AP+ nový vizuál Shop roku

Micro USB töltők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Töltő típusa
Hálózati
(12)
Vezeték nélküli
(30)
Autós
(22)
Állvány
(3)
Rendeltetés
Android
(49)
IPhone
(34)
Teljesítmény
5 W
30 W
-
Kimenetek száma
1
3
-
Töltő kimenet
USB-A
(19)
USB-C
(2)
Szűrés

A Micro USB töltők még mindig népszerűek, annak ellenére, hogy a modern USB-C korszakában vagyunk. Sok eszköz, különösen az idősebb Androidok, még mindig a Micro USB-t használja a töltéshez és az adatok szinkronizálásához. Olvass tovább, és kérj tanácsot a mobil Micro USB töltő kiválasztásakor.

Tovább

Micro USB töltők - Milyen típust válasszunk?

Számos típusú Micro USB töltő létezik. A hagyományos hálózati töltők általában közvetlenül a konnektorba csatlakoznak, és stabil energiabevitelt biztosítanak. A vezeték nélküli töltők használatához azonban az eszköznek kompatibilisnek kell lennie a vezeték nélküli töltéssel. Az autós töltők a jármű szivargyújtójába csatlakoznak, és ideálisak az utazáshoz.

Nagyszerű választás lehet a töltőállvány is, amely praktikus tartóként is szolgál.

Micro USB töltők mobiltelefonhoz, különösen Androidhoz

A legtöbb Micro USB töltő az Android operációs rendszerrel rendelkező eszközökhöz készült, de léteznek adapterek is, amelyek lehetővé teszik a Micro USB kábel használatát olyan iPhone-oknál, amelyek csak Lightning csatlakozóval rendelkeznek.

i

Micro USB töltők kimeneti csatlakozóinak száma

Néhány töltő több kimenettel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik több eszköz töltését egyszerre. Ez hasznos lehet olyan háztartásokban, ahol több eszköz használata vagy az utazás gyakori.

A Micro USB töltők teljesítménye

A töltő teljesítménye meghatározza, milyen gyorsan tölthető az eszköz. A töltők teljesítménye általában 5 és 40 W között mozog. A nagyobb teljesítmény gyorsabb töltést eredményez, de az eszköznek kompatibilisnek kell lennie a gyors töltéssel.

Gyors töltés Micro USB töltővel? Miért ne?

A gyors töltést támogató eszközökkel, például a Qualcomm Quick Charge szabványt támogató okostelefonokkal, a Micro USB töltő sokkal gyorsabban töltheti a kompatibilis eszközöket, mint a hagyományos univerzális töltő. Fontos azonban ellenőrizni, hogy az eszköz kompatibilis-e a gyors töltéssel.

Milyen további funkciókkal rendelkezhet a Micro USB töltő?

A minőségi Micro USB töltők gyakran számos biztonsági és kiegészítő funkcióval rendelkeznek. Melyek a legérdekesebbek?

  • A túlfeszültség- és aluláteresztés elleni védelem megvédi a csatlakoztatott eszközt a feszültségváltozásoktól.
  • A töltés állapotjelző jelzi a töltés állapotát, általában egyszerű LED diódák segítségével.
  • A hőmérséklet szabályozással rendelkező Micro USB töltő megvédi a töltőt és a csatlakoztatott eszközt a túlmelegedéstől.

Modernebb telefonod van? Nézd meg az USB-C töltőket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
49 termék
3,6 10×
Choetech 15W Super Fast Wireless Charging Pad Black
Vezeték nélküli töltő - 15 W teljesítmény, Micro USB bemenet, a csomag része 1,2m hosszú kábel, Micro USB és USB-A kábel végződés, iPhone eszközökhöz
6 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: CHOTEa13

Micro USB töltők

A Micro USB töltők kategóriában összesen 49 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó micro USB töltők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb micro USB töltők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: micro USB töltők vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ