Shop roku 30 dnů na vrácení

MSI DS502

Termékkatalógus
MSI DS502
4,7 99 értékelés
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, USB-A, PC konzolhoz, játék mód, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 2 m -es kábel
26 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  MSAaS2 Termékszám:  S37-2100911-SV1 Gyártó honlapja:

Akciós szettek

29 980 Ft
Szett megvásárlása

MSI DS502

MSI DS502 egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Élvezd ki a virtuális 7.1 térhangzást az MSI vállalat DS502 gaming headsetje segítségével. 40 mm-es hangszórókat tartalmaz és zárt designnal rendelkezik a jobb basszus hangzásért és a passzív zajszűrés érdekében. Ezen kívül az enhanced bass funkció megremegteti a fejhallgatószettet a robbanások és ütközések során, amelynek köszönhetően még nagyobb élvezetben lesz részed a játék során.

Legfontosabb tulajdonságok

  • 7.1 térhangzás
  • Intelligens vibrációs rendszer
  • Minőségi 40 mm-es hangszórók
  • LED háttérvilágítás
  • Állíthatóság és kis tömeg

Kivételes térhatású hangzás

A DS502 fejhallgató két nagy mééretű 40 mm-es hangszóróval van ellátva, amelyek tiszta és éles hangzást hoznak létre minden frekvencián. Fő előnye az Xear™ Living technológia, amely moziteremmé varázsolja fülhallgatódat, és felvételeidnek és játékaidnak 7.1 térhatású hangzást kölcsönöz. A jól átgondolt szoftvernek köszönhetően minden egyszerű és intuitív. Egy program segítségével választhatsz például 27 effekt közül, amelyeket bármikor megváltoztathatsz szükség szerint, ezáltal a multimédiákat más dimenzióba helyezheted. A fejhallgató továbbá egy bármilyen irányba beállítható mikrofonnal is ellátott, amely nem hagy teret a rossz minőségű kommunikációnak - kristálytiszta hangvisszaadás az eredmény kiegyensúlyozott, természetes hangzással. A mikrofon elnyomja a környezeti zajokat, így biztos lehetsz benne, hogy hallható lehetsz még a legnagyobb csaták idején is. A mikrofon teljesen elnémítható, ha nem szeretnéd, hogy halljanak.

Ergonomikus design

A minőségi anyagok felhasználásának és a kényelmes fülpárnáknak köszönhetően semmi nem állhat a játék útjába. A könnyű és ellenálló fülpárnák a maximális kényelem és hangszigetelés érdekében kialakítottak. A teljes kényelmet a hangerő- és mikrofonvezérlő, valamint a fejhallgató vibrálásának állíthatósága biztosítja, ezért nem kell más beállításokkal vagy gombokkal bajlódnod.

Paraméterek

Összehasonlít
Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
USB Type-A Kész!
Kábel hossza
2 m Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
USB Type-A Kész!
Kábel hossza
2 m Kész!
Kábelvezetés
Egyoldalú Kész!
Levehető kábel
Nem Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Érzékenység
105 dB/mW Kész!
Hangszóró mérete
40 mm Kész!
Impedancia
32 Ohm Kész!

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció
Összecsukható Kész!
Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Érzékenység
-36 dB Kész!
Impedancia
32 Ohm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tömeg

Tömeg
405 g Kész!

Platform

Platform
PC Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI DS502
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ