AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

WC tisztítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Termék típusa
WC tisztító
(51)
Gélek
(2)
Darabszám
1 db
48 db
-
Szűrés

A WC tisztító elsődleges feladata az, hogy a WC-t kívül-belül higiénikusan tartsa. A higiénikusan tiszta WC nemcsak kórokozóktól és vízkőtől mentes, hanem kellemes illatú és láthatóan, ragyogóan tiszta is. Nagyon sok WC tisztító fertőtlenítő hatású, a teljeskörű tisztítás érdekében pedig a gyártók speciális kialakítású adagolófejjel látják el a flakonokat. Vajon lehet-e egy WC tisztító hatékony, ugyanakkor környezetbarát? Igen, lehet. A folytatásban, ahol WC tisztító kínálatunkat bemutatjuk, erről is bővebben olvashatsz.

Tovább

A WC tisztító segít abban, hogy a WC mindig higiénikusan tiszta legyen. Megtisztítja a WC-t a szennyeződésektől, a lerakódott vízkőtől, eltávolítja a kellemetlen szagokat és sok esetben a szennyeződések további lerakódásától is véd.

WC tisztító gél

WC tisztító kínálatunkban kiemelkedően sok a WC tisztító gél, ami nem véletlen. A WC tisztító gél sűrűbb állagú, ami hatékonyabb tisztítást eredményez. A WC tisztító gél hatékonyságát növeli, hogy legtöbbször speciális kialakítású flakonba töltik, amelynek a nyaka keskenyebb, így még a perem alá is be lehet juttatni a tisztítószert.

A WC tisztító gél gyorsan kifejti hatását, csak juttass egy keveset belőle a perem alá, hagyd hatni egy rövid ideig, súrold át WC kefével és öblítsd le.

WC tisztító spray

A WC tisztító manapság már nemcsak a hagyományos, ívelt végű flakonban, hanem szórófejes kiszerelésben is kapható. A szórófejnek köszönhetően a WC tisztító még a nehezen hozzáférhető helyekre is eljuttatható. Különösen igaz ez az ún. 360°-os szórófejekre, amelyek fejjel lefelé is használhatók. A WC tisztító spray segítségével a WC-t kívül-belül megtisztíthatod. Spricceld a felületre a tisztítószert, hagyd rövid ideig hatni, majd töröld le ronggyal.

Van olyan WC tisztító spray is, amelyet használat után nem szükséges letörölni. Ilyen például a Lysol WC tisztító spray, amelyet bármilyen kemény felülethez lehet használni, így használható a WC, a WC ülőke, a szemetes, a kilincs vagy éppen a mosdó tisztítására és fertőtlenítésére is.

Fertőtlenítő hatású WC tisztító

A fertőtlenítő hatású WC tisztító elpusztítja a kórokozók - vírusok és baktériumok - jelentős részét, ezáltal segíthet megelőzni a betegségek terjedését. A fertőtlenítő hatású WC tisztítók között említést érdemelnek a klórmentes tisztítószerek, amelyek amellett, hogy kímélik a felületeket és a bőrödet, a textíliákat sem fakítják ki.

Környezetbarát WC tisztító

Környezetünk védelmére egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a tisztítószer gyártók, hiszen egyáltalán nem mindegy, milyen anyagok kerülnek a szennyvízbe. Az öko tisztítószerek növényi és ásványi alkotóelemekből állnak, nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, az összes bennük lévő hatóanyag könnyen lebomlik. A WC illatosításáról a környezetbarát WC tisztító esetében mesterséges illatanyagok helyett illóolajok gondoskodnak. Csomagolásuk is környezetbarát, sok esetben újrahasznosított, de mindenféleképpen újrahasznosítható anyagokból készül. A környezetbarát WC tisztítók között az AlzaEco termékei is megtalálhatók.

i

AlzaEco WC tisztító

Az AlzaEco WC tisztító a környezetbarát szaniter tisztítószerek tökéletes képviselője. A nagyobb kiszerelésű darabok praktikus adagolót kaptak, a csomagolás újrahasznosítható és az áruk is rendkívül baráti.

WC tisztító többcsomagos kiszerelésben

WC tisztító vásárlásakor pénzt takaríthatsz meg, ha többcsomagos kiszerelésű, kedvező árú termékeket választasz. A nagyobb kiszerelésű utántöltőkkel is spórolhatsz, nem mellesleg a környezetet is véded.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
51 termék
4,0
MR. PROPER Kitchen Antibakteriális tisztítószer 750 ml
Konyhai tisztítószer - eltávolítja a baktériumok 99,9%-át és a szennyeződések és zsírok akár 100%-át
Leárazás -6 %
1 690 Ft 1 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CIS1449
DUCK Coastal Forest biológiailag lebomló formula 750 ml - WC-tisztító Típusok
4,5
DUCK Coastal Forest biológiailag lebomló formula 750 ml
WC-tisztító - kombinálja a teljes higiéniát a biológiailag lebomló formulával, eltávolítja a vízkövet és a makacs foltokat - 1 453,33 Ft/1 l
1 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CIS2090
5,0
ALORI WC tisztító 750 ml
WC gél - a tökéletesen tiszta és friss illatú WC-ért - 6 253,33 Ft/1 l
4 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CIS647

WC tisztítók

A WC tisztítók kategóriában összesen 51 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó WC tisztítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább WC tisztítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb WC tisztítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: WC tisztítók vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ