Rapture Rapture

LINQ Pro Studio USB-C 10Gbps Multiport Hub with PD, 4K HDMI, NVMe M2 SSD, SD4.0 Card Reader and 2.5G

Termékkatalógus
LINQ Pro Studio USB-C 10Gbps Multiport Hub with PD, 4K HDMI, NVMe M2 SSD, SD4.0 Card Reader and 2.5G
2,9 10 értékelés
Port replikátor - csatlakoztatás: USB-C USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), egyéb csatlakozók: 1 dbUSB-C , 1 db HDMI HDMI 2.0, 2 db USB-A USB 3.2 Gen 2, 1 dbRJ-45 , 2 dbUSB-C , power delivery 100 W
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LINQb13 Termékszám:  LQ48020
LINQ Pro Studio USB-C 10Gbps Multiport Hub with PD, 4K HDMI, NVMe M2 SSD, SD4.0 Card Reader and 2.5G 58 000 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

LINQ Pro Studio USB-C 10Gbps Multiport Hub with PD, 4K HDMI, NVMe M2 SSD, SD4.0 Card Reader and 2.5G

LINQ Pro Studio 9v1 port replikátor M.2 foglalattal és 2.5GLAN-nal


A LINQ Pro Studio 9 az 1-ben port replikátor ideális partner a legújabb vékony laptopokhoz vagy MacBookokhoz. Bizonyos tartozékok több portot igényelnek, amelyek a legújabb laptopokból gyakran hiányoznak. Egyszerűen csatlakoztasd a LINQ Pro Studio 9 az 1-ben replikátort a megfordítható USB-C-n keresztül, hogy csatlakozók teljes választékához férhess hozzá. Például 2,5GLAN, memóriakártya-olvasó vagy M.2. A LINQ portreplikátorokkal mindig az elérhető legmagasabb specifikációt és minőséget kapod.

A LINQ Pro Studio 9 az 1-ben helyet biztosít egy gyors disknek is

A LINQ Pro Studio 9 az 1ben port replikátor beépített foglalatot kínál M.2 meghajtók számára. Egy egyszerű telepítéssel azonnal bővítheted belső tárhelyed egy villámgyors SSD-vel. Sőt, az egyik USB-C portot HDMI-képessé teszi 4K felbontással, 60 Hz-es frissítési frekvencia mellett.

Bármilyen laptop táskába belefér

A LINQ Pro Studio 9 az 1-ben multiport hub elegáns és kompakt kialakítású, így ez a készülék alkalmas a rendszeresen utazó emberek számára, és kényelmesen elfér bármelyik laptop táskában.

Gyors és stabil internet-hozzáférés a Multi-Gig-nek köszönhetően

A LINQ Pro Studio 9 az 1-ben nemcsak integrált SSD-tárolót, hanem egy 10 Gb/S USB-C portot is biztosít a szupergyors kábeles adatátvitelhez. A gyors és stabil webböngészés érdekében több gigabites internetkapcsolattal is rendelkezik. Az átviteli sebesség 2,5 Gbps, amely lehetővé teszi a nagy fájlok gyors átvitelét.

Memóriakártya-támogatás

A LINQ Pro Studio USB-C SD-kártyaolvasóval rendelkezik, amely akár 8-szor gyorsabb, mint egy hagyományos olvasó (a korábbi generációkhoz képest). A LINQ Pro Studio USB-C port replikátor képes kihasználni az UHS-II SD-kártyák teljes potenciálját, és 300 Mbps adatátviteli sebességet biztosít.

Más eszközök egyszerű csatlakoztatása a LINQ Pro Studio-hoz

A LINQ Pro Studio USB-C-t USB-A eszközökhöz is tervezték, így a többi periféria számára is tartalmaz ilyen portokat. Ennek köszönhetően csatlakoztathatod az egeret, billentyűzetet, nyomtatót vagy szkennert is. Röviden, minden olyan eszközt, amely USB csatlakozót használ.

A LINQ Pro Studio akár 100 W-os töltést is támogat

A LINQ Pro Studio USB-C akár 100 W-os töltési teljesítménnyel tartja eszközeid működésben. Legyél hatékony a munkában, ne hagyd, hogy bármi korlátozzon, és tartsd laptopodat feltöltve. A LINQ Pro Studio USB-C kompatibilis a 100 W-os PD-támogatással rendelkező töltőkkel.

Tartós fonott textil kábel

A LINQ Pro Studio USB-C 18 cm-es fonott, erős és rugalmas kábellel rendelkezik. Nem áll fenn annak a veszélye, hogy a kábel elszakad vagy egyszerűen összegabalyodik. A LINQ port port replikátor hosszú és boldog használatát tartóssága biztosítja.

A fenntarthatóság a helyes irány

A gyártó úgy döntött, hogy egy jobb és zöldebb jövő felé halad, ezért a LINQ Pro Studio USB-C port replikátor gyártásához és szállításához újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokat használtak.


Paraméterek

USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1)
2 Kész!
HDMI
1 Kész!
Power Delivery
Igen Kész!
Maximális Power Delivery érték
100 W Kész!
1. Male konnektor - Típus
USB-C Kész!

Portok száma

USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1)
2 Kész!
HDMI
1 Kész!

Tápellátás

Power Delivery
Igen Kész!
Maximális Power Delivery érték
100 W Kész!

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus
USB-C Kész!
1. Male konnektor - Száma
2 db Kész!
2. Male konnektor - Típus
HDMI Kész!
2. Male konnektor - Standard
HDMI 2.0 Kész!
2. Male konnektor - Száma
1 db Kész!
3. Male konnektor - Típus
RJ-45 Kész!
3. Male konnektor - Száma
1 db Kész!
1. Female konnektor - Típus
USB-C Kész!
1. Female konnektor - Száma
1 db Kész!
2. Female konnektor - Típus
USB-A Kész!
2. Female konnektor - Standard
USB 3.2 Gen 2 Kész!
2. Female konnektor - Száma
2 db Kész!
3. Female konnektor - Típus
USB-C Kész!
3. Female konnektor - Száma
2 db Kész!

Tulajdonságok

Szín
Szürke Kész!
Csomag tartalma
Csatlakozó kábel Kész!
Anyag
Alumínium Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LINQ Pro Studio USB-C 10Gbps Multiport Hub with PD, 4K HDMI, NVMe M2 SSD, SD4.0 Card Reader and 2.5G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LINQ Pro Studio USB-C 10Gbps Multiport Hub with PD, 4K HDMI, NVMe M2 SSD, SD4.0 Card Reader and 2.5G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LINQ Pro Studio USB-C 10Gbps Multiport Hub with PD, 4K HDMI, NVMe M2 SSD, SD4.0 Card Reader and 2.5G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LINQ Pro Studio USB-C 10Gbps Multiport Hub with PD, 4K HDMI, NVMe M2 SSD, SD4.0 Card Reader and 2.5G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LINQ Pro Studio USB-C 10Gbps Multiport Hub with PD, 4K HDMI, NVMe M2 SSD, SD4.0 Card Reader and 2.5G.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ