AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Jetdrive MacBook kártyák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Tárhelykapacitás
512 GB
1000 GB
-

A JetDrive MacBook memóriakártyákat a MacBook teljes mértékben ki tudja használni, mivel ezen memóriakártyák segítségével növelhető a Mac tárolókapacitása. A további kapacitáson túl nagy előnyt jelent a részletesen kidolgozott forma is, így minden kártya tökéletesen illeszkedik a számítógép portjába. Ha céges útra készülsz, és be szeretnéd pakolni a MacBookodat egy táskába, a Transcend MacBook JetDrive memóriakártyát nyugodtan benne hagyhatod. Olvass tovább, és tudj meg többet a JetDrive MacBook memóriakártyákról.

Tovább

Miért használd a Macbook JetDrive memóriakártyát?

A digitális korban az állandó helykeresés a fájlok tárolásához már a mindennapok részévé vált, különösen, ha MacBook tulajdonos vagy, ahol gyakran nincs lehetőség a belső tárhely bővítésére. Ebben a pillanatban kerül képbe a MacBook JetDrive memóriakártya, amely kibővíti a gép kapacitását.

JetDrive MacBook Air

A JetDrive MacBook memóriakártya tökéletesen illeszkedik a MacBookba, és észre sem veszed, hogy benne van.

i

A MacBook JetDrive memóriakártya tárolókapacitása

A Macbook JetDrive memóriakártyák különböző kapacitásokban érhetők el, ezek mindegyike illeszkedik a felhasználók különböző igényeihez. A 128 GB-tól kezdve a masszív 2 TB-ig számos kapacitással kapható. A JetDrive MacBook memóriakártyák rugalmasságot kínálnak a felhasználóknak anélkül, hogy feláldoznák a MacBook gyorsaságát vagy hatékonyságát.

A MacBook JetDrive memóriakártya olvasási és írási sebessége

Manapság, amikor a nagyméretű fájlok és alkalmazások a normák és a sebesség már kulcsfontosságú, a JetDrive MacBook memóriakártyák lenyűgöző olvasási és írási sebességeket kínálnak, amelyek versenyre kelnek a piacon található SSD-k többségével is. Akár 450 MB/s olvasási sebességet és 300 MB/s írási sebességet is elérhetsz a segítségükkel. Ez azt jelenti, hogy az adatátvitel, a videófeldolgozás, vagy akár az igényesebb játékok játszása a MacBookodon sokkal simább folyamattá válik majd.

A JetDrive MacBook memóriakártyák és a Multi-Level Cell

A Transcend MacBook JetDrive memóriakártyák az MLC (Multi-Level Cell) tárolási technológiát használják. Az idősebb SLC (Single-Level Cell) technológiával szemben, egy MLC memóriasejt nem csak 1, hanem 2 bit adatot képes tárolni. Más szóval az SLC-hez képest az MLC feleannyi memóriasejtet igényel. Ennek eredményeként a Multi-Level Cell kártyák több adatot képesek tárolni, mivel nagyobb kapacitásokkal rendelkeznek. Az egyetlen hátrány a kisebb élettartam az SLC-hez képest.

Mielőtt JetDrive MacBook memóriakártyát vásárolnál, fontos ellenőrizni, hogy a MacBookod kompatibilis-e az adott kártya modelljével. Néhány régebbi MacBook modell esetében előfordulhat, hogy nem támogatják a nagy kapacitású kártyákat vagy az utolsó generációs gyors olvasási és írási sebességeket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Transcend JetDrive Lite 330 512 GB Szállításra kész 3 db
Memóriakártya 512 GB - JetDrive™ Lite, olvasási sebesség akár 95 MB/s, írási sebesség akár 75 MB/s
30 320 Ft

2 termék
4,7 55×
Transcend JetDrive Lite 330 512 GB
Memóriakártya 512 GB - JetDrive™ Lite, olvasási sebesség akár 95 MB/s, írási sebesség akár 75 MB/s
30 320 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU542l3
4,7 55×
Transcend JetDrive Lite 330 1TB
Memóriakártya 1000 GB - JetDrive™ Lite, olvasási sebesség akár 95 MB/s, írási sebesség akár 75 MB/s
58 200 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU542l4
SD kártyaMi az az SD kártya? És mit kell tudni az SD kártyák sebességosztályairól? Az SD memóriakártyák olyan adattároló eszközök, melyek digitális fényképezőgépeknél, mobiltelefonoknál és más készülékeknél használhatóak. Az elnevezés az angol Secure Digital rövidítése. SD kártya választásakor a memóriakártya típusa a lényeg, illetve annak kapacitása...

Jetdrive MacBook kártyák

A Jetdrive MacBook kártyák kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Jetdrive MacBook kártyák – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó jetdrive MacBook kártyák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább jetdrive MacBook kártyák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb jetdrive MacBook kártyák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: jetdrive MacBook kártyák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ