Shop roku Akvizice ApF HU

Bo pedálos kuka 2 x 30L fehér

Termékkatalógus
Bo pedálos kuka 2 x 30L fehér
5 3 értékelés
Szemetes - szelektált hulladékgyűjtéshez, űrtartalma 60 l, anyaga acél, műanyag, fehér kivitel, nyitás pedállal, 2 tartály, méretek 65,2 x 54,1 × 36,3 cm (H×Sz×Mé)
Hozzáadás a listához
Jótállás 120 hónap Kód:  BRAOK447 Termékszám:  211447
Bo pedálos kuka 2 x 30L fehér 76 490 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Bo pedálos kuka 2 x 30L fehér

A Brabantia Bo szemeteskosár kényelmes pedál mechanizmussal működik, és két darab 30 literes tartályt tartalmaz a szelektív hulladékgyűjtéshez. A pedálrendszernek betudható csendes fedél és könnyű nyitás még kényelmesebbé teszi a használatot. A szemeteskosár ideális még nagyobb mennyiségű hulladék számára is. Kompakt és időtlen formatervezésével minden otthonba remekül illik, hiszen a szemeteskosarat elhelyezheted közvetlenül a fal mentén. A Brabantia Bo szemeteskosár emellett környezettudatosan készült (41% újrahasznosítottanyagból,98% újrahasznosíthatósággal felhasználás után). Megvásárlásával támogatod a The Ocean Cleanup mozgalmat, amelynek célja az óceánok megtisztítása a műanyag hulladéktól.


A Brabantia Bo 2 x 30L pedálos szemeteskosár fő jellemzői, fehér

  • Pedálos szemeteskosár fehér színben
  • Modern, időtlen dizájn, nagy kapacitással
  • Környezettudatosan készült
  • Két 30 literes tartály a szelektív hulladékgyűjtéshez
  • PerfectFit precíz illeszkedésű szemeteszsákok
  • Halk fedél és szuper könnyű nyitás a pedálrendszernek köszönhetően
  • Helytakarékos, mivel elhelyezheted a falhoz közel vagy a szoba sarkában
  • A belső rekeszek eltávolíthatók és tisztíthatók
  • A szemeteskosár megvásárlásával támogatod a The Ocean Cleanup projektet
  • Cradle-to-Cradle tanúsítással

Válogass stílusosan a Brabantia Bo szemetessel

A Brabantia Bo szemeteskosár első pillantásra lenyűgöz modern dizájnjával, szuperül illik bármilyen belső térbe. Az ujjlenyomatmentes felületkezeléssel nem szükséges aggódnod a hosszadalmas karbantartása miatt sem. Továbbá a Brabantia Bo szemeteskosár környezettudatosan készült, 41%-ban újrahasznosított anyagokból illetve élettartama végén 98%-ban újrahasznosítható. A szelektív hulladékgyűjtés kulcsfontosságú bolygónk számára. A Brabantia Bo szemeteskosárral stílusosan megy majd a szelektív hulladékgyűjtés! A Brabantia 10 éves garanciát és szolgáltatást vállal a termékre.

A Brabantia Bo szemeteskosár kezelése könnyű

A szemeteskosarat pedálos rendszerrel használhatod, amellyel a szemetes nyitása és zárása gyerekjáték. Lenyomáskor a fedél nyitva marad, így kényelmesen helyezheted bele a nagyobb mennyiségű hulladékot is. Amint leveszed a lábadat a pedálról, a fedél lezárása önállóan elindul, majd pedig csendesen záródik a szemeteskosáron. A Brabantia Bo egyik legnagyobb előnye a puha és csúszásmentes alapja, kifogástalanul, stabilan áll a padlón.

Brabantia Bo hulladékgyűjtő praktikus fedélkapcsolóval

Amennyiben szeretnéd nyitva tartani a Brabantia szemeteskosár fedelét, úgy nem szükséges a pedálon állnod, egyszerűen húzd el a fedélkapcsolót a szemetes belsejében. Ezáltal a fedél nyitott pozícióban marad és kényelmesen belehelyezhetsz mindent, amit ki szeretnél dobni.

Higiénikus és gyors zsákcsere

A higiénikusan tiszta környezet minden háztartás alapja. A Brabantia Bo szemeteskosár nyílása elég nagy ahhoz, hogy megelőzze a piszok kijutását a szemetes köré. A szemeteszsák használata is zökkenőmentes, mivel a J és X kóddal ellátott Brabantia szemeteszsákok páratlanul illeszkednek a kosarakba. A szemeteszsákok széle rejtve marad a Brabantia Bo fedele alatt, így az nem ér túl a szemetesen.

A Brabantia Bo szemetes tartályai könnyen eltávolíthatók

A Brabantia Bo szemeteskosár tartályait egyszerűen eltávolíthatod és megtisztíthatod azok belsejét, amennyiben szükséges. A szemeteszsák cseréje közben a fedél végig nyitott marad, ez megkönnyíti a tartály kezelését.



Paraméterek

Anyag
Acél, műanyag Kész!
Szín
Fehér Kész!
Űrtartalom
60 l Kész!
Nyitás módja
Pedálos Kész!
Edények száma
2 db Kész!

Anyag

Anyag
Acél, műanyag Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Jellemzők

Űrtartalom
60 l Kész!
Nyitás módja
Pedálos Kész!
Edények száma
2 db Kész!

Méret

Szélesség
54,1 cm Kész!
Magasság
65,2 cm Kész!
Mélység
36,3 cm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bo pedálos kuka 2 x 30L fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bo pedálový koš 2 x 30L - bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bo pedálový kôš 2 × 30 l – biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bo Tretabfalleimer - 2 x 30 Liter - weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bo Tretabfalleimer - 2 x 30 Liter - weiß.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ