AlzaBoxy Q1 Shop roku

Nikon D7200 fekete + 18-105 VR AF-S DX

Termékkatalógus
Nikon D7200 fekete + 18-105 VR AF-S DX
5 28 értékelés
Digitális fényképezőgép - 24,1 Mpx CMOS szenzor, 3,2 hüvelykes LCD kijelző, EXPEED 4, Full HD videó, WiFi, NFC, HDMI, SD/SDHC/SDXC/UHS-I, Li-Ion
Kód:  OI212q1 Termékszám:  VBA450K001 Gyártó honlapja:

Nikon D7200 fekete + 18-105 VR AF-S DX

Fényképezőgép súlya: 730 g
Digitální zrcadlovka Nikon D7200

Az áru paraméterei
          

Fókusztávolság:

min. 18 mm, max. 105 mm

Nyílás:

min. f/5,6, max. f/3,5

Képernyőméret:

3,2"

Érzékelő mérete:

APS-C (28.3 mm)

          

Maximális ISO:

25 600

Maximális videófelbontás:

Full HD (1920 × 1080)

Akkumulátor élettartam:

-

Továbbfejlesztett tulajdonságok:

Pillanatfelvételek vakuhoz, Cserélhető objektívek, Ultrahangos szűrő, TTL mérés

A Nikon D7200 fényképezőgép lehetővé teszi a kapott kép tökéletességét. A fényképezőgép gyors, sokoldalú és határozottan megfelel minden felhasználási célnak. Ezzel a fényképezőgéppel kiváló minőségű képeket készíthetsz és tökéletes videókat  rögzíthetsz. Nagyszerű csatlakoztathatósága által pedig azonnal megoszthatod munkádat a világgal. Az autofókusz rendszerét a Nikon legendás professzionális fényképezőitől örökölte, így lenyűgöző felvételeket biztosít. Ezenkívül a külön videobeállítási menü fejlett hangvezérlési lehetőségeket tartalmaz és a fénycsóvás fotózási és az időzített videós szolgáltatások még tovább bővítik a kreatív lehetőségeket. A fényképezőgép beépített WiFi és NFC támogatással is rendelkezik a könnyű képátvitel és megosztás érdekében.


A Nikon D7200 minden elképzelésének eleget tesz

Magasabb nívó a fotózásban CMOS képérzékelő és EXPEED 4 által, részletgazdag állóképekkel és videókkal, széles dinamikatartományban, alacsony zajszinttel és gazdag színátmenetben. Nyomdai minőségű 24,2 megapixeles fényképek készíthetők, a videofelvételek pedig még éjszaka is kristálytiszták maradnak. Ezek a funkciók növelik a fényképezőgép általános teljesítményét, kiváló képminőséget eredményeznek, nagy ISO érzékenységet és magas képarányt biztosítanak filmek rögzítésekor.

Nikon D7200

Nikon D7200

Fókuszáló modul fenomenális pontossággal

Az 51 pontos Multi-CAM 3500 II AF modul a professzionális Nikon kamerákhoz készült. A -3 Fé érzékenységi határnak köszönhetően a témabemérés még rossz fényviszonyok mellett is rendkívüli.

A Picture Control 2.0 által könnyedén vezérelheted az élesítést, a kontrasztot, a fényerőt, a színárnyalatokat és a színtelítettséget, amikor állóképeket és videófelvételeket készítesz.


A sötétség nem jelent akadályt

A fényképezőgép érzékenységi tartományát az ISO 100-tól 25 600-ig biztosítja, amellyel minőségi képeket készíthetsz gyenge fényviszonyok mellett és teljes sötétségben is. A beépített vakunak köszönhetően intelligens i-TTL vezérléssel és vezérlőegység funkcióval, vezeték nélkül is elindíthatsz és vezérelhetsz akár két Nikon vakuegységet is.

Nikon D7200

Nikon D7200

A Nikon D7200 készülékkel mozgóképeket kaphatsz mozis minőségben

A D-Movie funkció többféle formátumú felvételkészítést kínál stúdió minőségben és jelentősen lecsökkent háttérzajjal. A kamera 1080p felbontásban, DX formátumban képes rögzíteni  25p/30p képkockasebességgel. 1,3-szorosára bővíthető a DX-objektívek átfogása, csaknem megduplázható az FX-objektívek telefotó effektus és akár 1080/50p/60p felbontású rögzítés is elérhető. A Zebra mód (Brightness Display) megmutatja a fényképezőgép kijelzőjén, hogy mely területek vannak beégve.


Gyors sorozatfelvétel

Képfelvételeket készíthetsz akár 6 kép/mp sebességgel DX-formátumban, illetve 7 kép/mp  maximális sebességgel 1,3-as kivágás esetén. A fényképezőgép nagyméretű átmeneti tárolójának köszönhetően akár 27 12 bites RAW-képet és akár 100 kiváló minőségű JPEG-et is képes rögzíteni egy nagysebességű sorozatfényképezés során.

Nikon D7200

Nikon D7200

Korlátlan sorozatfelvétel

Készíthetsz lenyűgöző fénycsóvás fotókat vagy képeket Sorozatfelvétel kioldási módban 4 másodperces vagy hosszabb záridővel, és annyi fényképet rögzíthetsz, amennyit csak a memóriakártyák, illetve az akkumulátor lehetővé tesznek.

Időzített videofelvételek

Az időzített videofelvételek esetén zökkenőmentesek az expozícióátmenetek. A fényképezőgép időzített fényképezési módjában rögzített képeket videofájlként mentheted le, így a történéseket a valóságosnál gyorsabban játszhatod vissza.

Nikon D7200

Nikon D7200

Nikon D7200 távvezérléssel

A speciális tartozékok használata számos vezeték nélküli vezérlési és képátviteli képességet kínál. A kamerazárat távvezérléssel intelligens eszközzel, beépített WiFi-vel és speciális WMU-alkalmazással vezérelheted. A vezeték nélküli felvételhel és további hasznos opciók eléréséhez használhatod a WR-R10 vezeték nélküli adó / vevőt vagy a WR-T10 vezeték nélküli távadót. Valamint a WR-1 vezeték nélküli távirányítóval is vezérelheted a fényképezőgép beállításait.


A fényképezőgép NIKKOR NIKKOR 18-105mm levehető lencsével használható

A kompakt és nagy teljesítményű NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX lencse által a kamera rendkívül sokoldalúvá válhat. A nagy látószögtől a telefotó pozícióig terjedő zoomtartománnyal tökéletes segítséget nyújt a portré és tájképkészítéshez. Az 5,8-szeres nagyítással remekül kiegészíti a DX formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgépeket.

Nikon D7200

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
13,55 cm Kész!
Magasság
10,65 cm Kész!
Mélység
7,6 cm Kész!
Tömeg
765 g Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Cserélhető lencsék, Beépített vaku, Vakupapucs Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
APS-C Kész!
Érzékelő felbontása
24,1 Mpx Kész!
Min. záridő
1/8 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
25 600 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
6 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Kész!

Objektív

Min. gyújtótávolság
18 mm Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
27 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
158 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,5 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/5,6 Kész!
Legrövidebb fókusztávolság
45 cm Kész!
Optikai zoom
5,8 × Kész!
Bajonett
Nikon F Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3,2" (8,13 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Fix Kész!

Memória és mentés

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Nikon EN-EL15 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Szíj/pánt, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Objektív, Objektív sapka, Vázsapka Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

Megjegyzés:
» További DSLR gépek"
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon D7200 fekete + 18-105 VR AF-S DX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon D7200 černý + objektiv 18-105 VR AF-S DX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon D7200 čierny + objektív 18–105 VR AF-S DX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon D7200 schwarz + 18-105 VR Objektiv AF-S DX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon D7200 schwarz + 18-105 VR Objektiv AF-S DX.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ