30 dnů na vrácení Shop roku

MSI Z270I GAMING PRO CARBON AC

Termékkatalógus
MSI Z270I GAMING PRO CARBON AC
5 1 értékelés
Alaplap - Intel Z270, PCIe x16, DDR4, 4x SATA III, M.2, USB 3.1, Intel GLAN, HDMI, DisplaPort, audio, mini-ITX, sc1151
21 720 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  AA392v6c Termékszám:  Z270I GAMING PRO CARBON AC Gyártó honlapja:
MSI Z270I GAMING PRO CARBON AC 21 720 Ft Használt raktáron

MSI Z270I GAMING PRO CARBON AC

MSI Z270I GAMING PRO CARBON AC egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

And alaplap Minden számítógép alapköve, ha játékgépet építünk akkor ez kétszeresen Igaz. And MSI GAMING Z270I CARBON  AC   and mini-ITX Erős formátumú alaplapok skin tartozik, nagyszerű megoldásokat és a fejlett technology Kınalı megfizethető Aaron. Egyesíti és az érdekes szerkentyűket and tetszetős DesignTM, amelynek and Igaz gamer egyszerűen nem tud ellenállni. Ahogy and neve is sugallja, egyértelmű, hogy ez az alaplap modern 802.11ac Wi-Fi támogatással rendelkezik, biztosítva and leggyorsabb adatátvitelt. Ez and Termék egyszerűen a legjobb Amir szüksége lehet and játékhoz.

Legfontosabb jellemzők

  • A legújabb Intel Kaba Lake processzorok támogatás
  • 2 x DDR4 Memória slot
  • Gyors USB 3.1, USB valamint modern C típusú csatlakozók
  • Minőségi, Military Class 5 tanúsítványú alkatrészek
  • A CPU túlfeszültség Ellen Knew
  • Beépített Wi-Fi, Bluetooth és támogatással and leggyorsabb adatátvitelért
  • Beállítható RGB Mystic Light háttérvilágítás
  • Új Click BIOS 5 and optimális rendszerhangolásért

Játékra hangolva

Nem kell, hogy az kompromisszumos megoldásokon járjon Agya. Ez az MSI alaplap játékokból Adode terhelésre Nagy és túlhajtásra van tervezve, ennek megfelelően minőségi, Military Class 5 tanúsítványú alkatrészekből van felépítve. Ezek skin tartoznak többek and között az új és Titan tekercsek and sötét kondenzátorok, Amik nagyobb Elektromos és hőterhelést bírnak ki. Ezzel and tanúsítvánnyal garantáltan csak and lehet legszínvonalasabb terméket kaphatja kézhez. And alaplap lankadatlan sebessége and DDR4 Boost technológiából ered, ami optimalizálja and Memória teljesítményét, és biztosítja and kiváló stabilitást and működés Sorano mindkét Memória foglalatban. Nagy előnyt jelent and díjnyertes CLICK BIOS 5 interfész jelenléte, aminek köszönhetően and slaughterhouses PC was kihozhatja and Abszolut maximumot.

Hagyja, hogy az alaplap kitűnjön

A modern USB 3.1-nek köszönhetően magasabb átviteli sebességek érhetőek el. Ez Akari kétszer gyorsabb teljesítményt Iger, mint and hagyományos USB 3.0, és 20-szor gyorsabb, mint and 2.0 generations miközben nem hiányzik and modern USB C típusú csatlakozó here. Hosszú várakozás a kedvenc tartalmak- mint and például és zene and filmek - másolása alatt, Multi bier. Ez and Modell is rendelkezik az új Turbo M.2 SSD and csatlakozóval lemezek csatlakoztatásához, and AHOL átviteli sebesség elérheti hihetetlen and 32 Gb / s-ol is. Kitűnő Audio Boost technológiájú hangkártya  gondoskodik and studies minőségű Luxury hangzásról. Specialists Chemi-Con kondenzátorokat használtak and alaplapon, szigetelt áramkörök és Kulon rétegekbe helyezett hangátvitel segíti elérni and lehet legjobb eredményt and csatatéren. 

Pro Gaming megnevezést ki kell érdemelni

A játékosoknak Szanto MSI alaplapokat játéklaboratóriumban  és internet kávézókban tesztelik. Mindegyik típust 24 Oras vizsgálatnak van kitéve, ami es Soran online and offline játékokat játszanak rajtuk. Biztosítja Ez azt, hogy a hálózat konfigurációja and hangrendszer és a teljesítmény is megfelelően le van ellenőrizve és ki van hangolva. A tanúsítványt azok csak meg az alaplapok kapják, amelyek sikeresen átmennek eZen and teszten.

Paraméterek

Összehasonlít
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!
Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Z270I GAMING PRO CARBON AC
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ