30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

RITUALS The Ritual Of Hammam Set 215ml

Termékkatalógus
RITUALS The Ritual Of Hammam Set 215ml
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: testápoló iszap 70 ml, zuhanyhab 50 ml, testápoló krém 70 ml, illatgyertya 25 g - 5 390,70 Ft/100 ml
11 590 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSDS2204 Termékszám:  8719134142396
RITUALS The Ritual Of Hammam Set 215ml 11 590 Ft Raktáron 1 db
Vásárlás

RITUALS The Ritual Of Hammam Set 215ml

Élvezd az autentikus török hammam rituálét saját otthonodban a csodálatos RITUALS The Ritual Of Hammam készlettel. Mindent tartalmaz, ami egy kellemes és frissítő testápolási rituáléhoz szükséges, amely felébreszti az érzékeidet és energiát ad. A csomagban testiszapot, tusfürdőt, testápolót és illatgyertyát találsz.

Kozmetikai ajándék szett RITUALS The Ritual Of Hammam Set 215 ml

A RITUALS The Ritual Of Hammam Set 215 ml legfontosabb jellemzői

  • A RITUALS The Ritual Of Hammam Set segítségével a török hammamot idézheted meg otthonodban
  • Testiszapot, tusfürdőt, testápolót és illatos gyertyát tartalmaz
  • Ásványi anyagokban gazdag készítményeket találsz a csomagban
  • A frissítő eukaliptusz és rozmaring illata fog körülölelni
  • A gyertya akár 50 órán át is éghet

RITUALS The Ritual of Hammam Testápoló Iszap 70 ml

Frissítsd fel testedet a RITUALS The Ritual of Hammam testápoló iszap balzsammal. Ez az exkluzív termék az autentikus török hammam élményét hozza el a fürdőszobába. A Ritual of Hammam testiszap ásványi anyagokban és természetes anyagokban gazdag, amelyek tisztítanak és revitalizálnak. Egyedi textúrája segít eltávolítani a szennyeződéseket és a méreganyagokat, míg az eukaliptusz és a rozmaring finom aromája frissítő és pihentető érzést nyújt. Ennek az iszapnak a használata egyszerű. Csak vidd fel a nedves bőrre, és körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozd be. Hagyd rajta néhány percig, majd öblítsd le meleg vízzel. Bőröd tiszta, felfrissült és puha tapintású lesz az iszap használata után. A török testápolási rituálét élvezd otthon a RITUALS luxus testiszap balzsamjával. A bőröd hálás lesz ezért a frissítő élményért.

RITUALS A Hammam rituáléja Zuhanyzóhab 50 ml

Merülj el egy frissítő rituáléban a RITUALS The Ritual of Hammam tusolóhabbal. Gyengéd tisztító összetevőkkel gazdagított, amelyek kíméletesen távolítják el a szennyeződéseket, és tiszta és friss bőrt hagynak maguk után. Vízzel érintkezve lágy habbá alakul, amely gyengéden hidratálja és felfrissíti a bőrt. Az eukaliptusz és a rozmaring kellemes illata élénkíti és revitalizálja a bőrödet. A testápolás napi rituáléja a RITUALS luxus tusolóhabjának köszönhetően relaxációval és revitalizációval teli élménnyé válik.

RITUALS The Ritual of Hammam testápoló 70 ml

Mélyítsd el a hammam élményét a RITUALS The Ritual of Hammam testápolóval. Úgy tervezték, hogy hidratálja és lágyítsa bőrödet, miközben a keleti varázslat hangulatába repít. A puha és selymes textúra könnyen beszívódik a bőrbe, és mély hidratálást és táplálást biztosít. Az eukaliptusz és rozmaring illóolajokkal készült egyedülálló összetételének köszönhetően a testápoló frissességet és vitalitást kölcsönöz a bőrnek. Ennek a testápoló krémnek minden egyes használata a gondoskodás és a relaxáció pillanatát nyújtja, amely megújítja a bőrödet és az elmédet. Merülj el a hammam keleti világában, és kényeztesd bőrödet a legjobb ápolással a RITUALS testápolóval.

RITUALS The Ritual of Hammam Illatgyertya 25 g

Idézd meg a luxus és a kikapcsolódás hangulatát a RITUALS The Ritual of Hammam illatgyertyával. A gyertya a keleti varázslat szívébe repít el, és a fény és az illat egyedülálló élményét nyújtja. A friss és egzotikus illat frissességgel és életerővel tölti meg a teret, míg a gyertya lágy fénye meghitt és nyugtató hangulatot teremt. Ennek az illatgyertyának minden egyes használata a béke és a nyugalom ígérete, amelyet egy fárasztó nap után értékelni fogsz. Élvezd a pihenés és a kikapcsolódás pillanatait a RITUALS The Ritual of Hammam illatgyertyával, amely egy kis luxust és harmóniát hoz otthonodba.

Összetétel

RITUALS The Ritual of Hammam Body Mud 70 ml
Aqua/Water, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Glycerin, Nátrium-kokoil-izetionát, Hydrated Silica, Cetearyl Alcohol, Zea Mays (kukorica) keményítő, Eucalyptus Globulus levélolaj, Sodium Chloride, Marokkói láva agyag, Mentha Arvensis levélolaj, Bambusz szár kivonat (Bambusa Arundinacea), mentol, xantán gumi, hidrogénezett ricinusolaj, Titándioxid (CI 77891), fenoxyethanol, ethylhexylglycerin, CI 77499 (vasoxidok), CI 77492 (vasoxidok), limonén.

RITUALS A Hammam rituáléja Zuhanyzóhab 50 ml
Voda, Nátrium-lauret-szulfát, Kókuszamidopropil-bétain, Izopentán, Sorbitol, Parfum/Fragrance, Izopropil-palmitát, Isobutan, PEG-120 metil-glükózdiólát, Butilénglikol, Glycerin, Eucalyptus Globulus levélolaj, Nátrium-benzoát, Nátrium-klorid, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, citromsav, guar-hidroxi-propil-trimónium-klorid, Rozmaringlevél-kivonat (Rosmarinus Officinalis), tokoferol, benzil-szalicilát, limonen, linalool, hexilcinnamál, citronellol, alfa-izometil-ionon, fahéjas alkohol, geraniol

RITUALS The Ritual of Hammam testápoló 70 ml
Voda, cetearil-alkohol, glicerin, kapril-kaprikus triglicerid, propil-heptil-kaprilát, Be nem jelentett, napraforgó (Helianthus Annuus) magolaj, illatanyag, tokoferil-acetát, tokoferol, allantoin, Ubikinon, Eukaliptusz Globulus levélkivonat, Rozmaringlevél-kivonat (Rosmarinus Officinalis), linalool, geraniol, tridecan, Izohexadecan, Cetil-palmitát, Ceteareth-20, Gliceril-sztearát, Propilénglikol, Karbomer, Alkohol, Nátrium-poliakrilát, Ceteareth-12, Fenoxyethanol, Kapril-glikol, Kálium-szorbát, Benzil-alkohol, Hexylcinnamal, Benzil-szalicilát, Citronellol, Limonén, Alfa-Isomethyl Ionone, Cinnamyl Alcohol, Citral, Nátrium-hidroxid







Paraméterek

Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!
Csomag tartalma
Fürdő hab, Gyertya, Testápoló krém Kész!
Űrtartalom
215 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!
Csomag tartalma
Fürdő hab, Gyertya, Testápoló krém Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
215 ml Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RITUALS The Ritual Of Hammam Set 215ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RITUALS The Ritual Of Hammam Set 215 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RITUALS The Ritual Of Hammam Set 215 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ