Shop roku Akvizice ApF HU

Nespresso De'Longhi ENV300.W Vertuo Lattissima

Termékkatalógus
Nespresso De'Longhi ENV300.W Vertuo Lattissima
5 1 értékelés
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, 1500 W teljesítmény, 1,7 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és tejadagolás, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, kávé és tej arány, nespresso kompatibilis, mérete 31,5 × 19 × 40,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,3 kg, fehér, fekete és ezüst kivitel
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DELkk23 Termékszám:  ENV300.W
Nespresso De'Longhi ENV300.W Vertuo Lattissima 151 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Nespresso De'Longhi ENV300.W Vertuo Lattissima

A kompakt méretű NESPRESSO – De’Longhi kapszulás kávéfőző lehetővé teszi, hogy gyorsan elkészítsd a kávédat és élvezhesd a finom ízét. Bárki tudja működtetni, a zamatos kávéélmény csak egy gombnyomásra van. A legkiválóbb kávékülönlegességek elkészítésére alkalmas, a készülékkel főzött mennyei espresso és tejes kávéitalok nagyszerű ízével nyűgöz le. Nespresso Vertuo kapszulák alkalmasak a készülékhez. Az okoskávéfőző lehetőséget biztosít az intelligens mobileszközhöz való csatlakozásra, így távolról is vezérelheted és beállíthatod a kávéd elkészítését.

Kapszulás kávéfőző Nespresso De'Longhi ENV300.W Vertuo Lattissima ...
Kapszulás kávéfőző Nespresso De'Longhi ENV300.W Vertuo Lattissima ...

A stílusos kapszulás kávéfőzőgép Nespresso De'Longhi ENV300.W Vertuo Lattissima fő jellemzői

  • A fantasztikus NESPRESSO – De’Longhi kapszulás kávéfőző minden kávérajongót levesz a lábáról
  • Nespresso Vertuo kapszulákhoz
  • A víztartály térfogata 1,7 l és a tejtartályé 0,5 l
  • A tartós NESPRESSO – De’Longhi kapszulás kávéfőző anyaga fém
  • Espresso és tejes kávéitalok készítését segítő receptek érhetőek el
  • A kapszulás kávéfőző kiválóan csatlakozik az alábbiakhoz: Nespresso
  • Csatlakozás Wi-Fi és Bluetooth segítségével
  • Állapot infó, utasítások az alkalmazásban és mobilalkalmazás intelligens funkcióval
  • Kávé/tej arány szabályozás és italméret beállítása választható opcióval, amely segítségedre lehet a kávé elkészítésénél
  • Kávékapszula automatikus felismerése, ital készítése egy gombnyomással, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása és smart funkcióval

Élvezd a kapszulás kávéfőző figyelemre méltó funkcióit

A kategóriájában egyedülálló NESPRESSO – De’Longhi kapszulás kávéfőzőgép olyan funkciókat tartalmaz, amelyek élvezetesebbé teszik a használatát. Ha egy forró feketére vágysz, egyszerűen megtalálhatod a készülék memóriájába mentett kedvenc italodat és másodpercek múlva már fogyaszthatod is. A kávéfőző olyan érzékelőkkel felszerelt, amelyek felismerik a kávékapszula típusát, majd beállítják a kávé elkészítésének módját. Automatikusan beállítja a főzés olyan lényeges jellemzőit, mint a vízhőmérséklet, a nyomás vagy az extrakciós idő, így a kávéfajtának megfelelő legjobb eredményt érhető el. A kapszulás kávéfőzőgép beépített, automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik, amely egy bizonyos inaktivitási idő után lép működésbe a környezettudatosság és a biztonságos működés okán. Ez a gép élettartamát is meghosszabbítja és minimalizálja a kopást.

Kapszulás kávéfőző Nespresso De'Longhi ENV300.W Vertuo Lattissima ...
Kapszulás kávéfőző Nespresso De'Longhi ENV300.W Vertuo Lattissima ...

NESPRESSO – De’Longhi intelligens kapszulás kávéfőzőgép

A kategóriájában kiemelkedő NESPRESSO – De’Longhi intelligens kapszulás kávéfőző a legkiválóbb háztartási segítők közé tartozik. Az intuitív vezérléssel és az intelligens funkciókkal élvezetes lesz használni a gépet. Olyan intelligens technológiákkal kompatibilis, mint Nespresso, amelyek segítségével telefonodon vagy táblagépeden keresztül bárhonnan kommunikálhatsz a kávéfőződdel. A készülék különböző jelzéseken és figyelmeztetéseken keresztül tájékoztat az állapotáról, hogy áttekintést kapj a kapszulás kávéfőző működéséről és jelenlegi karbantartási igényeiről. Az összes rendelkezésre álló funkciót akkor élvezheted, ha az intelligens kávéfőzőt az alkalmazáshoz csatlakoztatod Wi-Fi és Bluetooth kapcsolattal.

A kávéíz testreszabása a Te preferenciáid szerint

Az átgondolt kialakítású NESPRESSO – De’Longhi kapszulás kávéfőző nem csak a kávé gyors és könnyű elkészítését teszi egyszerűvé, hanem az ízét is tökéletesen finomhangolja. A kapszulás kávéfőzőhöz automata tejrendszer kapcsolódik, csak töltsd meg a tartályt, majd a gép mindent elvégez helyetted.

Kapszulás kávéfőző Nespresso De'Longhi ENV300.W Vertuo Lattissima ...

Az első osztályú NESPRESSO – De’Longhi kapszulás kávéfőzőgép könnyű és gyors karbantartása

A kevés gondozást igénylő NESPRESSO – De’Longhi kapszulás kávéfőzőgép karbantartása igen egyszerű. A kávéfőző automatikus tisztítási folyamattal rendelkezik a kényelmes használatért. A gép indításakor automatikusan elindul az öblítés a kávémaradványok eltávolítása érdekében. A gép kikapcsolása előtt a belső kör további átöblítésre kerül, hogy eltávolítsa a kávé lerakódásait. Amennyiben átfogó tisztítás vagy vízkőmentesítés szükséges, a kapszulás kávéfőző időben jelez. A kalcium- és magnéziumlerakódások gyakran korlátozzák a víz áramlását, csökkenthetik a hőmérsékletet és negatívan befolyásolják a kávé ízét és aromáját. A lehető legjobb kávéminőség elérése érdekében a megfelelő vízkeménységet is beállíthatod. A beállított időintervallum letelte után a kapszulás kávéfőző készenléti üzemmódba áll, ezáltal energia takarítható meg, így környezetvédelmi szempontból is előnyös.

Felszereltség:

víztartály és tejadagolás, manuális gombok, állítható magasságú állvány, tejrendszer, vízkőtelenítő rendszer és öntisztító rendszer

Kapszula típusa:

Nespresso Vertuo

Italok típusa:

espresso és tejes kávéitalok

Méretek:

31,5 × 19 × 40,7 cm (ma×szé×mé)

Tömege:

6,3 kg

Tartálykapacitás a használt kapszuláknak:

10 db

Paraméterek

Összehasonlít

Design

Design
Klasszikus Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Víztartály űrtartalma
1,7 l Kész!
A tejtartály térfogata
0,5 l Kész!
Anyag
Fém Kész!
Használt kapszula tartály kapacitás
10 db Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Kávékapszula automatikus felismerése, Ital készítése egy gombnyomással, Automatikus kikapcsolás, Kedvenc italok beállítása, Smart Kész!
Ital tulajdonságok
Kávé/tej arány szabályozás, Italméret beállítása Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, Energiatakarékos mód, Állítható vízkeménység, Automatikus öblítés Kész!

Kapszula

Kapszula típusa
Nespresso Vertuo Kész!

Italok

Ital típusa
Espresso, Tejes kávéitalok Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Víztartály, Tejadagolás Kész!
Felhasználói felület
Manuális gombok Kész!
Italkészítés
Állítható magasságú állvány Kész!
Tejadagolás módja
Tejrendszer Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer Kész!

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás
Wi-Fi, Bluetooth Kész!
Kompatibilitás
Nespresso Kész!
Intelligens funkciók
Állapot infó, Utasítások az alkalmazásban, Mobilalkalmazás Kész!

Méret & súly

Mélység
40,7 cm Kész!
Szélesség
19 cm Kész!
Magasság
31,5 cm Kész!
Tömeg
6,3 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér, Fekete, Ezüst Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Nespresso De'Longhi ENV300.W Vertuo Lattissima termékhez:

Nespresso De'Longhi ENV300.B Vertuo Lattissima

Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, 1500 W teljesítmény, 1,7 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és tejadagolás, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, kávé és tej arány, nespresso kompatibilis, mérete 31,5 × 19 × 40,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,3 kg, fekete és ezüst kivitel
Kosárba
151 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nespresso De'Longhi ENV300.W Vertuo Lattissima Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300. W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300. W.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ