30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

RECLAR Re-balancing Peeling Water 100 ml

Termékkatalógus
RECLAR Re-balancing Peeling Water 100 ml
Arcradír - női, problémás, kevert és száraz bőrtípusra, űrtartalma 100 ml - 96 900 Ft/1 l
9 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSPL4535 Termékszám:  745114283658
RECLAR Re-balancing Peeling Water 100 ml 9 690 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

RECLAR Re-balancing Peeling Water 100 ml

A természetes anyagokat tartalmazó hámlasztóvíz helyreállítja a bőr nedvességtartalmát, és védőréteget képez a bőrön. Növeli a bőr rugalmasságát és lágyítja a faggyút. Előkészíti a bőrt a mély és hatékony pórustisztításra anélkül, hogy kiszárítaná vagy
irritálná. Hatékonyan küzd a mitesszerek és a bőr problémás területei ellen. Külön is használható.
A hatékonyabb tisztítás és a tökéletes hámlasztás érdekében javasoljuk, hogy a Reclar hámlasztóval együtt használd.

A RECLAR Re-balancing hámlasztóvíz fő jellemzői100 ml

  • Peeling víz a hatékony tisztításhoz, amely nem szárítja vagy irritálja a bőrt.
  • Használható önmagában vagy az ultrahangos hámlasztó funkcióval együtt is

Aktív összetevők

Teafa - Segít fenntartani a megfelelő pH-értéket és védi a bőrt a környezeti szennyeződések behatolásától. A teafaolaj megvédi a bőrt a kiszáradástól, miközben életadó táplálékkal látja el.

Zöld tea (kivonat)- Eltávolítja a szennyeződéseket és mattítja a bőrt. Megtartja a bőr rugalmasságát. Csökkenti a nap káros sugarainak hatását a bőrre. Védi a bőrt a ráncoktól és az öregedés egyéb jeleitől. Megakadályozza a pigmentfoltok megjelenését.

Rozmaring (kivonat)- Segít megnyugtatni a kipirosodott bőrt. Összességében javítja a vérkeringést és megakadályozza a bőr öregedését.

Kamilla (kivonat)- bőrkiütések, pattanások és rosszul gyógyuló sebek enyhítésére használják. Megakadályozza a bőr pórusainak eltömődését.

Ázsiai gázló - Javítja a bőr rugalmasságát és gyógyítja a sebeket. Segít megnyugtatni az excémás foltokat.

Csodornövény- Gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású. Alkalmas kombinált, problémás, pattanásos vagy zsíros bőrre. Javítja a bőr rugalmasságát és lassítja a bőr öregedését. Csökkenti a faggyútermelést és védi bőrünket a külső hatásoktól.

Aloe Vera - Különösen alkalmas a problémás bőrre. Erős antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású. Jól felszívódik, nem zsírosít, ragyogóvá teszi a bőrt, kisimítja azt. Nagy előnye, hogy intenzíven hidratálja és fiatalítja a bőrt,
segít megelőzni a ráncok kialakulását.

Menta- Antiszeptikus hatásának köszönhetően megszabadítja a baktériumoktól a bőrt, és tisztává teszi. Képes csökkenteni a faggyútermelést, és gyulladáscsökkentő hatásával együtt segít a pattanások gyógyulásában és megakadályozza azok terjedését. A bőr kellemesen hűsíti, illatosítja és tonizálja.

Eukaliptusz - Eltávolítja a bőr pórusaiból a szennyeződéseket, amelyek pattanásokat, egyenetlen bőrszínt és fakó megjelenést okozhatnak. Enyhíti a bőr gyulladását, és felgyorsítja a krónikus bőrbetegségek miatt a bőrön maradt hegek gyógyulását. Segít továbbá felgyorsítani a felfázás és más gyulladásos bőrbetegségek kezelését.

Tymian - Komplex hatása van a bőrre, amelyet életre kelt. Hűsítő és nyugtató hatású, ugyanakkor
elősegíti a nyirokkeringést, ezáltal hozzájárul a bőr méregtelenítéséhez és a káros anyagok eltávolításához.

Japán szárnyasvirág - Vírusellenes és antioxidáns hatású. Csökkenti a pigmentfoltokat.

Lewis - Erős antioxidáns és antibakteriális hatással rendelkezik. Megszabadít a penésztől és a parazitáktól. A legmegfelelőbb a zsíros, problémás vagy pattanásokra hajlamos bőrre. A gyógynövénynek antiallergén hatása van a bőrre.

Összetétel

Tisztított víz, Glicerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Chloride, Octyldodeceth-16, Sodium Hyaluronate, Trehalose, Allantoin, Etilhexiglicerin, Teafa levélolaj, Zöld tea kivonat, Rozmaringlevél kivonat, Citric Acid, Matricaria virágkivonat, Centella Asiatica kivonat, Boswellia kivonat, Aloe Vera kivonat, Mentha Rotundifolia levél (alma menta) kivonat, Eukaliptuszlevél kivonat, Caprylyl Glycol, Thymus Vulgaris levélkivonat, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis gyökér kivonat

Paraméterek

Összehasonlít
Bőrtípus
Érzékeny, Zsíros, Normál Kész!
Űrtartalom
100 ml Kész!
Ajánlott
Arcra Kész!
Használat
Nőknek Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny, Zsíros, Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
100 ml Kész!

Ajánlott

Ajánlott
Arcra Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RECLAR Re-balancing Peeling Water 100ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RECLAR Re-balancing Peeling Water 100 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ