AlzaBoxy Q1 Slevy s AP+

Meross Smart Wi-Fi Air Purifier

Termékkatalógus
Meross Smart Wi-Fi Air Purifier
Légtisztító - 160 m³/h légtisztító teljesítmény, 24 W teljesítményfelvétel, 18 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 48 dB(A) zajszint, karbon szűrő, funkciók: automatikus kikapcsolás, időzítő, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, szűrőcsere jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi, Apple Homekit, Amazon Alexa, Google Home és Smart Things kompatibilis, 1 szűrő, szilárd szennyeződések, szagok és toxikus anyagok szűrése, kábel hossza 150 cm, méret: 18 × 39 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), 2,3 kg súly
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Mer24_07 Termékszám:  MAP100
Meross Smart Wi-Fi Air Purifier 54 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Meross Smart Wi-Fi Air Purifier

Gyakran küzdesz allergiás vagy egyéb felső légúti panaszokkal? Ebben az esetben tökéletes lesz számodra eme Meross levegő tisztító. Hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat. Ez a légtisztító allergiásoknak nemcsak a különböző szennyeződésektől, hanem a levegőben lévő összes allergéntől is megszabadít. A levegő minősége jelentősen javul, és az allergiás reakciók kockázata jelentősen csökken. A fejlett technológia és a hatékony szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvétellel tiszta és friss levegőt szívhass be. Erős teljesítményének köszönhetően 18 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült. Dizájnos kialakításán kívül olyan modern funkciókat kapott, mint automatikus kikapcsolás, automatikus üzemmód és időzítő.

Meross Smart Wi-Fi Air Purifier légtisztító készülék alapvető tulajdonságai

  • Egy ilyen Meross légtisztító hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Csökkenti a levegőben lévő allergéneket
  • A tökéletesen tiszta levegő elérése érdekében egyetlen szűrőt használ
  • Szűrő típusa: szén
  • A szűrőmechanizmus szilárd szennyeződések, szagok és toxikus anyagok kiszűrésére képes
  • 18 m² alapterületű helyiségekbe megfelelő
  • 160 m³/h mennyiségű levegőt képes megszűrni
  • A kívánt időpontban a beépített időzítő kikapcsolja a légtisztítót
  • A légtisztítót a mobilalkalmazáson keresztül egyszerűen vezérelhetjük
  • Olyan technológiákat támogat, mint Wi-Fi, Apple Homekit, Amazon Alexa, Google Home és Smart Things
  • A szűrő cseréjének szükségére egy jelzés figyelmeztet
  • Egy ilyen Meross levegőtisztító teljesítménye 24 W
  • A minimális zajszint értéke 24 dB(A), illetve a maximális érték 48 dB(A)
  • A kábel hossza 150 cm

Bátran megbízhatsz ebben a nagy teljesítményű levegő tisztítóban a népszerű Meross gyártótól

Egy ilyen modern Meross légtisztító hasznos funkcióit biztosan nagyra fogod értékelni. Kiváló szűrési képességének köszönhetően tökéletesen gondoskodik az allergén anyagok felfogásáról és eltávolításáról a levegőből. Nélkülözhetetlen minden olyan háztartásban, ahol allergiások élnek. A levegő tisztító automatikus üzemmódja a levegőminőség alapján optimalizálja a teljesítményt. Minden automatikusan történik, így nem kell aggódnunk a beállítások miatt. A levegő tisztító beépített időzítővel rendelkezik, melynek köszönhetően egyéni igényeinknek megfelelően állíthatjuk be a működési intervallumot. A praktikus funkciók közé tartozik az automatikus kikapcsolás. A szűrőcsere jelző akkor jelenik meg, ha a szűrőt ellenőrizni vagy esetleg ki is kell cserélni.

Tökéletes szűrőrendszer

Egy ilyen modern Meross légtisztító levegőt szív be, amely aztán áthalad egy kifinomult szűrőrendszeren, amely hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A tökéletesen tiszta levegő egyetlen szűrőnek köszönhető. A szénszűrő hatékonyan megszünteti a szagokat, és eltávolítja a mérgező füstöt, például a kén-dioxidot. A szűrőt szilárd szennyeződések, szagok és toxikus anyagok hatékony kiszűrésére fejlesztették ki. Kulcsfontosságú adat a teljesítmény. Egy ilyen modern Meross légtisztító készülék 160 m³/h kapacitású. Nem kell attól tartanunk, hogy a levegő tisztító túl hangos lesz, és zavarni fog a pihenésben. A minimális zajszint értéke 24 dB(A), és ez az érték legfeljebb 48 dB(A).

Méretei:

18 × 39 × 18 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

2,3 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
24 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
160 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
18 m2 Kész!
Maximális zajszint
48 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
24 dB(A) Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Automatikus üzemmód, Időzítő Kész!

Méret & súly

Szélesség
39 cm Kész!
Mélység
18 cm Kész!
Magasság
18 cm Kész!
Tömeg
2,3 kg Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
Samsung SmartThings, Google Home, Gyártó saját alkalmazása Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Meross Smart Wi-Fi Air Purifier Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Meross Smart Wi-Fi Air Purifier. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Meross Smart WiFi Air Purifier. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Meross Smart Wi-Fi Air Purifier. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Meross Smart Wi-Fi Air Purifier.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ