Shop roku AP+ plus nový vizuál

ANGRY BEARDS Antistick Run and Play, 55g

Termékkatalógus
ANGRY BEARDS Antistick Run and Play, 55g
3,0 1 értékelés
Dezodor - krém kivitel, férfiak számára, minden bőrtípusra ajánlott, intim területekre, tömege: 55 g
3 290 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DEO926 Termékszám:  8594205592375 Gyártó honlapja:
ANGRY BEARDS Antistick Run and Play, 55g 3 290 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

ANGRY BEARDS Antistick Run and Play, 55g

ANGRY BEARDS Antistick Run & Play dezodor

izzadásgátló.
intim területre. srácoknak.

Minden férfi tudja, hogy az izzadás miatt sportolás közben az intim területen jelentkező kellemetlen érzés nem a legjobb. Ezért van itt az ANGRY BEARDS Antistick Run & Play dezodor, amely minimálisra csökkenti a tapadást, és friss, illatos és összességében kellemes érzést hagy maga után. A herezacskó területe az egyik legmagasabb hőmérsékletű hely. Ez az a rész, amelyet folyamatosan legalább egy réteg borít. A napközbeni vagy sportolás közbeni komfortérzet javításához az ANGRY BEARDS Antistick Run & Play férfi dezodor tökéletes választás.

ANGRY BEARDS Antistick Run & Play dezodor

ANGRY BEARDS Antistick Run & Play intim dezodor

Hatékonyan csökkenti a herezacskó tapadását

A kenőcs védi az intim területeket sportolás közben

Kellemes, frissítő citrus illat

Az ANGRY BEARDS Antistick egy tisztességes cseh termék

ANGRY BEARDS Antistick Run & Play dezodor
Angry Beards - Zero Survival

Nincs tapadás

Minden férfi ismeri ezt a problémát. Az intim területeken felgyülemlett hő, amely izzadást és kellemetlen tapadást okoz, néha elviselhetetlen. Vess véget ennek az ANGRY BEARDS Antistickkel!

Dühös szakállak - VÉDELEM ÉS REGENERÁCIÓ

véd és regenerál

Az ANGRY BEARDS Antistick nemcsak egy krém a herezacskó számára, hanem antioxidáns összetevők és természetes kivonatok forrása is, amelyek biztosítják a nemi szervek optimális állapotát.

Dühös szakállak - VÉDELEM ÉS REGENERÁCIÓ

kellemes illat

A kellemes és nem feltűnő citrusos illat egy kis mentollal felfrissíti a herezacskót és elfed minden szagot.

Dühös szakállak - VÉDELEM ÉS REGENERÁCIÓ

nők számára is alkalmas

Az egyes testtájakon való izzadás nem kerüli el a szebbik nemet sem. Hölgyek, ANGRY BEARDS Antistick nektek is szól! Alkalmazhatod például a combokra vagy a mellek alatti területre.

ANGRY BEARDS Antistick Run & Play dezodor

AZ ANGRY BEARDS ANTISTICK GONDOSKODIK A KÉNYELMEDRŐL

Részesítsd a herezacskódat - és így különösen magadat - kényelemben anélkül, hogy kellemetlen tapadás érné az érzékeny területet. A sportgél formula kiváló csúszást és frissességet biztosít.

Ha gyakran ülsz a számítógép előtt, és közben kényelemre és frissességre vágysz, akkor az ANGRY BEARDS ANGRY BEARDS Antisweat kiváló választás a számodra.

a sportkenőcs használata

Vegyél megfelelő mennyiségű ANTISTICK sportkenőcsöt az ujjaira, kend el enyhén a kezedben, majd egyenletes rétegben vidd fel az egész herezacskóra és annak közvetlen környezetére. Ez minimálisra csökkenti a tapadást.

PRO TIPP:ANGRY BEARDS Antistick nem korlátozódik kizárólag a herezacskó körüli használatra. Ha hosszabb túrára indulsz, a fenék területére is kenheted, hogy megvédd maged a kellemetlen irritációtól.

ANGRY BEARDS Antistick Run & Play dezodor

Összetevők:

Vazelin, Ásványi olaj, C30-45 Alkyl Dimethicone, Polysorbate 80, C30-45 Olefin, Caprylic/Capric TriglycerideKínai teafa kivonat (Matcha), Napraforgóolaj, Tokoferol, Ethyl Ferulate, Komló kivonat, Menthol, Vörös narancs illóolaj, Geránium illóolaj, Illóolaj összetevők Silic (Citral, Geraniol, Linalool, Citronellol, Limonene).

Összetétel

Petrolatum, Paraffinum Liquidum, C30-45 alkil-dimetikon, Polysorbate 80, C30-45 Olefin, Caprylic/Capric Triglyceride Camellia Sinensis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Etil-ferulát, Humulus Lupulus kivonat, Menthol, Citrus Sinensis héjolaj kifejezett, Limonene, Pelargonium Graveolens levélolaj, Citral, Geraniol, Linalool, Citronellol

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ANGRY BEARDS Antistick Run and Play, 55g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANGRY BEARDS Antistick Run & Play 55 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ANGRY BEARDS Antistick Run & Play 55 g.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ