30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Mosogatógép tisztító

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Űrtartalom
200 ml
1000 ml
-
Tömeg
0,05 kg
1,2 kg
-
Darabszám
1 db
50 db
-
Szűrés

A mosogatógép tisztító minden mosogatógép rendszeres karbantartásának részét képezi. Segít megszabadulni a mosogatógép belsejében lerakódott vízkőtől, ételmaradványoktól és zsiradékoktól, így biztosítja, hogy az elmosott edények mindig fényesen és tisztán kerüljenek elő a gép belsejéből. Ezentúl a mosogatógép tisztító hozzájárul az ajtótömítések rugalmasságának és szilárdságának megőrzéséhez is, valamint segíti a mosogatógépből származó kellemetlen szagok eltüntetését. Érdekel, hogy miért olyan fontos és hasznos a mosogatógép tisztító használata? Olvass tovább.

Tovább

Mosogatógép tisztító - Miért érdemes használni?

A mosogatógép az egyik leghasznosabb háztartási eszköz, különösen nagyobb családoknál. Nemcsak az edények tisztításának terhét veszi le a válladról, hanem ráadásul még vizet is takarít meg, s mindezt energiatakarékos módon.

Új mosogatógép esetén minden alkalommal ragyogóan tiszta edényeket kapsz a mosogató program végeztével. Ha azt akarod, hogy ez hosszú távon is így maradjon, akkor érdemes némi figyelmet szentelni a mosogatógép tisztításának és karbantartásának is. Ehhez a legjobb társ a mosogatógép tisztító. De miért van rá szükség egyáltalán?

Mosogatógép mosószer - dishwasher cleaner
A mosogatógép tisztító használata biztosítja a ragyogóan tiszta edényeket, a mosogatógép belső terének tisztaságát, valamint a hatékony és gazdaságos működést.

Mosogatógép tisztító - Garantálja a mosogatógép tisztaságát és hatékony működését

A mosogatógép tisztító nem csak felesleges extra költség. Sokan azt gondolják, hogy a mosogatógép megtisztítja magát minden egyes mosási ciklus során, viszont ezt korántsem igaz. Miért fontos a mosogatógép tisztítása?

  • Lerakódások - A rendszeres használat során ételmaradékok, zsírok és még vízkő is rakódik le a mosogatógép belsejében.
  • Szagok - A lerakódott maradékok idővel egyre kellemetlenebb szagot eredményeznek, amelyek a konyha légterébe illannak a mosogatógép ajtajának minden egyes kinyitásakor.
  • A mosogatás minősége - Az eldugult szűrő, a bemocskolódott tisztítókarok és fúvókák, a mosogatógép falaira tapadt zsiradékok nem eredményezhetnek ragyogóan tiszta edényeket.
  • Magasabb üzemeltetési költségek - A mosogatógép rendszeres ápolása és karbantartása megnöveli a készülék élettartamát és csökkenti üzemeltetési költségeit.

A mosogatógép tisztító előnyei

  • Eltávolítja a lerakódott ételmaradékokat, zsírokat, vízkövet, mosogatószer maradványokat
  • Eltávolítja a lerakódásokat a mosogatógép rejtett részeiból és csöveiből is
  • Eltávolítja a kellemetlen szagokat
  • Ragyogóan tiszta edények hosszútávon is
  • Meghosszabbítja a mosogatógép élettartamát és csökkenti üzemeltetési költségeit

i

Mosogatógép tisztító használata - Milyen gyakran?

A gyártók szerint a mosogatógépnek havonta egyszer van szüksége tisztításra a hatékony működés érdekében, mind mosogatógép tisztító tabletta, mind mosogatógép tisztító folyadék használata esetén.

Mosogatógép tisztító - Típusok

Mosogatógép tisztító folyadék vagy tabletta formájában vásárolható. Melyek a különbségek?

Mosogatógép tisztító tabletta

A mosogatógép tisztító tabletta tökéletesen megtisztítja a mosogatógépet a felhalmozódott szennyeződésektől, zsíroktól és vízkőtől. Nagy előnye, hogy nem kell üresen elindítanod a mosogatógépet a tisztításhoz, mivel a tisztító tabletta és mosogató kapszula egyszerre tisztítja meg az edényeket és a mosogatógépet a lerakódásoktól. A legjobb hatás érdekében ne a mosogatógép aljára, hanem a mosogatószer adagolóba helyezd.

Mosogatógép tisztító folyadék

A mosogatógép tisztító folyadék előnye az erősebb tisztító hatás a tablettákkal szemben. Nemcsak a készülék belsejét, hanem a csöveket, fúvókákat, szelepeket is tisztítja, továbbá eltávolítja a vízkövet a fűtőelemről is, így biztosítja a mosogatógép hatékony és gazdaságos működését. Az illatanyagnak köszönhetően friss illatot ad a mosogatógépnek. A mosogatógép tisztító folyadék használatakor a mosogatógépet üres állapotban kell beindítani és intenzív mosogató programra állítani.

Mosogatógép tisztítószer szettek

Ha igazán átfogó törődést szeretnél biztosítani mosogatógépednek, ráadásul a lehető legkedvezőbb áron, akkor ideálisak a mosogatógép tisztítószer szettek, mivel ezek nemcsak mosogatógép tisztítószert, hanem egyéb hasznos készítményeket is tartalmaznak, amelyek külön megvásárlása magasabb költségeket jelent.

  • Mosogatógép öblítő - A mosószerrel együtt segít az ételmaradékok és foltok eltávolításában a tányérokról és poharakról, káprázatos fényt ad nekik, valamint biztosítja az alapos öblítést és felgyorsítja az edények száradását.
  • Mosogatógép illatosító - Az illatosító illatosítja az edényeket és a mosogatógépet, leggyakrabban friss citrom vagy lime illattal.
  • Mosogatógép só - A mosogatógép só biztosítja, hogy a mosogatás megfelelő és hatékony legyen, mivel lágyítja a vizet, így védi az edényeket és a mosogatógépet a vízkőtől.

AlzaEco mosogatógép tisztító por

Bizony, nem csak mosogatógép tisztító tabletta és folyadék létezik, hanem mosogatógép tisztító por is, méghozzá az Alza saját műhelyéből. Melyek az AlzaEco márka előnyei?

  • Környezettudatosan tervezett és gyártott termékek
  • Természetbarát
  • Állatokon nem tesztelt
  • Biológiailag lebontható
  • Újrahasznosítjuk és szelektáljuk
  • Pénztárcabarát

Az AlzaEco mosogatógép tisztító por előnyei:

  • Lerakódások eltávolítása - Az AlzaEco mosogatógép tisztító por megbízhatóan eltávolítja a vízkövet, a szagokat, a zsiradékokat és az ételmaradékokat.
  • Pénztárcabarát megoldás - Az AlzaEco mosogatógép por a vízkő és más lerakódások eltávolításával javítja és optimalizálja a mosogatógép működését, így csökkenti az üzemeltetési költségeket.
  • Természettudatos tervezés - Az AlzaEco mosogatógép tisztító por használatával egyértelműen hozzájárulsz a természet védelméhez.
  • Alacsony sűrűségű polietilén - Az AlzaEco mosogatógép tisztító por csomagolása alacsony sűrűségű polietilénből készült, amelyet a sárga műanyag gyűjtőtartályba dobhatsz. Így könnyen újrahasznosítható.
  • Környezetbarát csomagolás - A környezetbarát csomagolást úgy tervezték, hogy biztonságosan szállítható legyen, így nincs szükség további csomagoló- és töltőanyagra.

Ha szeretnél többet is megtudni az AlzaEco mosogatógép tisztító por és az AlzaEco környezetbarát mosószerek előnyeiről, akkor mindenképp olvasd el Kipróbáltuk a számodra: AlzaEco környezetbarát mosószerek című cikkünket. Ha pedig a mosogatógép tisztításáról szeretnél közelebbi információkat, akkor biztosan segítségedre lesz Hogyan tisztítsuk ki a mosogatógépünket (ÚTMUTATÓ) című cikkünk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
31 termék
4,9 42×
JAR Power spray 500 ml
Mosogatógép tisztító - citrom illattal
1 150 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC514
4,5
DR. BECKMANN Higiénikus mosogatógép tisztítószer 75 g
Mosogatógép tisztító - eltávolítja a lerakódásokat, hatásos a szagok és zsírok ellen, nedves ruhával törölt át a tömítéseket és illesztéseket
1 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MYC219
FINISH Citrus 2× 250ml - Mosogatógép tisztító Típusok
FINISH Citrus 2× 250ml
Mosogatógép tisztító - mosogatógép tisztításához, folyadék, eltávolítja a vízkövet és a zsírt, térfogat 2×250 ml - 1 095 Ft/ks
2 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MYC599
FINISH Original 2× 250ml - Mosogatógép tisztító Típusok
FINISH Original 2× 250ml
Mosogatógép tisztító - mosogatógép tisztítására, folyadék, eltávolítja a zsírt és a vízkövet, térfogat 2×250 ml - 995 Ft/ks
1 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MYC600
GLANZ MEISTER Mosogatógép tisztító tabletta 2 × 40 g
Mosogatógép tisztító - a mosogatógép tisztításához, eltávolítja a mosogatószer maradványokat, zsírt, vízkő és szagokat, 2 db csomagonként - 495 Ft/ks
990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MYC378
4,9 42×
JAR Power Spray 3in1 2 × 500 ml
Mosogatógép tisztító - mosogatógép spray, tisztítás, csillogás - 1 195 Ft/ks
2 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MYC608
3 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MYC359

Mosogatógép tisztító

A Mosogatógép tisztító kategóriában összesen 31 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mosogatógép tisztító Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mosogatógép tisztító A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mosogatógép tisztító A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mosogatógép tisztító vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ