Slevy s AP+ AP+ plus nový vizuál

LANCÔME Advanced Génifique Melting Mask

Termékkatalógus
LANCÔME Advanced Génifique Melting Mask
Arcpakolás - használható minden bőrtípusra
4 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSPL3330 Termékszám:  4935421656351
LANCÔME Advanced Génifique Melting Mask 4 790 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

LANCÔME Advanced Génifique Melting Mask

Szánj egy pillanatot az arcodra, és bízd a bőrödet a LANCÔME gondoskodására. Az Advanced Génifique Melting Mask egy hidrogél keveréket tartalmaz, amely a bőrrel érintkezve folyékonnyá válik. Ez lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok jobban felszívódjanak a bőrbe. A LANCÔME Advanced Génifique olvadó maszkjának köszönhetően bőröd hidratált és puha lesz. A szérum feltölti a bőrt, és elképesztően ragyogóvá teszi arcodat. A maszk probiotikus kivonatokat (bifidus anyagokat) tartalmaz, amelyek erősítik a bőrt és megóvnak a nedvességveszteségtől. A maszk alkalmazása után mindössze 10 perccel a bőr máris simább és puhább lesz. 

A LANCÔME Advanced Génifique Melting Mask arcmaszk legfontosabb jellemzői

  • Az Advanced Génifique Melting Mask ragyogóvá varázsolja a bőrt
  • A LANCÔME arcmaszk hidratálja a bőrt
  • A maszk puhává teszi bőrödet
  • A termékben lévő szérum feltölti a bőrt
  • A probiotikus kivonatok erősítik és védik a bőrt
  • A maszkot 10-30 percig kell alkalmazni

Alkalmazás:
Tisztítsd meg a bőrödet. Óvatosan vedd ki a maszkot a csomagolásból, és vedd le a két védőfóliát. Vidd fel a maszkot a bőrre, és hagyd rajta 10-30 percig. Ezután vedd le a maszkot, és masszírozd a maradék szérumot a bőrbe. Hetente egyszer vagy kétszer alkalmazandó.


Összetétel

Víz, Glicerin, Bifida Ferment Lysate, Butylene Glycol, Kapril/kaprikus triglicerid, 1,2-Hexándiol, Sucrose, Lactobacillus Ferment, Tokoferol, Nátrium benzoát, Madecassoside, Hidrolizált búzafehérje, Nátrium-dehidroacetát, Nátrium-szukcinát, Phenoxyethanol, Fenil-trimetikon, Adenozin, Faex kivonat / Élesztő kivonat, Peg-60 hidrogénezett ricinusolaj, ArgininEthilhexilglicerin, Poliakrilát-13, Allantoin, Poliizobutén, Polysorbate 20, Szalicil-fitoszfingozin, Limonene, Pentylene Glycol, Linalool, Ceratonia Siliqua Gum/Carob Gum, Carrageen, Szorbitán izosztearát, Disodium Edta, Kálium-klorid, Citronellol, Potassium Hydroxide, Metionin, Kálium-szorbát, Glycine, Illat.

Paraméterek

Összehasonlít
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LANCÔME Advanced Génifique Melting Mask Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME Advanced Génifique Melting Mask. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LANCÔME Advanced Génifique Melting Mask.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ