0% splátky Siguro AlzaBoxy Q1

BAYLIS & HARDING Beauticology Testápoló ajándékszett tasakban - Unikornis, 2 db, 200 ml

Termékkatalógus
BAYLIS & HARDING Beauticology Testápoló ajándékszett tasakban - Unikornis, 2 db, 200 ml
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: krémtusfürdő, tusfürdő - 1 745 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 1 745 Ft/100 ml
Kód:  VBAL8701 Termékszám:  017854114791 Gyártó honlapja:
BAYLIS & HARDING Beauticology Testápoló ajándékszett tasakban - Unikornis, 2 db, 200 ml Megszűnt

BAYLIS & HARDING Beauticology Testápoló ajándékszett tasakban - Unikornis, 2 db, 200 ml

A fiatal hölgyek számára egy gyönyörű, unikornis kézitáskát készítettünk, amely további két meglepetést tartalmaz tusfürdő és krémtusfürdő formájában. A BAYLIS & HARDING Beauticology kézitáska nagyszerű lesz egy fiatal lány minden szükséges holmijának. Belsőben édes illatokat találsz,ezeket olyan édességek ihlették, mint a cukorkás unikornis, az epres rágógumi vagy a borsmentás cukormáz. A táskát holografikus részletekkel és vidám motívumokkal kiegészített szeszélyes, színes design egészíti ki. Értékelni fogod a vegán összetételt.

A BAYLIS & HARDING Beauticology ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A BAYLIS & HARDING Beauticology ajándékcsomag fiatal hölgyeknek készült
  • A csomag tusfürdőt és krémtusfürdőt tartalmaz
  • Minden édes illatokra van hangolva
  • A kézitáska ajándéktáskaként is szolgál
  • Sokoldalú színkialakítás egészíti ki
  • A BAYLIS & HARDING Beauticology nem tartalmaz parabéneket, szilikonokat és ftalátokat

Tusfürdő epercukorka illattal

A gyönyörű unikornis kézitáskában a hölgyek egy édes tusfürdőt találnak, amely csodálatosan sima és gazdag. Gyönyörű habot képez, gyengéden tisztít és nem szárítja ki a bőrt. A bőr puha és rugalmas tapintású marad. Ráadásul az illata olyan, mint az epercukorka egy csipetnyi vaníliával.

Édes unikornis tusfürdő gél

A BAYLIS & HARDING Beauticology varázslatos színkollekcióját az édes unikornis tusfürdő egészíti ki. A gél gazdag habot képez, gyengéden tisztít és nem szárítja a bőrt. Fürdés után a bőr, rugalmas és gyümölcsös cukorka illatú lesz.

A csomag tartalma:
Krémtusfürdő 100ml
Tusfürdő gél 100ml

Összetétel

EGYSZARVÚ CUKORKÁS TESTÁPOLÓ: AQUA (WATER, EAU), SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-150 DISZTEARÁT, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, METILKLORIZOTIAZOLINON, METILIZOTIAZOLINON, MAGNÉZIUM-KLORID, MAGNÉZIUM-NITRÁT, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, BENZOPHENONE-4, BENZIL-ALKOHOL. EPRES CSILLAGSZÓRÓS TUSFÜRDŐ KRÉM: EGYSZARVÚ CUKORKÁS TESTÁPOLÓ:4 EGYSZARVÚ CUKORKÁS TESTÁPOLÓ:6 EPRES CSILLAGSZÓRÓS TUSFÜRDŐ KRÉM:2 EGYSZARVÚ CUKORKÁS TESTÁPOLÓ:0 EPRES CSILLAGSZÓRÓS TUSFÜRDŐ KRÉM:3 GLIKOL-DISZTEARÁT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, EPRES CSILLAGSZÓRÓS TUSFÜRDŐ KRÉM:5 EPRES CSILLAGSZÓRÓS TUSFÜRDŐ KRÉM:6 EGYSZARVÚ CUKORKÁS TESTÁPOLÓ:1 EPRES CSILLAGSZÓRÓS TUSFÜRDŐ KRÉM:1 EPRES CSILLAGSZÓRÓS TUSFÜRDŐ KRÉM:4 EPRES CSILLAGSZÓRÓS TUSFÜRDŐ KRÉM:7 EPRES CSILLAGSZÓRÓS TUSFÜRDŐ KRÉM:9 EGYSZARVÚ CUKORKÁS TESTÁPOLÓ:3 EGYSZARVÚ CUKORKÁS TESTÁPOLÓ:5 BENZOFENON-4.
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BAYLIS & HARDING Beauticology Testápoló ajándékszett tasakban - Unikornis, 2 db, 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BAYLIS & HARDING Beauticology Dárková sada péče o tělo v taštičce 2 ks - Jednorožec 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BAYLIS & HARDING Beauticology Darčeková súprava starostlivosti o telo v taštičke 2 ks – Jednorožec 2.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ