Shop roku Akvizice ApF HU

Üvegtisztító

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A tiszta ablakok egy kellemes otthon és egy szalonképes munkahely alapját képezik. A megfelelő üvegtisztító terméknek igazodnia kell az üveg típusához, a keretekhez és a speciális tisztítási követelményekhez. A hatékony ablaktisztító szer nemcsak kristálytisztaságot, hanem védelmet és tartós fényt is biztosít. Olvass tovább, és tudj meg többet arról, hogyan válaszd ki a megfelelő ablaktisztító szer típust.

Tovább

Melyik ablaktisztító szer típust válaszd?

Kíváncsi vagy, melyik ablaktisztító szer fajtát válaszd? A választás több tényezőtől függ, többek között az üveg típusától és az eltávolítandó szennyeződésektől. Általános otthoni használatra egy általános célú üvegtisztító ideális, mivel hatékonyan távolítja el az általános szennyeződéseket. A problémás foltok, például madárürülék vagy esőnyomok esetén erősebb ablaktisztító szerek lehetnek szükségesek. Környezetbarát változatokat is kipróbálhatsz.

Hatékony ablaktisztító szerek

Az ablaktisztító spray hatékony megoldást jelentenek a gyors és kényelmes tisztításhoz. Könnyű alkalmazásuk lehetővé teszi a szennyeződések és ujjlenyomatok célzott és gyors eltávolítását, míg a speciális formula segít megelőzni a foltokat és hosszabb ideig tisztán tartani az ablakot. A választásnál fontos figyelembe venni a természetes kivonatok és illatanyagok jelenlétét a kellemesebb tisztítási élmény érdekében, valamint az összetevők biztonságosságát, különösen olyan otthonokban, ahol gyermekek és háziállatok vannak jelen.

i

Ablaktisztító szer szórófej nélkül

Szórófej nélküli ablaktisztító szerek is kaphatók, általában nagyobb tartályokban. Ezek kiterjedtebb tisztításhoz vagy professzionális használatra alkalmasak. Ezeknél a termékeknél gyakran szükséges külön applikátort, például szivacsot vagy törlőkendőt használni, ami nagyobb területek részletesebb tisztításához hatékonyabb lehet.

Próbáld ki az üvegtisztító habot

Az üvegtisztító hab az ablaktisztító szerek egy speciális kategóriája, amelyek különösen hatékonyan távolítja el a nehezebb szennyeződéseket és zsírokat. A hab hajlamos hosszabb ideig a függőleges felületen maradni, ami mélyebb tisztítást tesz lehetővé. Ezek a termékek gyakran azért népszerűek, mert a tisztítandó területet jobban láthatóan lefedik, így biztosítva, hogy egyetlen terület se maradjon észrevétlen.


Frosch ablaktisztító szer spray
Ablaktisztító szer spray

Siguro ablaktisztító szer hab
Üvegtiszítító hab

Ablaktisztító szer - törlés
Üvegtisztító kendő

Az ablaktisztító szer spray formájában ideális a rutinszerű otthoni és professzionális karbantartáshoz, gyors tisztítási eredményt biztosít, és segít megőrizni az ablakok szépségét és tisztaságát.

Milyen ablaktisztító szer típusok kaphatók?

Az üvegtisztító különböző formákban kapható, a koncentrátumtól az előre kikevert oldatokig. A koncentrátumok, amelyeket használat előtt vízzel kell hígítani, gazdaságos választást jelentenek, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy szükség szerint szabályozzák az ablaktisztító szer erősségét. Az előkevert oldatok az azonnali használat kényelmét kínálják, de drágábbak lehetnek, és kevésbé rugalmasak a koncentráció beállítása tekintetében, amely már előre meghatározott.

Milyen összetételűnek kell lennie az ablaktisztító szer típusoknak?

A tökéletes és biztonságos ablaktisztításhoz elengedhetetlen a megfelelő ablaktisztító szer kiválasztása, amely egyszerre környezet- és felhasználóbarát. Előnyben kell részesíteni a durva vegyszereket nem tartalmazó, természetes összetevőkből álló ablaktisztító szer termékeket. Maguknak az ablakoknak a tisztításakor fontos, hogy először a durva szennyeződéseket távolítsd el, majd a csíkmentes tisztítás érdekében puha ruhával vagy kendővel vidd fel a tisztítószert.

Környezetbarát ablaktisztító szerek

Az öko ablaktisztító szerek nemcsak a környezetvédelem, hanem a felhasználók egészsége szempontjából is népszerűek. Az üvegtisztító kiválasztásakor meg kell győződnünk arról, hogy az a legkevésbé terheli a természetet és biztonságos az egészségünkre. A környezetbarát ablaktisztító szerek gyakran természetes összetevőket, például növényi kivonatokat vagy illóolajokat tartalmaznak, amelyek hatékonyak, mégis kíméletesek a természethez és az emberi szervezethez.

i

Milyen egyéb előnyei vannak egy környezetbarát üvegtisztító használatának?

Az is fontos, hogy az üvegtisztító ne tartalmazzon durva vegyi anyagokat, például ammóniát vagy klórt, amelyek belélegezve vagy a bőrrel közvetlenül érintkezve károsak lehetnek. Egyes környezetbarát ablaktisztító szerek még utántöltési lehetőséget is kínálnak a boltokban, csökkentve ezzel a műanyaghulladékot.

Léteznek modern nano ablaktisztító szer típusok is

A nano üvegtisztító fejlett nanotechnológiát alkalmaz, hogy az üvegen olyan védőfilmet hozzanak létre, amely taszítja a vizet, az olajat és megakadályozza a szennyeződések felhalmozódását. Ezek a fejlett megoldások hosszú távú védelmet nyújtanak, megkönnyítik a karbantartást és növelik az üveg karcállóságát. Ezek az ablaktisztító szerek ideálisak a legkülönbözőbb üvegfelületekhez, és jelentősen csökkentik a gyakori tisztítás szükségességét, így a nanotisztítószerek hatékony és gazdaságos megoldást jelentenek a fényes ablakok minimális erőfeszítéssel történő fenntartásához.

Válassz ablaktisztító szer típust mennyiség szerint

Az ablaktisztító szer mennyisége fontos tényező. Az ablaktisztító szerek különböző térfogatokban kaphatók, az otthoni használatra alkalmas kis szóróflakonoktól a kereskedelmi helyiségek professzionális tisztítására tervezett nagy tartályokig. A kisebb kiszerelések praktikusak az alkalmi tisztításhoz, míg a nagyobb kiszerelések gazdaságosabbak és alkalmasabbak gyakori használatra vagy nagy területek tisztítására. A választásnál vedd figyelembe a használat gyakoriságát és az ablakok számát.


környezetbarát üvegtisztító
Környezetbarát üvegtisztító

Leifheit ablaktisztító szer
Üvegtisztító spray

Karcher ablaktisztító szer
Üvegtisztító koncentrátum

Szerezz be egy speciális üvegtisztító szert és egy általános tisztítószert

Fontos különbséget tenni a kifejezetten ablakokhoz kifejlesztett üvegtisztító és az általános célú ablaktisztító szer között, amely számos felületre alkalmas, beleértve a fürdőszobákat és a lakás más területeit is. Bár az általános célú tisztítószerek a többféle felhasználás kényelmét kínálják, a speciális üvegtisztító termékek jobb eredményt biztosíthatnak az ablaküvegen. A megfelelő választás csupán a te konkrét igényeidtől és az otthonodban tisztítandó felületek típusaitól függ.

Az ablaktisztító szer illata hozzájárul a kellemes tisztítási élményhez, és frissesség érzetét kelti az otthonban. A különböző aromák, a citrusféléktől a virágeszenciákig, segítenek semlegesíteni a szagokat és kellemes környezetet teremtenek.

Az üvegtisztító kényelmesen kiegészíti az ablaktisztítási segédeszközöket

Az ablakmosó kellékek kulcsfontosságúak a tökéletesen tiszta és fényes üveg eléréséhez. A száraz és fényes felület biztosításához elengedhetetlen eszközök közé tartozik az ablaklehúzó, a tisztítószer és egy minőségi mikroszálas kendő. A legjobb eredmény érdekében használj tisztítószivacsot vagy -rongyot és teleszkópos rudat a könnyű elérhetőség érdekében. Ezen eszközök megfelelő kiválasztása és használata nagymértékben leegyszerűsíti az üvegtisztító folyamatot, és jobb és gyorsabb eredményt eredményez.

  • Az ablaktisztító robotok ideálisak a nagy és nehezen hozzáférhető területekhez. Ezek a készülékek érzékelőkkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy az üvegfelületen mozogjanak, és hatékonyan távolítsák el a szennyeződéseket. Programozhatók, ami azt jelenti, hogy emberi felügyelet nélkül, önállóan is képesek dolgozni.
  • Az ablakporszívókat úgy tervezték, hogy mosás után gyorsan és hatékonyan távolítsák el a vizet és a szennyeződéseket az ablakfelületekről. A porszívózás elvén működnek, ami azt jelenti, hogy azonnal eltávolítják a felesleges vizet és megakadályozzák a foltok kialakulását. A legjobb ablakporszívókat nagy üvegfelületek tisztítására tervezték.

Melyik a legjobb üvegtisztító?

Arra a kérdésre keresi a választ, hogy melyik a legjobb üvegtisztító? Ez a speciális tisztítószerek és eszközök hatékony kombinációjának használata. A fényes, csíkmentes ablakok elérésének kulcsa, hogy olyan minőségi ablaktisztító szer típust válassz, amely képes eltávolítani a szennyeződéseket és a zsírt. A fényes felület eléréséhez célszerű továbbá ablaklehúzó használata a víz eltávolításához és mikroszálas kendő használata.

A legjobb üvegtisztító egyesíti a hatékonyságot és azt a képességet, hogy az üveg csíkmentes és fényes maradjon. Gyorsan fel kell oldania a zsírt, a port és más szennyeződéseket, túlzott erő vagy ismétlődő tisztítás nélkül.

Ablaktisztító szer vélemények

Még mindig nem tudja, melyik ablaktisztító szer típust válaszd? Vásárlóink véleménye segít dönteni. Ez reális képet nyújt a termék teljesítményéről és a vásárlók elégedettségéről. A felhasználói tapasztalatok segíthetnek leszűkíteni a választékot, mivel megmutatják, hogy mely termékek bizonyítottak a gyakorlatban, és melyek azok, amelyek esetleg nem hozzák a várt eredményeket. Az értékelések és a vélemények nemcsak az üvegtisztító szerek minőségéről nyújthatnak értékes információkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tisztítószer - ablaktisztításhoz, biztonsági kupakkal záródik
2 190 Ft

2.
CLIN Pro Nature Ablaktisztító 500 ml Szállításra kész > 20 db
Üvegtisztító - a csíkmentes ragyogásért, 99%-ban természetes összetevőket tartalmaz, spray és hab funkció
690 Ft

3.
CLIN ablaktisztító Lemon 500 ml Szállításra kész > 50 db
Üvegtisztító - tökéletes tisztítási teljesítményt és csíkmentes fényt biztosít az ablakokon és más üvegfelületeken, frissítő citrom illattal
990 Ft

Még több
40 termék
CLIN Pro Nature Ablaktisztító 500 ml - Üvegtisztító
Típusok
4,7 190×
CLIN Pro Nature Ablaktisztító 500 ml
Üvegtisztító - a csíkmentes ragyogásért, 99%-ban természetes összetevőket tartalmaz, spray és hab funkció - 1 380 Ft/1 l
690 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS428
4,9 201×
Leifheit 41414 üvegtisztító koncentrátum, 1 liter
Tisztítószer - ablaktisztításhoz, biztonsági kupakkal záródik
2 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN8050a
4,9 20×
Leifheit üvegtisztító spray 500ml-ben
Tisztítószer ablak- és üvegtisztításhoz, térfogat 500ml
4 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEISK409
4,5 25×
Siguro Glass Cleaner
Tisztítószer - habos tisztítószer üveghez és tükörhöz, zsír és makacs foltok eltávolítására, 500 ml-es kiszerelés
Szuper ár
790 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRHS003
4,9 38×
Frosch EKO ablaktisztító, spiritus 500ml
Környezetbarát tisztítószer - üvegre és ablakra,
1 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS073
CLIN ablaktisztító Lemon 500 ml - Üvegtisztító
Típusok
4,7 190×
CLIN ablaktisztító Lemon 500 ml
Üvegtisztító - tökéletes tisztítási teljesítményt és csíkmentes fényt biztosít az ablakokon és más üvegfelületeken, frissítő citrom illattal - 1 980 Ft/1 l
990 Ft
1 db
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS026
CLIN MultiShine Szórófejes 0,5 l - Univerzális tisztítószer
Típusok
4,7 190×
CLIN MultiShine Szórófejes 0,5 l
Univerzális tisztítószer - univerzális, különböző felületekre
990 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS027
4,8
CLIN ProNature Grapefruit ablaktisztító 500 ml
Üvegtisztító - üvegre és ablakra, - 2 380 Ft/1 l
1 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS2022
CLIN Antifog Párásodásgátló ablaktisztító 500 ml - Üvegtisztító
Típusok
4,7 190×
CLIN Antifog Párásodásgátló ablaktisztító 500 ml
Üvegtisztító - a csíkmentes ragyogásért, párásodásgátló, szórófejes - 1 980 Ft/1 l
990 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS2298
AlzaEco Citrus ablaktisztító 1 l - Környezetbarát tisztítószer
Típusok
4,7 44×
AlzaEco Citrus ablaktisztító 1 l
Környezetbarát tisztítószer - üvegre és ablakra, 1000 g - 1 090 Ft/1 kg
Szuper ár
1 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS470
CLIN Blue Ablaktisztító 0,5 l - Üvegtisztító Típusok
4,7 190×
CLIN Blue Ablaktisztító 0,5 l
Üvegtisztító - spray, vakító fényesség foltok nélkül - 2 180 Ft/1 l
1 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS059
4 990 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEIFZAT652
DR. HOUSE Blue Flower Ablaktisztító spray, 500 ml - Üvegtisztító Típusok
5,0
DR. HOUSE Blue Flower Ablaktisztító spray, 500 ml
Üvegtisztító - ablakok, tükrök és egyéb üvegek tisztítására, spray, 500 ml-es kiszerelés - 1 180 Ft/1 l
590 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS2147
4,5
Kärcher RM 500 üvegtisztító koncentrátum 750 ml
Tisztítószer csíkmentes, anyagtakarékos, friss illatú, kézzel tisztítható
3 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KARMO158
SIDOLUX Window Nano Code Arctic 500 ml - Üvegtisztító Típusok
4,9 42×
SIDOLUX Window Nano Code Arctic 500 ml
Üvegtisztító - alkohollal, üvegfelületek, ablakok és csempék tisztítására és fényesítésére, sarkvidéki illattal, nanotechnológiával - 1 580 Ft/1 l
790 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS603
SIDOLUX Window Nano Code Lemon 500 ml - Üvegtisztító
Típusok
4,9 42×
SIDOLUX Window Nano Code Lemon 500 ml
Üvegtisztító - alkohollal, üvegfelületek, ablakok és csempe tisztítására és fényesítésére, citrom illattal, nanotechnológiával - 1 380 Ft/1 l
Leárazás -13 %
690 Ft 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS602
4,7 11×
ATTITUDE Üveg és tükör tisztító, citrom illatú, 800 ml
Környezetbarát tisztítószer - üvegre és ablakra, 800 g - 2 737,50 Ft/1 kg
Leárazás -8 %
2 190 Ft 2 390 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS168
3,7
PRESTO Ablak és tükör tisztító kendő 30 db
Tisztítókendő - univerzális - 36,33 Ft/törlőkendő
1 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS2073
5,0
FROSCH Eko Bio Spiritus üvegtisztító - cserepatron 950 ml
Üvegtisztító - szerves alkohollal, hogy eltávolítsa a zsírt és a szennyeződéseket az üvegről, ablakokról és tükrökről, nem tartalmaz mikroműanyagokat, 100%-ban újrahasznosítható csomagolás, utántöltés - 2 094,74 Ft/1 l
1 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC446
5,0 11×
SIDOLUX Window Nano Code Marseill Soap with Lavender 500 ml
Üvegtisztító - csomagolás a marseille-i szappan és levendula illatával - 1 780 Ft/1 l
890 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS2135
5,0
GUT UND GÜNSTIG Ablaktisztító spray, 1 l
Üvegtisztító - üveg és sima felületek tisztítására, spray, 1000 ml-es kiszerelés - 1 090 Ft/1 l
1 090 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS2203
CHANTE CLAIR Vert Vetri ablaktisztító 625 ml
Üvegtisztító - üvegfelületek, festett bútorok, fényes készülékek és csempék tisztítására, környezetbarát formula, nem tesztelt állatokon, bőrgyógyászatilag tesztelt, 100%-ban újrahasznosítható csomagolás, térfogat 625 ml - 2 384 Ft/1 l
1 490 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS2204
DR. HOUSE ablaktisztító spray-vel Lime 500 ml - Üvegtisztító Típusok
5,0
DR. HOUSE ablaktisztító spray-vel Lime 500 ml
Üvegtisztító - lime illatú, szórófejjel, ablakokhoz, üvegekhez és tükrökhöz, térfogat 500 ml - 1 180 Ft/1 l
590 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS2149
5,0
TIERRA VERDE BIO Üvegtisztító spray Narancs és citronella 750 ml
Környezetbarát tisztítószer - üvegre és ablakra,
2 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS1566

Üvegtisztító

Üvegtisztító

A Üvegtisztító kategóriában összesen 40 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó üvegtisztító Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább üvegtisztító A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb üvegtisztító A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: üvegtisztító vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ