AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Nescafé Dolce Gusto Essenza di Moka 16db x 3

Termékkatalógus
Nescafé Dolce Gusto Essenza di Moka 16db x 3
4,8 9 értékelés
Kávékapszula - 16 kapszula egy dobozban, 3 doboz egy csomagban (48 adag kávé) - 199,58 Ft/1 porce
Kód:  NESDG627 Termékszám:  7613035695627 Gyártó honlapja:
Nescafé Dolce Gusto Essenza di Moka 16db x 3 Megszűnt

Nescafé Dolce Gusto Essenza di Moka 16db x 3

Intenzív és kiegyensúlyozott kávé íz

Kényeztesse magát egy finom kis csésze intenzív NESCAFÉ Dolce Gusto Essenza di Moka kávéval, amelyet az olasz reggeli kávé ihletett, hagyományosan mokka kannában készítve! Az arabica és a robusta prémium babkávé keverék erős pörkölésével kifejezett kávé intenzitást és testet ad egy nagyon harmonikus csészében, amelyet sűrű aranyszínű krém díszít.

A Nescafé Dolce Gusto Essenza di Moka összesen három csomagban egyenként tizenhat kapszulát tartalmaz. Így összesen 48 csésze  finom, ízletes kávét fogyaszthat. A Nescafé Dolce Gusto kávéfőzőhöz lett tervezve.

Olasz beütésű esszencia intenzív, harmonikus csészében.

Kiegyensúlyozott íz

Az Essenza di Moka intenzív és jól kiegyensúlyozott íze jellegzetes olasz szirupos szerkezetű. Élvezze a meleg tónusú gabonafélék és a pörkölt kávé harmonikus kombinációját csöppnyi savanyú ízzel, amit sűrű aranyszínű krém koronázott meg.

Magas minőségű kávébab

Gazdag aroma

A Dél-Amerikából származó arabica fajta szemes kávé első osztályú keveréke és a Délkelet-Ázsiából származó robusztus fajta a kávébaboknak ebben a prémium keverékében az alkotóink az olasz reggeli kávé lényegét fogták meg. Az erős pörköléssel kifejezetten erős kávé intenzitást és testet kapott.

A frissesség és az aroma megőrzése

Mindig friss kávé

A hermetikusan lezárt kapszulák frissen tartják a kávét, és ennek köszönhetően tetszés szerint élvezheti a gazdag aromákat, amikor csak kedve támad.

Professzionális nyomás

Nyomás: 15 bar

A NESCAFÉ Dolce Gusto kávéfőzők segítségével, amelyek elérik a max. 15 bar nyomást, professzionális minőségű italokat készíthetünk sűrű, bársonyos krémmel.

Gazdag italkínálat

Mindenki megtalálja a magáét

Több, mint 30 féle ital közül választhat. A Dolce Gusto kapszula termékcsalád tartalmaz prémium fekete és fehér kávét, valamint teát, finom csokoládét vagy frissítő jeges italokat.

Egyszerű előkészítés

Egyszerű elkészítés

Az italkészítés nagyon egyszerű. Egyszerűen helyezze a kapszulát a Dolce Gusto NESCAFÉ automata kávéfőzőbe, és egy pillanat alatt elkészül a csésze ízletes Essenza di Moka. 


Összetevők: pörkölt őrölt kávé - 9 g. 


Paraméterek

Adagok száma
24 porce Kész!
Ital típusa
Tejmentes kávés italok Kész!

Adagok száma

Adagok száma
24 porce Kész!

Italtípus

Ital típusa
Tejmentes kávés italok Kész!
Megjegyzés:
» További Kávékapszulák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nescafé Dolce Gusto Essenza di Moka 16db x 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESCAFÉ Dolce Gusto Essenza di Moka 16ks x 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nescafé Dolce Gusto Essenza di Moka 16 ks × 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nescafé Dolce Gusto Essenza di Moka 16pcs x 3.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ