Akvizice ApF HU MPLA306808

AMBI PUR + 3 térf borotvakazetta 20 ml vanília Moonlight

Termékkatalógus
AMBI PUR + 3 térf borotvakazetta 20 ml vanília Moonlight
4,8 38 értékelés
Légfrissítő - elektromos (elemes/hálózati), kellemes illattal tölti meg a helyiséget - 179 500 Ft/1 l
Szuper ár
3 590 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  OSV159 Termékszám:  4015600570545 Gyártó honlapja:
AMBI PUR + 3 térf borotvakazetta 20 ml vanília Moonlight 3 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

AMBI PUR + 3 térf borotvakazetta 20 ml vanília Moonlight

Az Ambi Pur 3Volution elektromos légfrissítő kezdőcsomag Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 90 napon keresztül (minimális fokozaton, napi 12 órás használat mellett). Teremtsen hívogató környezetet ezzel a krémes vaníliaillattal. A magával ragadó fűszerek és virágok gyengéd aromája az álmok földjére repíti. A gyümölcsös fejillat fokozza a frissességet és megkoronázza az illatot, miközben felejthetetlenül fényűző élményt nyújt. A hagyományos illatosítók esetében gyorsan hozzászokunk a körülöttünk lévő illatokhoz, így bizonyos idő elteltével már nem is érezzük őket. Az Ambi Pur 3Volution légfrissítő úgy oldja meg ezt a problémát, hogy 45 percenként automatikusan váltogatja a 3 egymást kiegészítő, magas minőségű illatot, és így folyamatosan biztosítja a frissesség érzését. Az Ambi Pur 3Volution eszköz kizárólag a külön megvásárolható Ambi Pur 3Volution légfrissítő utántöltővel használható, amely frissességgel és kellemes illattal tölti meg otthonát a hét minden napján. Az állítható diffúzor lehetővé teszi az illatintenzitás szabályozását, így segít megteremteni Önnek az akár 90 napon keresztül tartó hangulatos környezetet.

Az azonnali frissesség elérése érdekében próbálja ki az Odourclear technológiával ellátott Ambi Pur termékek széles választékát, az Ambi Pur textilillatosítót, légfrissítőt és autós légfrissítő termékeket.

Legfontosabb jellemzők

  • Az Ambi Pur 3Volution elektromos légfrissítő kezdőcsomag Odourclear technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat
  • Kellemesen friss illatot hagy maga után akár 90 napon keresztül (minimális fokozaton, napi 12 órás használat mellett)
  • 3Volution elektromos légfrissítő kezdőcsomag (diffúzor és utántöltők)
  • Teremtsen hívogató környezetet ezzel a krémes vaníliaillattal
  • Nem elfedi, hanem ténylegesen megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után
  • Használja Ambi Pur 3Volution utántöltővel. Az egyes utántöltők akár 90 napon keresztül is kitartanak (minimális fokozaton, napi 12 órás használat mellett)
  • A 3 illatot 45 percenként változtatja, hogy a frissesség mindig észrevehető legyen. Állítható illatintenzitás
  • Magas minőségű illatanyagok széles választéka

összetevők

Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Cyclamen Aldehyde, Rose Ketone-4, Hydroxycitronellal, Delta-Damascone, Geranyl Acetate, Hexyl Salicylate, Methylenedioxyphenyl Methylpropanal, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Lauraldehyde, Heliotropine, Allyl 3-Cyclohexylpropionate, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Orange Oil Terpenes, Dihydro-Gamma-Ionone, Limonene, Coumarin, Undecylenal, Citral, Benzyl Salicylate, Ethyl Methylphenylglycidate, 4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate, 6-Methyl-2-(4-Methylcyclohex-3-Enyl)Hept-2.5-Diene, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil.

biztonság

Parfümérzékeny személyek csak kellő elővigyázatosság mellett használják a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát. Az eszközt váltakozó áramú aljzathoz csatlakoztassa, és győződjön meg arról, hogy a rajta feltüntetett feszültségérték megegyezik a háztartásában használt feszültséggel. Az eszközt kizárólag a javasolt párolgó anyaggal használja. Más anyagok használata mérgezést vagy tüzet okozhat. A készüléket gyermekek 8 éves kortól használhatják. Fizikai, érzékelési vagy szellemi fogyatékkal élő, illetve a készülék használatát illetően tapasztalattal, vagy ismeretekkel nem rendelkező személyek a készüléket kizárólag felügyelet mellett használhatják, vagy abban az esetben, ha a biztonságos használatra vonatkozó utasításokat megkapták, és megértették a helytelen használatból eredő veszélyeket. Gyermekek az eszközt játékra ne használják. A tisztítást és a felhasználói karbantartást nem végezhetik gyermekek felügyelet nélkül. Ne tegye ki erős ütésnek. A diffúzor hibás működése vagy sérülése esetén húzza ki a csatlakozóaljzatból. Az eszközt ne nyissa fel. Az eszköz tisztításához húzza ki a konnektorból, és száraz ruhával törölje át. Az információk későbbi visszakereshetőségéhez őrizze meg a csomagolást. Ne nyúljon az eszközhöz nedves kézzel, és ne érjen hozzá fém tárggyal. Az üvegcsékbe ne töltsön más folyadékot. Az eszközt ne takarja le vagy fesse le. Ne helyezze polírozott, festett vagy műanyag felületekre, illetve annak közelébe. Ne használja zárt térben. A kiömlött folyadékot azonnal törölje fel. Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. Védőkesztyű használata kötelező. Ha bőrre kerül: Lemosás bő vízzel. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Lenyelés esetén: Azonnal forduljon toxikológiai központhoz vagy orvoshoz. Tilos hánytatni.

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Légfrissítő típusa
Elektromos (elemes/hálózati) Kész!
Űrtartalom
20 ml Kész!
Típus
Konnektorba Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa
Elektromos (elemes/hálózati) Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
20 ml Kész!

Típus

Típus
Konnektorba Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AMBI PUR + 3 térf borotvakazetta 20 ml vanília Moonlight Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMBI PUR 3vol strojek + náplň Moonlight Vanilla 20 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AMBI PUR 3vol, strojček + náplň Moonlight Vanilla 20 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ