AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ALMAWIN folyékony mosódiók 750 ml

Termékkatalógus
ALMAWIN folyékony mosódiók 750 ml
5 1 értékelés
Mosószappan - már alacsony hőmérsékleten hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket is - 115,60 Ft/mosás
2 890 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PPR1609 Termékszám:  4019555700019
ALMAWIN folyékony mosódiók 750 ml 2 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

ALMAWIN folyékony mosódiók 750 ml

Ez a termék, akárcsak az AlmaWin márka többi terméke, az ember és a természet közötti harmonikus kapcsolat elvén alapul. Természetesen a mosódió alapú folyékony mosószer is mentes a szintetikus illatanyagoktól, színezékektől és tartósítószerektől, valamint rendelkezik Ecogarantie és Vegan Society ökológiai tanúsítványokkal. A színes ruhákhoz való természetes lágyító hatású AlmaWin Cleanut citromos verbéna illatú innovatív mosószer már 20 °C-os mosásnál is tökéletes tisztaságot biztosít, a színek stabilak és élénkek maradnak, a kimosott ruhanemű öblítő nélkül is kellemesen puha lesz és könnyen vasalható. A bőrgyógyászatilag tesztelt mosódiós folyékony mosószer nemcsak környezetbarát, hanem bőrbarát is. 

Az AlmaWin Cleanut mosódiós folyékony mosószer főbb jellemzői

  • Innovatív mosószer színes ágyneműkhöz természetes lágyító hatással
  • Az AlmaWin Cleanut indiai mosódió kivonaton és természetes ásványi anyagokon alapul
  • A jobb hatás érdekében a mosódiót szerves növényi szaponinnal és más szerves összetevőkkel keverik
  • Búzából, burgonyából és cukornádból származó aktív összetevőkkel
  • Az AlmaWin Cleanut mosószappan egyedülálló formulával rendelkezik, amely ugyanolyan hatékony, mint a hagyományos, kőolajszármazék hatóanyagú termékek
  • Alacsony hőmérsékleten is jól mosási potenciállal rendelkezik, 20 °C-tól kezdve
  • AlmaWin Cleanut mosódiós folyékony mosószer finom mosást tesz lehetővé még öblítő nélkül is, és a vasalást is könnyíti
  • A mosódióhéjből származó szaponin természetes módon kíméletes a színekhez és a textilszálakhoz
  • Az AlmaWin Cleanut környezetbarát és nagyon gazdaságos
  • Kellemes természetes citromos verbéna illattal
  • A bőrgyógyászatilag tesztelt természetes mosószer kíméletes a bőrhöz
  • Az AlmaWin termékek nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, színezékeket vagy tartósítószereket
  • A folyékony mosódió kézi mosásra és mosógépben való használatra is alkalmas
  • A tisztítószer rendelkezik az Ecogarantie és a Vegan Society ökológiai tanúsítványaival
  • Nem tartalmaz pálmamagolajból származó felületaktív anyagokat, így nem pusztítja a trópusi esőerdőket
  • Környezetbarát, pálmaolajmentes és könnyen használható

Az AlmaWin nem szennyezi a környezetet

Mivel az AlmaWin következetesen kerüli a szintetikus illatanyagokat, színezékeket és tartósítószereket, ez a természetes mosószer sem terheli a környezetet. A színes ruhákhoz való természetes lágyító hatású, innovatív mosószer nem tartalmaz pálmaolajból származó felületaktív anyagokat, így nem pusztítja a még megmaradt trópusi esőerdőket.Az alacsony hőmérsékleten is hatásos mosószer megfelel a világ legszigorúbb globális és környezetvédelmi kritériumainak, melyeket a fenntartható fejlődés érdekében alakítottak ki. A Vegan Ecogarantie klímasemleges flakon 100%-ban újrahasznosított műanyaghulladékból készült, és  tovább is újrahasznosítható. A szintén újrahasznosítható anyagokból készült címke is ásványi olajmentes tintával van nyomtatva. A környezet további védelme érdekében csak akkor használd a mosógépet, ha az tele van, és részesítsd előnyben az alacsony hőmérsékleten történő mosást, valamint tartsd be az adagolási utasításokat. 

Sugárzó tisztaság még alacsony hőmérsékleten is

A pálmadió mentes Cleanut természetes ásványi anyagokon és indiai mosószappan kivonaton alapul, amelyek az ayurvédikus gyógyászatban a kezelés fontos részét képezik. Indiában már több mint 3000 éve használják természetes és egészséges tisztítószerként. Az AlmaWin folyékony mosószerben a mosódiót BIO növényi szaponinnal és más BIO összetevőkkel keverik a nagyobb hatékonyság érdekében. Ezért még nagyon alacsony hőmérsékleten is nagyszerű tisztító hatást érhetsz el. Ezenkívül az Almawin Cleanut búzából, burgonyából és cukornádból származó aktív összetevőket is tartalmaz, ami egy olyan egyedülálló összetételt eredményez, amely ugyanolyan hatékony, mint a hagyományos, kőolajszármazék alapú aktív összetevőket tartalmazó termékek. A kézi- és gépi mosáshoz használható folyékony mosószer kíméletes a bőrhöz és könnyen adagolható. Az Almawin Cleanut-tal a mosás nemcsak környezetbarát, hanem gazdaságos is. 

Figyelmeztetés: 
Súlyos szemirritációt okoz. Ha orvosi segítségre van szükség, legyen készenlétben egy tartály vagy címke. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ha a SZEMEDBE KERÜLT a mosószer, óvatosan öblítsd vízzel néhány percig. Ha kontaktlencsét viselsz, azt vedd ki. Folytasd az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, keress orvosi segítséget/kezelést. Csak a teljesen kiürített tartályokat dobd ki újrahasznosítás céljára. 

Adagolás: 
A víz szennyezettségének és keménységének megfelelően adagold (a pontos adagolást lásd a hátoldalon lévő címkén). Használata: Gépi és kézi mosáshoz. Kímélő mosás vagy színes ruhák esetén 20 °C és 60 °C közötti mosási programot ajánlunk. Kérjük, tartsd be a mosásra vonatkozó utasításokat.


Összetétel

> = 5% <15% szappan (növényi olajos szappan*), <5% anionos felületaktív anyagok (szappandió-kivonat), illatanyag (illóolajok: verbéna lime és eukaliptusz *), limonén, citral, geraniol, linalool. Egyéb összetevők: víz, etanol, a citromsav nátriumsója, Szóda, tejsav, xantán gumi, citromsav, búzafehérjék. Az összetevők 100%-a természetes eredetű. * Az összetevők 5,0%-a biogazdálkodásból származik.

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Ruha típusa
Univerzális Kész!
Ruha színe
Színes ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Környezetbarát Kész!
Gyártási ország szerint
Németországból Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Használat

Ruha típusa
Univerzális Kész!
Ruha színe
Színes ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Környezetbarát Kész!

Tulajdonságok

Gyártási ország szerint
Németországból Kész!

Mosószer típusa

Mosószer típusa
Mosószappan Kész!

Mosások száma

Mosások száma
25 Kész!

Darabszám

Darabszám
1 db Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
750 ml Kész!

Típus

Típus
Mag Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ALMAWIN folyékony mosódiók 750 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALMAWIN Tekuté mýdlové ořechy 750 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALMAWIN Tekuté mydlové orechy 750 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ