Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

MOTOROLA VM 35

Termékkatalógus
MOTOROLA VM 35
2,5 2 értékelés
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, öko mód, éjjellátás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), gyerek egység tápellátása hálózati, szülői egység hálózati vagy akkumulátoros
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BABY22152 Termékszám:  5055374710173

MOTOROLA VM 35

Gondoskodj gyermeked maximális biztonságáról a kiságyban. Az elsőrangú Motorola bébiőr nemcsak a hang-, hanem a képátvitel elvén is dolgozik. Ugyanis egy kamerával ellátott bébiőrről van szó. A tökéletesen tiszta hangot garantálja, hogy a hang átvitele digitális jelként folyik, és hatóköre 300 m is lehet. A felkínált bébiőrt számos csatornával látták el, és nagyobb frekvencián sugároz, mint az analógok, ezért inkább sűrűn beépített helyekre alkalmas, ahol egyébként különböző akadályok zavarhatják a jelet. De ha véletlenül kikerülsz a jel hatótávolságából, a berendezés hangjelzés segítségével felhívja rá a figyelmed. A fő egység tápellátását elem vagy a konnektor biztosítja, a gyermek egységét pedig a konnektor.

Bébiőr MOTOROLA VM 35 ...
Bébiőr MOTOROLA VM 35 ...

A minőségi MOTOROLA VM 35 bébiőr érdekes funkciói

  • Motorola video bébiőr a kisbaba ellenőrzésére
  • Digitális hangátvitel
  • A lefedettség hatótávolsága: 300 m
  • A nagyszerű Motorola bébiőr két irányban képes a kommunikálásra
  • A berendezés a tudtodra adja, hogy ki kell cserélni az elemet
  • Éjjellátó funkcióval is ellátták
  • A kiváló Motorola bébiőr vetítéssel vagy hangokkal segít elaltatni a gyermeked
  • Ötletes megoldás a hőérzékelő
  • A bébiőr szülő egységének tápellátása: hálózat (230 V) és akkumulátor
  • A bébiőr gyermek egységének tápellátása: hálózat (230 V)

Az elsőrangú Motorola bébiőr népszerű funkciói

A modern technológiákkal más feladatokat is elvégeztethetsz a bébiőrrel. Nagyon szívesen látott az éjjellátó mód, amely megkönnyíti a gyermek ellenőrzését éjszaka, amikor alszik. A minőségi Motorola bébiőrről nem hiányozhat a kétirányú adatátvitel mód. Így ha a kisbaba sírni kezd, először megpróbálhatod a bébiőrön keresztül megnyugtatni a hangoddal. Az sem jelent akadályt, ha a szobában nagy a zaj, a bébiőrön egyszerűen beállíthatod a hangerőt, amelyre szükséged van. A praktikus altatás mód többfunkciós segédeszközzé teszi a bébiőrt. Így a minőségi Motorola bébiőr nemcsak a kisbaba biztonságának kiemelkedő őre lesz, hanem elalvás előtt még egy dallamot is lejátszik neki, hogy gyorsabban elaludjon.

Bébiőr MOTOROLA VM 35 ...

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Öko mód, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MOTOROLA VM 35 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOTOROLA VM 35. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MOTOROLA VM 35.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ