39,6 × 21,7 cm (Ma×Sz×Mé), 6 kg súly
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LEVCV420 Termékszám:  LAP-201S-AEUR
Levoit Vital 200S PRO SMART 102 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Levoit Vital 200S PRO SMART

Úgy érzed, nem tudsz megfelelően lélegezni otthon? Akkor biztos nagyon tetszeni fog eme Levoit légtisztító készülék. Megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. Ez a légtisztító allergiásoknak képes megszabadítani nem csak a különböző szennyeződésektől, hanem az összes levegőben lévő allergéntől is. Hatékonyan javítja a levegő minőségét, miközben nagy mértékben csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A korszerű technológia és a hatékony por, szén szűrő minden lélegzetvétellel friss és tiszta levegőt biztosít. Elegendő teljesítményének köszönhetően 88 alapterületű helyiségekbe ideális. Dizájnos megjelenésén kívül olyan modern funkciókat kapott, mint automatikus kikapcsolás, automatikus üzemmód, időzítő, állítható világítás és éjszakai mód. iF Product Design Award dizájn díjat érdemelt is.

Légtisztító Levoit Vital 200S PRO SMART ...
Légtisztító Levoit Vital 200S PRO SMART ...

Levoit Vital 200S PRO SMART légtisztító fontosabb paraméterei

  • Egy ilyen praktikus Levoit légtisztító hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Kiszűri a levegőben lévő allergéneket is
  • Hatékonyan eltávolítja a cigarettafüstöt a környezetből
  • Egyetlen szűrőt használ a tökéletesen tiszta levegő elérésére
  • Filter típusa: szén és por
  • A szűrőmechanizmus szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok semlegesítését tudja
  • 88 m² alapterületű helyiségekbe megfelelő
  • 416 m³/h teljesítményű
  • A beépített időzítővel bekapcsolhatjuk a légtisztítót egy adott intervallumra
  • A szűrő könnyen mosható
  • Nem jelent problémát a légtisztító mobilalkalmazáson keresztül történő vezérlése
  • Hangasszisztenseken keresztül működtethetjük
  • Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Google Asszisztens, Amazon Alexa és Google Home
  • A fizikai gombok segítségével mindent könnyen beállíthatsz
  • Digitális vezérlőpanel érintésvezérléssel
  • A szűrőcsere szükségét jelző figyelmeztetés
  • Levegőminőség-szenzorral felszerelve
  • A porszemcsék mennyiségét porérzékelővel követi nyomon
  • A világítást igény szerint állíthatjuk be
  • Egy ilyen hasznos Levoit légtisztító teljesítménye 50 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 24 dB(A), illetve az érték legfeljebb 54 dB(A)
  • A kábel hossza 180 cm

Mindig számíthatsz erre a nagy teljesítményű levegő tisztítóra a méltán neves Levoit gyártótól

Eme Levoit légtisztító hasznos funkcióit biztosan nagyra fogod értékelni. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően tökéletesen kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, ahol élnek allergiások. Nemcsak a szennyeződéseket távolítja el, hanem hatékonyan megszünteti a szagokat, beleértve a cigarettafüst kellemetlen szagát is. Az automatikus üzemmód a levegőminőségnek megfelelően állítja be a légtisztító optimális teljesítményét. Nem kell aggódnunk semmi miatt, a légtisztító gondoskodik arról, hogy a szoba levegője a lehető leggyorsabban megtisztuljon. A beépített időzítőnek köszönhetően az egyéni igényeinknek megfelelően pontosan beállíthatjuk, hogy a légtisztító milyen gyakran és mikor legyen aktív. A felhasználói funkciók közé tartozik az automatikus kikapcsolás. Funkcióinak köszönhetően képes pontosan azonosítani az aktuális levegőminőséget, majd jelezni, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának. Ha ellenőrizni kell a szűrőt, és esetleg ki is kell cserélni, akkor megjelenik egy szűrőcsere jelző.

Légtisztító Levoit Vital 200S PRO SMART ...
Légtisztító Levoit Vital 200S PRO SMART ...

A modern felszereltség megkönnyíti az irányítást

Ezen Levoit levegő tisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkent a por mennyisége a szobában, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A légtisztító vezérlése egyszerű a mobilalkalmazáson keresztül, amivel bekapcsolhatjuk, és kiválaszthatjuk az éppen szükséges módot. Képes együttműködni a hangasszisztensekkel, így hangutasításokkal is vezérelhető. Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Google Asszisztens, Amazon Alexa és Google Home. Nagyon egyszerűen vezérelhető hagyományos módon is a készüléken található fizikai gombok segítségével. Az érintőképernyős digitális kezelőpanel segítségével egyszerűen és kényelmesen ellenőrizhetünk mindent. A porérzékelő figyeli a porszemcsék koncentrációját, majd automatikusan beállítja a légtisztító teljesítményét a hatékony kiszűrés érdekében. A szűrő tisztítása egyszerű és gyors, egyszerűen öblítsük le folyó víz alatt, hogy eltávolítsuk a felgyülemlett szennyeződéseket.

Egy ilyen Levoit légtisztító érdekes funkcióinak köszönhetően okoz örömet

Eme Levoit légtisztító nagyszerű segédeszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez a lakásban. Lehetőségünk van a világítás megváltoztatására, és aktuális hangulatunkhoz igazítására. Az éjszakai üzemmód kikapcsolja a kijelzőt, és minimálisra csökkenti a légtisztító zaját, így az nem zavar minket alvás közben.

Légtisztító Levoit Vital 200S PRO SMART ...
Légtisztító Levoit Vital 200S PRO SMART ...

Egy kivételes szűrőrendszer gondoskodik az összes szennyeződés kiszűréséről

Ezen Levoit légtisztító beszívja a levegőt, a szűrőrendszeren keresztül sikeresen felfogja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. Tökéletesen tiszta levegő érhető el egyetlen szűrővel. A szénszűrő hatékonyan eltávolítja a szagokat és kiszűri a mérgező füstöt, például a kén-dioxidot és egyebeket. A porszűrő megbízhatóan eltávolítja a nagyobb részecskéket, például a port, a szőrt és a háziállatok szőrét. A szűrőt szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok tökéletes semlegesítésére tervezték. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Egy ilyen praktikus Levoit légtisztító 416 m³/h kapacitással bír. A háztartási légtisztító diszkrét és nagyon halk. A minimális zajszint értéke 24 dB(A), és ez az érték legfeljebb 54 dB(A).

Méretei:

50,2 × 39,6 × 21,7 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

6 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
50 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
416 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
88 m2 Kész!
Maximális zajszint
54 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
24 dB(A) Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
50 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
416 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
88 m2 Kész!
Maximális zajszint
54 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
24 dB(A) Kész!
Kábel hosszúsága
180 cm Kész!
Felszereltség
Porérzékelő, Digitális vezérlőpanel, Mosható szűrő, Érintőpanel Kész!
Vezérlés típusa
Készüléken, Mobil alkalmazással, Hanggal Kész!
Kompatibilitás
Google Asszisztens, Amazon Alexa, Google Home Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Automatikus üzemmód, Időzítő, Állítható világítás, Éjszakai mód Kész!

Méret & súly

Szélesség
39,6 cm Kész!
Mélység
21,7 cm Kész!
Magasság
50,2 cm Kész!
Tömeg
6 kg Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Dizájn díj

Dizájn díj
iF Product Design Award Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Levoit Vital 200S PRO SMART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Levoit Vital 200S PRO SMART. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Levoit Vital 200S PRO SMART. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Levoit Vital 200S PRO SMART. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Levoit Vital 200S PRO SMART.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ