Shop roku 30 dnů na vrácení

Netbookok és mini laptopok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kijelző mérete
10,51 "
13,3 "
-
Kijelző típusa
Fényes
(3)
Tükröződésmentes
(1)
RAM memória mérete
4 GB
8 GB
-
Videókártya modell
UHD Graphics 615
(3)
UHD Graphics 620
(1)
Operációs rendszer
Windows 11 S
(3)
Tárhely típusa
SSD
(2)
Flash
(2)
Tárhelykapacitás
64 GB
512 GB
-
Üzemmód
Leválasztható kijelző
(3)
Klasszikus laptop
(1)
Szín
Fekete
(1)
Ezüst
(2)

Olcsó és kisméretű laptopot keresel, amelyet otthon és utazáskor is használhatsz, és még a gyermekeidre is nyugodtan rábízhatod? Akkor a netbook avagy mini laptop pontosan az amire szükséged van.

Tovább

Mi az a netbook?

A netbook jelentése nem más, mint egy könnyű és kicsi laptop, amelyet elsősorban internetes böngészéshez és alapvető irodai munkához terveztek. A netbook alacsony fogyasztású, így az akkumulátora általában átlagon felül teljesít. Pontosan milyen jellemzőkkel rendelkezik a netbook, és miben különbözik a laptoptól?

  • A kijelző átmérője 10-től 11,6 colig terjed. E mini laptopok kijelzője gyakran érintős és HD Ready felbontású.
  • A grafikus kártya általában integrált, így a netbookok nem alkalmasak az igényesebb játékok lejátszására.
  • A legtöbb netbook tömege körülbelül 1 kg, így könnyen hordozhatók.
  • A kompakt méreteiknek köszönhetően a netbookok nemcsak házon belül hordozhatók könnyen, hanem akár utazásra vagy iskolába is könnyen magaddal viheted.
  • A netbook akkumulátorának üzemideje meghaladja az átlagot, így akár 4-15 óra üzemidőre is képes.
  • Az alacsony ár a netbookok fontos jellemzője, s mintegy 120 000 Ft és 200 000 Ft között mozog.

Lenovo Miix 320 Netbook
Kompakt netbook
Lenovo Miix 320

HP ProBook 470 Netbook otthoni használatra
Notebook otthonra
HP ProBook 470

i

Inkább az érintőképernyővel ellátott nagy teljesítményű laptopokat részesíted előnyben, amelyek a komolyabb feladatokhoz vagy játékokhoz is megfelelőek? Akkor nézd meg a 2in1 laptopok kínálatunkat.

Mire szolgál egy netbook vagy mini notebook?

Kicsi méretüknek köszönhetően a netbook vagy mini laptop kényelmesen használható vonaton, valamint a levehető billentyűzettel rendelkező modellek akár tömegközlekedési eszközökön is. Alacsony beszerzési áruk miatt a kis laptopok népszerűek a diákok körében is. Egy netbook vagy mini notebook tartalék laptopként is használható, és jó társ lehet például a nyári fesztiválok idején.

  • Alacsony ár.
  • Gyerekek számára is alkalmas.
  • Az érintőképernyős modellek tabletként is használhatók.
  • Csak alap alkalmazásokhoz elegendő teljesítmény.
  • Kevésbé szilárd felépítés.

Netbook operációs rendszer szerint

Mivel a mini laptopok általában gyengébb teljesítményre képesek, mint például az irodai laptopok, ehhez igazodik az operációs rendszerük is. A gyártók tudják, hogy nem lenne észszerű egy netbookot teljesítményigényes rendszerrel leterhelni.

Netbook Windows 10 S operációs rendszerrel

A netbookok között leggyakoribb operációs rendszer. Remekül fut hosszútávon is az alacsonyabb teljesítményű gépeken, az alkalmazások nem "szemetelnek", mint egy klasszikus Windows esetében, nem terhelik a rendszert. Másik nagy előnye a biztonság és mivel egy netbook elsősorban böngészés során hasznos, elengedhetetlenek a Windows S által nyújtott biztonsági funkciók.

Netbook Windows Pro operációs rendszerrel

A drágább mini laptopok gond nélkül elbírnak a Home és Pro operációs rendszerekkel is. Ha a netbookot munkafolyamatokra is használni szeretnénk és nem csak tartalomfogyasztás a cél, a Windows Pro tökéletesen kiszolgálja az igényeinket.

Olyan laptopot keresel az iskolába, amelynek teljesítménye nagyobb, mint amit egy netbook kínál? Tekintsd meg tanuló laptopok kínálatunkat.

Használt netbook - mini laptopok valóban olcsón

Szeretnél mini notebookot vásárolni akár 30% kedvezménnyel? Akkor biztosan érdekelni fog használt netbookok és mini laptopok kínálatunk. Minden itt kínált netbook tesztelt, teljesen működőképes és legalább 12 hónapos garanciával rendelkezik.

Netbook ár szerint

A netbookok egyik jellegzetes ismertetőjegye az alacsony ár és a 12 colosnál kisebb átmérőjű kijelző. Az alap konfigurációs mini laptopok ára 120 000 Ft körüli összegen kezdődik. 160 000 Ft-ért már kaphatunk intel i3 processzorral ellátott netbookot, amely már igényesebb irodai feladatokkal is megbírkózik és nem csak tartalomfogyasztásra használható.

A mini laptopok ár szerinti rangsorának csúcsán a Microsoft Surface modellek szerepelnek, amelyek minőségi kicsi 2in1 laptopok, így megcáfolják a netbook típusú gépekkel kialakult nézetet, hogy egy mini laptop csak gyenge, alap konfigurációval kapható.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék
3,5
Microsoft Surface Go 3 64GB 4GB LTE Platinum
Tablet PC - Intel Pentium 6500Y Amber Lake Y, érintőképernyős 10.51" fényes 1920 × 1280, 4GB RAM LPDDR3-SDRAM, Intel UHD Graphics 615, Flash 64GB, webkamera, USB-C, WiFi 6, tömege 1 kg, Windows 11 S, stylus nélkül
212 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MCS351g2i9
ASUS ZenBook S UX391UA-EG030T Kék
Ultrabook - Intel Core i7 8550U Kaby Lake R, 13,3", 1920 × 1080, tükröződésmentes, IPS, 8 GB RAM, LPDDR3-SDRAM, Intel UHD Graphics 620, 512 GB SSD, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 802.11ac, 4-cellás, 50 Wh akkumulátor, Windows 10 Home
224 680 Ft
Használt raktáron
Termékkód: NA620h90m
3,5
Microsoft Surface Go 3 64GB 4GB LTE Platinum
Tablet PC - Intel Pentium 6500Y Amber Lake Y, érintőképernyős 10.51" fényes 1920 × 1280, 4GB RAM LPDDR3-SDRAM, Intel UHD Graphics 615, Flash 64GB, webkamera, USB-C, WiFi 6, tömege 1 kg, Windows 11 S, stylus nélkül
191 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: MCS351g2i9
4,7
Microsoft Surface Go 3 128GB 8GB Black
Tablet PC - Intel Core i3 10100Y Amber Lake, érintőképernyős 10.51" fényes 1920 × 1280, 8GB RAM DDR3, Intel UHD Graphics 615, 128GB SSD , webkamera, USB-C, WiFi 6, tömege 0,54 kg, Windows 11 S
222 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: MCS351g2m
AppleÚj MacBook Air nagy teljesítményű M3 chippel Még csak néhány hónap telt el azóta, hogy az Apple bemutatta az ijesztően gyors M3 chipeket. És most ez a csiszolt szilíciumdarab a MacBook Air-be is bekerül. A világ legnépszerűbb laptopja most még jobb lett. A hardveres fejlesztéseknek köszönhetően számos új funkciót...
A laptop, tablet vagy mobiltelefon akkumulátorának kapacitása, valamint a felhasznált alkatrészek hatékonysága és a szoftver optimalizálása határozza meg az akkumulátor üzemidejét. De miért csökken a kapacitás az idő múlásával, és mit takar pontosan a mAh értéke?
2024-től a mobiltelefonokon és tableteken csak USB-C csatlakozóval találkozhatunk majd, 2026-tól pedig ugyanez vonatkozik majd a laptopokra is. Mit jelent ez a felhasználók szempontjából és mit jelent az elektronikai gyártók számára?
AppleAz Apple az új MacBookokkal ismét felülmúlta önmagát A WWDC 2022 fejlesztői konferencia nyitó keynote-ja rengeteg szoftveres újdonságot mutatott be az Apple világából. De voltak hardveres fejlesztések is, mint például a teljesen újratervezett MacBook Air M2 chippel. Tim Cook azt ígérte, hogy gyakorlatilag azonnal...
Hamarosan elérhetővé válnak kínálatunkban a Microsoft Surface díjnyertes termékcsalád legújabb tagjai: a szupererős Laptop Studio, a vonzó Surface Pro 8 tablet és az összehajtható Surface Duo 2. Mikor kerülnek forgalomba az új termékek?
Az UMAX VisionBook N14G Plus és a VisionBook N15G Plus laptopok könnyű súlyuknak, hosszú akkumulátor-üzemidejüknek és összességében megbízható tulajdonságaiknak köszönhetően megfelelnek egy modern Windows 10-es eszköz paramétereinek. És meglepően alacsony áron kaphatók....
További cikkek Összes cikk

Netbookok és mini laptopok

A Netbookok és mini laptopok kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Netbookok és mini laptopok – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó netbookok és mini laptopok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább netbookok és mini laptopok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb netbookok és mini laptopok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: netbookok és mini laptopok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ