30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

RITUALS The Ritual Of Karma Set 130ml

Termékkatalógus
RITUALS The Ritual Of Karma Set 130ml
Kozmetikai ajándékcsomag - RITUALS The Ritual Of Karma testápolót és fürdőhabot tartalmaz - 4 607,69 Ft/100 ml
5 990 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSDS2205 Termékszám:  8719134170153
RITUALS The Ritual Of Karma Set 130ml 5 990 Ft Raktáron 1 db
Vásárlás

RITUALS The Ritual Of Karma Set 130ml

RITUALS A Ritual Of Karma Set 130 ml frissítő és nyugtató ápolást biztosít bőrének. A készletet az ősi rituálék ihlették, és a lótuszvirág és az organikus fehér cseresznye illatát ötvözi, hogy a harmónia és az egyensúly érzetét keltse. Testápolószert és fürdőhabot tartalmaz. A RITUALS The Ritual Of Karma Setátfogó élményt nyújt a napi testápoló rituáléban. A termékekben hidratáló és nyugtató összetevők találhatók, amelyek nemcsak tisztítják a bőrt, hanem frissé és puhává is teszik azt. A RITUALS The Ritual Of Karma Set puha textúrájával és frissítő illatával tökéletes választás azok számára, akik egy pillanatnyi békére és törődésre vágynak a mindennapokban. Kényeztesd magadat ezzel a luxus wellness-élménnyel, és vedd körül magadat a harmónia és a pozitív energia illatával.

RITUÁLISOK A Karma Rituáléja készlet

A RITUALS The Ritual Of Karma Set legfontosabb jellemzői

  • A RITUALS The Ritual Of Karma készletet a hindu filozófia inspirálta.
  • 2 terméket tartalmaz egy ajándékcsomagban
  • Egy testápolót és egy fürdőhabot találsz a szettben
  • A termékek a lótusz és a fehér tea illatával varázsolnak el
  • A RITUALS The Rituals of Karma Set készlet pozitív energiát ad neked

RITUALS The Rituals of Karma testápoló

A RITUALS The Ritual Of Karma testápoló krém frissítő illattal vesz körül, és intenzív hidratálást biztosít. Az ősi rituálék által inspirált illat harmonikus keveréke a tisztaságot szimbolizáló lótuszvirágnak és a pozitív energiát idéző organikus fehér cseresznyének. Gazdag és krémes textúrája könnyen beszívódik a bőrbe,azonnal hidratál, és sima, puha tapintásúvá teszi azt. A testápoló krém úgy lett kifejlesztve, hogy nyugtassa és táplálja a bőrt, miközben hosszan tartó hidratálást és puhaságot biztosít. Kényeztesd magad mindennap a RITUALS The Rituals Of Karma testápolóval, amely nyugtató illatba burkol, bőrödet pedig ragyogóvá és felfrissültté varázsolja. Élvezd ezt a testápolási rituálét, és kényeztesd bőrödet egy luxusélménnyel.

RITUALS The Rituals Of Karma fürdőhab

Készítsd el saját békés és harmonikus rituálédat a RITUALS The Ritual Of Karma fürdőhabbal. Ezt a luxus habot az ősi rituálék ihlették, és elbűvölő és frissítő fürdőélményt nyújt. A puha és gazdag textúra könnyen feloldódik a fürdőkád vizében, kiárasztja frissítő illatát, és lágy, krémes habfelhőket hoz létre. A lótuszvirág és a bio fehér cseresznye frissítő illata betölti fürdőszobádat, és segít ellazulni és kikapcsolódni egy hosszú nap után. Merülj el egy meleg fürdőben a RITUALS The Ritual Of Karma fürdőhabbal, és hagyd magadat elragadni a béke és harmónia világába. Bőröd puha buborékokban fürdik, miközben elméd ellazul és megnyugszik. Élvezd a pihenés minden pillanatát, és kényeztesd magadat egy gyönyörű testápolási rituáléval.

Hogyan használd a Rituals of Karma készletet:
Kezdje egy pihentető fürdővel, egy kedvességgel teli tusfürdővel. Önts egy kis mennyiségű habot a vízsugár alá, és hagyd hogy gazdag habot képezzen. Masszírozd be a testedet a habbal a mélytisztítás érdekében.
Fürdés után használd a Spread the Kindness testápolót. Masszírozd be a testedet a krémmel, hogy az teljesen felszívódjon.

Összetétel

Ritual of Karma testápoló krém:
víz/víz, cetearil-alkohol, glicerin, kapril-kaprikus triglicerid, propil-heptil-kaprilát, Be nem jelentett, Helianthus Annuus (napraforgó) magolaj, parfüm/illat, Camellia Sinensis kivonat, Camellia Sinensis viráglevél kivonat, Nelumbo Cefera Asia levélkivonat levélkivonat, tokoferol, tokoferil-acetát, Ubikinon, propylenglykol, allantoin, kapril-glikol, Karbomer, nátrium-poliakrilát, glicerin-sztearát, ceteareth-20, ceteareth-12, cetil-palmitát, tridecan, izohexilronyl-glikolcitalát, butilronylglikol-citrát, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonén, Fenoxyethanol, Kálium-szorbát, Szorbinsav, Nátrium-hidroxid.

A Karma rituáléja habzó tusfürdő:
víz/víz, Nátrium-lauret-szulfát, kokamidopropil-betain, izopentán, sorbitol, izopropil-palmitát, parfüm/illat, izobután, PEG-120 metil-glükóz-dioleát, nátrium-benzoát, Camellia Sinteaf kivonat, Nelumbo Nucifera virágkivonat, citromsav, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, guar-hidroxi-propil-trimónium-klorid, glicerin, nátrium-klorid, kálium-szorbát, szorbinsav, tokoferol, benzil-szalicilát, limonen, linalool,


Paraméterek

Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Testápoló olaj Kész!
Űrtartalom
130 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Testápoló olaj Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
130 ml Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RITUALS The Ritual Of Karma Set 130ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RITUALS The Ritual Of Karma Set 130 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RITUALS The Ritual Of Karma Set 130 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ