Legdrágább homematic IP okosotthon - intelligens háztartás

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kompatibilis alkalmazások
Google Home
(2)
Gyártó saját alkalmazása
(1)
Szűrés
Az oldalon az alábbi homematic IP okosotthon - intelligens háztartás kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább homematic IP okosotthon - intelligens háztartás felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább homematic IP okosotthon - intelligens háztartás kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább homematic IP okosotthon - intelligens háztartás kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. Az itt található legmagasabb árú termék a prémium minőségű Homematic IP Homematic IP (3+1 lakás) - HmIP-SET3 Fűtésszabályozó készlet, amelynek az ára bruttó 212 390 Ft. Böngéssz a kategória kínálatában, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb terméket.
87 termék
Homematic IP Homematic IP (3+1 lakás) - HmIP-SET3 Fűtésszabályozó készlet
Fűtésszabályozó készlet - HmIP-SET3 fűtésvezérlő kezdőkészlet Homematic IP okos otthon kezdeti integrálásához. A készlet tartalma: nyolc alapelem a helyiség hőmérsékletének és a fűtési folyamatnak az egyéni igényeknek megfelelő távvezérléséhez, ami azonnali megtakarítást és akár 30%-os energiaköltség-csökkentést eredményez. A készlet tartalma: HmIP-HAP központi egység, 4x HmIP-eTRV-2 termosztátfej, 3x HmIP-WTH-1 fali termosztát hőmérséklet- és páratartalom-érzékelővel és ingyenes mobilalkalmazás Android és iOS rendszerekre. 3+1 lakáshoz ajánlott.
Leárazás -9 %
212 390 Ft 232 790 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: Home23_04
Homematic IP Homematic IP (2+1 lakás) - HmIP-SET2 Fűtésszabályozó készlet
Fűtésszabályozó készlet - HmIP-SET2 fűtésvezérlő kezdőkészlet Homematic IP okos otthon kezdeti integrálásához. A készlet tartalma: hat alapelem a helyiség hőmérsékletének és a fűtési folyamatnak az egyéni igényeknek megfelelő távvezérléséhez, ami azonnali megtakarítást és akár 30%-os energiaköltség-csökkentést eredményez. A készlet tartalma: HmIP-HAP központi egység, 3x HmIP-eTRV-2 termosztátfej, 2x HmIP-WTH-1 fali termosztát hőmérséklet- és páratartalom-érzékelővel és ingyenes mobilalkalmazás Android és iOS rendszerekre. 2+1 lakáshoz ajánlott.
141 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home23_03
Homematic IP Meteo érzékelő Pro - HmIP-SWO-PR
Érzékelő A kültéri használatra szánt vezeték nélküli Meteo Plus (HmIP-SWO-PL) a Homematic IP intelligens otthoni rendszer része. A Meteo Sensor Plus (HmIP-SWO-PL) a Meteo Sensor Basic (HmIP-SWO-B) kibővített változata, amely a csapadék mennyiségét és időtartamát is előre jelzi.
138 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home22_31
Homematic IP - HmIP-SET7 Automatizált beléptető készlet
Biztonsági rendszer - a HmIP-SET7 biztonsági beléptető kezdőkészlet a Homematic IP okos otthon kezdeti integrációjára szolgál, amely a beléptetésvédelemre fekteti a hangsúlyt, HmIP-WKP háttérvilágítású külső billentyűzettel, HmIP-DLD vezeték nélküli okos ajtózár működtetővel, amelyet távoli, motoros ajtófeloldáshoz, -záráshoz és -nyitáshoz terveztek. A billentyűzettel ellátott készlet nemcsak az okos ajtóvezérléshez használható, és így a hagyományos kulcs érintésmentes alternatívája, hanem lehetővé teszi más komponensek és a rendszer működésének változó vezérlését is egy külső billentyűzet segítségével.
120 590 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: Home23_08
120 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home23_06
Homematic IP Homematic IP - HmIP-SET6 Biztonsági készlet
Biztonsági rendszer - a HmIP-SET6 biztonsági rendszer kezdőkészlete a Homematic IP okos otthon kezdeti integrálására szolgál, amely az illetéktelen behatolásra és betörés elleni védelemre fekteti a hangsúly. A készlet tartalma: HmIP-HAP otthoni riasztó központi egység formájában és öt biztonsági alapelem: 2x HmIP-SMI PIR mozgásérzékelő fényerőérzékelővel, HmIP-SWDM mágneses ablak és ajtó szenzor, HmIP-ASIR-2 beltéri riasztó, HmIP-KRCA vezeték nélküli kulcstartó és ingyenes mobilalkalmazás Android és iOS rendszerekre.
114 090 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: Home23_07
Homematic IP Kezdőkészlet - beléptető rendszer
Biztonsági rendszer - a beléptetés vezérlő kezdőkészlet (HmIP-SK14) a Homematic IP sorozatból kényelmes és biztonságos alternatívája a bejárati ajtó kézzel történő nyitásának/zárásának hazaéréskor, a kulcstartós távirányító (HmIP-KRCK) az ajtózár meghajtással (HmIP-DLD) kombinálva egy ideális megoldás az ajtó nyitására/zárására, a távirányító kellemes és érintésmentes alternatívája a hagyományos kulcsnak, annak érdekében, hogy a hazaérés a lehető legkényelmesebb legyen, kiegészítő gomb segítségével a bejárati rész megvilágítása is vezérelhető
112 890 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: Home22_51
96 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home23_44
Homematic IP Homematic IP (StarterKit EVO) - HmIP-SET4 Fűtésszabályozó készlet
Fűtésszabályozó készlet - HmIP-SET4 fűtésvezérlő kezdőkészlet Homematic IP okos otthon kezdeti integrálásához. A készlet tartalma: három alapelem a helyiség hőmérsékletének és a fűtési folyamatnak az egyéni igényeknek megfelelő távvezérléséhez, ami azonnali megtakarítást és akár 30%-os energiaköltség-csökkentést eredményez. A készlet tartalma: HmIP-HAP központi egység, 2x HmIP-eTRV-E termosztátfej és ingyenes mobilalkalmazás Android és iOS rendszerekre.
96 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home23_05
Homematic IP Homematic IP (1+1 lakás) – HmIP-SET1 Fűtésszabályozó készlet
Fűtésszabályozó készlet - HmIP-SET1 fűtésvezérlő kezdőkészlet Homematic IP okos otthon kezdeti integrálásához. A készlet tartalma: négy alapelem a helyiség hőmérsékletének és a fűtési folyamatnak az egyéni igényeknek megfelelő távvezérléséhez, ami azonnali megtakarítást és akár 30%-os energiaköltség-csökkentést eredményez. A készlet tartalma: HmIP-HAP központi egység, 2x HmIP-eTRV-2 termosztátfej, HmIP-WTH-1 fali termosztát hőmérséklet- és páratartalom-érzékelővel és ingyenes mobilalkalmazás Android és iOS rendszerekre.
94 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home23_02
Homematic IP Kezdőkészlet - biztonsági
Biztonsági rendszer - biztonsági kezdőkészlet a Homematic IP okos otthon kezdeti integrációjához hangsúllyal az objektum védelmére, a készlet tartalma: központi egység (HmIP-HAP), PIR mozgásérzékelő fényerő-érzékelővel (HmIP-SMI), ablak- és ajtóérzékelő - optikai (HmIP-SWDO), beltéri riasztó (HmIP-ASIR-2) és ingyenes cseh nyelvű alkalmazás, amely elérhető Android és iOS rendszerekre
91 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: Home22_50
Homematic IP Meteo Plus szenzor - HmIP-SWO-PL
Érzékelő - vezeték nélküli, kültéri használatra, a Homematic IP okos otthon rendszer részét képezi, a Basic Meteo szenzor (HmIP-SWO-B) bővített változata, amely a csapadék mennyiségét és időtartamát is képes előrejelezni, továbbá méri a hőmérsékletet, páratartalmat, szélsebességet, fényerő értéket, nappali fény időtartamát, csapadék mennyiségét, az eső kezdetét, Google Home és Home Connect Plus támogatása, vezeték nélküli kommunikáció titkosított protokollon keresztül
85 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home22_32
68 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home23_43
63 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home22_18
Homematic IP esőérzékelő - HmIP-SRD
Érzékelő A kültéri használatra szánt vezeték nélküli esőérzékelő (HmIP-SRD) a Homematic IP intelligens otthoni rendszer része. A nagy időjárás- és időjárásálló érzékelő más Homematic IP eszközökkel együtt széleskörű alkalmazást kínál. A készülék a legkisebb eső- vagy hóesést is érzékeli, majd továbbítja az információt a központi egységnek (HmIP-HAP) és a csatlakoztatott Homematic IP eszközöknek, amelyek egy előre meghatározott konfiguráció szerint reagálnak.
63 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Home22_37
Homematic IP Kültéri sziréna - napelemes - HmIP-ASIR-O
Sziréna - vezeték nélküli napelemes (HmIP-ASIR-O) kültéri használatra készült, és a Homematic IP intelligens otthoni rendszer része. Megbízható akusztikus és vizuális riasztási jelzést tesz lehetővé. Erre a célra a sziréna két nagy teljesítményű, 100 dB-es intenzitású piezoelektromos hangszóróval és öt nagy fényerejű LED-del rendelkezik, amelyek IP44-es védelmi osztályú időjárásálló házban vannak elhelyezve.
63 490 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: Home22_15
60 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Home22_18
53 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home23_45
Homematic IP Meteo Basic Szenzor - HmIP-SWO-B
Érzékelő - vezeték nélküli Meteo Basic (HmIP-SWO-B) kültéri használatra, része a Homematic IP okos otthoni rendszernek, a Meteo Basic (HmIP-SWO-B) szenzor az időjárás érzékelő alapváltozata, nem képes megjósolni a csapadék mennyiségét és időtartamát vagy a szélirányt
50 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: Home22_33
Homematic IP Evo - antracit, HmIP-eTRV-E-A
Termosztátfej - okos programozható, fűtés vezérlő és szabályozó, rendeltetése radiátor, elemes tápellátás, rádióhullámok csatlakoztatás, működés önállóan, M30 szeleppel kompatibilis, Android és iOS támogatás angol nyelven
48 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Home23_18
42 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home23_10
4,0
Homematic IP termosztatátfej Evo
Termosztátfej - okos programozható, fűtés vezérlő és szabályozó, rendeltetése radiátor, elemes tápellátás, heti programozás, rádióhullámok csatlakoztatás, működés önállóan és központi egységgel, RA, RAV és M30 szeleppel kompatibilis, Android és iOS támogatás angol nyelven
38 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Home22_02
Homematic IP Termostatická hlavice Evo - stříbrná - HmIP-eTRV-E-S
Termosztátfej - okos programozható, fűtés vezérlő és szabályozó, rendeltetése radiátor, elemes tápellátás, rádióhullámok csatlakoztatás, működés önállóan, M30 szeleppel kompatibilis, Android és iOS támogatás angol nyelven
38 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home23_17
4,0
Homematic IP termosztatátfej Evo
Termosztátfej - okos programozható, fűtés vezérlő és szabályozó, rendeltetése radiátor, elemes tápellátás, heti programozás, rádióhullámok csatlakoztatás, működés önállóan és központi egységgel, RA, RAV és M30 szeleppel kompatibilis, Android és iOS támogatás angol nyelven
36 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Home22_02

Legdrágább homematic IP okosotthon - intelligens háztartás

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó okosotthon - intelligens háztartás Homematic IP Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább okosotthon - intelligens háztartás Homematic IP
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ