Shop roku 30 dnů na vrácení

MOTOROLA PIP 1610 Connect

Termékkatalógus
MOTOROLA PIP 1610 Connect
4,0 1 értékelés
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), WiFi csatlakozás, hőmérséklet érzékelő, full HD, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, éjjellátás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), gyerek egység tápellátása hálózati, szülői egység hálózati vagy akkumulátoros
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BABY22719 Termékszám:  5055374714225
MOTOROLA PIP 1610 Connect 193 590 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

MOTOROLA PIP 1610 Connect

Biztosítsd a legjobb ellenőrzést a kisbabád ágyában zajló események felett. A kiváló Motorola bébiőr képet és hangot is el tud juttatni hozzád. A kamerával felszerelt bébiőr mindig odafigyel a kisbabádra. Hogy élvezhesd a bébiőr tökéletesen tiszta hangját, a hang továbbítása digitális jelként zajlik, hatóköre pedig 300 m is lehet. A felkínált bébiőrt számos csatornával látták el, és az analógoktól eltérően nagyobb frekvencián dolgozik, nem olyan hajlamos rá, hogy különböző akadályok zavarják a jelet, ezért inkább városba alkalmas. De ha a jel véletlenül mégis megszakad vagy eltűnik, a berendezés hallható jelzéssel figyelmeztet rá. A fő, szülő egységet elem vagy konnektor működteti, a gyermek egységet pedig a konnektor.

Bébiőr MOTOROLA PIP 1610 Connect ...
Bébiőr MOTOROLA PIP 1610 Connect ...

A minőségi MOTOROLA PIP 1610 Connect babamonitor lényeges paraméterei

  • Motorola video bébiőr a kisbaba megfigyelésére
  • Támogatja a kommunikációt az Android és IOS operációs rendszerrel ellátott okostelefonokkal
  • A hang digitális továbbítása
  • A lefedettség hatótávolsága: 300 m
  • A kiváló Motorola bébiőr két irányban képes a kommunikálásra
  • A berendezés a tudtodra adja, hogy ki kell cserélni az elemet
  • Az éjjellátó funkció lekapcsolt lámpa mellett is gondoskodik a visszajelzésről
  • A kiváló Motorola bébiőr vetítéssel vagy hangokkal megkönnyíti az elaltatást
  • Tartsd szemmel a kisbaba egészségét a hőérzékelővel
  • A szülő egység tápellátása: hálózat (230 V) és akkumulátor
  • A másik (gyermek) egység energiaforrása: hálózat (230 V)

A kiváló Motorola bébiőr további ötletes megoldásai

A modern technológiáknak köszönhetően a bébiőrök további fejlett funkciókat is használnak. Szimpatikus az éjjellátó mód, amelynek köszönhetően még akkor is ellenőrizheted a gyermeked, ha nem világít a szobában lámpa. A minőségi Motorola bébiőrről nem hiányzik a lehetőség a kétirányú adatátvitelre. Így amint a kisbaba sírni kezd, először megpróbálhatod a bébiőrön keresztül megnyugtatni a hangoddal. Az sem jelent akadályt, ha a szobában nagy a zaj, elég csak a bébiőrön beállítani a helyzetnek megfelelő hangerőt. Az ötletes altatás funkció a legigényesebb szülőknek is örömet szerez. Tehát a remek Motorola bébiőr nemcsak a kisbaba megfigyelésében lesz tökéletes társad, hanem elalvás előtt még egy altatódalt is gond nélkül le tud játszani neki. Manapság fontos tulajdonság a képesség az összekapcsolódásra egy smartphone-nal.

Bébiőr MOTOROLA PIP 1610 Connect ...

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), WiFi csatlakozás, Hőmérséklet érzékelő, Full HD, Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MOTOROLA PIP 1610 Connect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOTOROLA PIP 1610 Connect. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MOTOROLA PIP 1610 Connect.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ