Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Archív - Nintendo 3DS játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

Mivel a Nintendo 3DS számtalan játékot kínál, és a Nintendo 3DS játékok szelektálása és kiválasztása olykor nehéz feladat lehet, összegyűjtöttünk néhány kötelezően szükséges címet a Nintendo 3DS játék gyűjteményedbe, amelyek kihagyhatatlanok egy igazi gamer számára. 

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
213 termék
5,0
Kirbys Extra Epic Yarn - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: akció és kaland - A foltok országában gyakorlatilag minden fonalból van - az ellenségek, az akadályok és még a robotok is. És hogy átjuss a fonalakból álló szinteken, magadnak is fonalat kell használnod.
Megszűnt
Termékkód: MU138
5,0
YO-KAI WATCH 3 - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: rpg - Több Yo-kai, több rejtély! A zombik felkeltek a sírból, és Nate-nek meg kell szabadítania tőlük az egész várost. Ha félsz a zombiktól, akkor a véletlenszerűen létrehozott küldetéseket is választhatod, amelyek kincseket és az egész kontinensen megbúvó titokzatos rúnák igaz történetét rejtik.
Megszűnt
Termékkód: MU137
Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jrs Journey - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: rpg - csatlakozz Marióhoz és a többiekhez a mókával és akcióval teli útjukon. Az előző részekkel ellentétben a Mario & Luigi Bowser Inside Storyban sokkal inkább a DS mikrofonja és érintőképernyője kapja a főszerepet, így még érdekesebb lesz a játék. Hat különféle kategóriában támadhatsz, és csak rajtad múlik, hogy stíkusosan küzdesz-e.
Megszűnt
Termékkód: MU136
5,0
Luigi's Mansion - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: kaland - dobozos verzió, műfaj: Adventure. Itt az ideje, hogy kiszívd az összes gonoszt, mert Luigi visszatért e kísérteties klasszikus első hordozható változatába. A változatosság kedvéért Luigi megmenti Mariat - találkozz te is a furcsa szellemekkel, a rejtélyes feladványokkal és nézd meg hogyan ügyetlenkedik Luigi
Megszűnt
Termékkód: MU135
5,0
YO-KAI WATCH Blasters Red Cat - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: rpg, - Gyakorolj Burly őrmesterrel, hogy a legerősebb Blaster csapat tagja lehess! A küldetések teljesítésével szerezd be az Oni Orbokat és eszközöket szintlépéshez, vagy új felszerelést a csapat megerősítéséhez. Egyes küldetések, főnökök és Yo-kai kizárólag a White Dog Squad vagy a Red Cat Corps változatban érhető el. Kereskedj a Yo-kai mindkét verziójában, hogy összegyűjts mindent! A YO-KAI WATCH 2 mindkét verziójában barátkozhatsz (Yo-kai főnök, Usapyon, Blizzie és mások). Új speciális Yo-kaikat is felfedezhetsz.
Megszűnt
Termékkód: MU134
5,0
YO-KAI WATCH Blasters White Dog - Nintendo 3DS
Konzol játék - Dolgozz Burly őrmesterrel, hogy a tiétek legyen a legerősebb Blaster csapat! A küldetések teljesítésével Oni Orb-okat gyűjthetsz valamint egyéb tárgyakat, hogy magasabb szintre léphess vagy új felszerelést szerezhess be a csapat megerősítéséhez. Egyes küldetések, főnökök és Yo-kai-k kizárólag a White Dog Squad vagy a Red Cat Corps változatban érhetők el. Kereskedj a Yo-kai-kal a két verzió között, hogy összegyűjtsd az összeset! Barátkozz össze a Yo-kai-kal a YO-KAI WATCH 2 minden verzójából, vagy éppen a Yo-kai főnökökkel és néhány új lénnyel - mint például Usapyon, Blizzie és mások. Csatlakoztasd a mentésedet egy másik YO-KAI WATCH 2 verzióhoz és máris különleges Yo-kai-k jelennek meg.
Megszűnt
Termékkód: MU133
1,0
Dillons Dead-Heat Breakers - Nintendo 3DS
Konzol játék - dobozos változat, műfaj: akció, - Emberként a poszt-apokaliptikus vadnyugatot kell megvédened az átalakuló kő szörnyek inváziója elől. A Miik mellett, Dillon the armadillo és mókus-mérnöke, Russ, is a csapatod tagjai lesznek. Fizess a zsoldosoknak, hogy támogassanak a csatákban, és vesd bele magadat a harcba és a szuper gyors üldözésekbe. Verd vissza az ellenségek hullámait, mint maga Dillon, a "Vöros Villám"!
Megszűnt
Termékkód: MU132
5,0
Super Mario Maker Select - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: árkád és logikai - ragadd meg a sapkád, és engedd szabadjára a képzeleted a Nintendo 3DS-re szánt Super Mario Maker játékában. A Super Mario Challenge módban 100 Nintendo által tervezett új pálya vár rád, amelyek mindegyikén kihívásokat teljesíthetsz, így bónusz medálokra tehetsz szert. És mi a helyzet a más játékosok által tervezett pályákkal? Mindössze csatlakozz az internetre, lépj a Course World-be, és válogass a Wii U-ra szánt Super Mario Maker-ben tervezett pályaáradatból.
Megszűnt
Termékkód: MU131
Donkey Kong Country Returns Select - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: kaland - Donkey Kong és Diddy Kong, a világ két legnépszerűbb és biztosan a legszőrösebb videojáték-hőse, a premierjét ünnepli a Nintendo 3DS-en. A vad Donkey Kong Country Returns platformjáték átalakításával, amely eredetileg 2010-ben jelent meg a Wii-re, a zsebedben is elférő dzsungelben is tombolásba kezdenek!
Megszűnt
Termékkód: MU130
5,0
Animal Crossing New Leaf - Welcome amiibo - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: szimulátor - az élet szimulációja a Nintendo szemével, amelyben a sors egy aranyos állatkákkal teli városba vezet. Ők itt élnek, dolgoznak és élvezik az életet. Te leszel a város egyedüli ember lakója, de nincs ok az aggodalomra, ezek az állatkák nem harapnak.
Megszűnt
Termékkód: MU129
4,5
Captain Toad: Treasure Tracker - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: logikai, eredetileg a Wii U konzolra jelent meg, most megérkezett a Nintendo 3DS-re is. Az új verzióban a Super Mario Odyssey királysága által inspirált miniatűr pályák is szerepelnek. Játszhatsz a családoddal vagy a barátaiddal - az egyik fél játszhat Toad kapitánnyal, míg a másik segíthet neki, például tűzgolyókat dobálni.
Megszűnt
Termékkód: MU128
5,0
YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: rpg - Készülj fel az időutazásra, fedezd a bonyolult környezetet, ismerkedj meg a különös és gyakran csintalan Yo-kai-val, és fedezd fel a legelső Yo-kai Watch eredetét. Most első alkalommal választhatják a játékosok kedvenc Yo-kai-t, és számos játékmódban harcolhatnak a barátaikkal.
Megszűnt
Termékkód: MU127
5,0
Detective Pikachu - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: kaland - amelyben csatlakozol az egyedülálló, önjelölt, nagy detektívhez, Pikachu-hoz, hogy megoldd a Ryme City-ben előforduló különleges eseményeket. Együtt kell nyomoznotok, jegyzeteket készítenetek, és találkoznotok más Pokémonokkal, hogy felfedhessétek a város legrejtélyesebb titkait.
Megszűnt
Termékkód: MU126
5,0
Pokémon Crystal DCC - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: kaland és rpg, -eredetileg 2000-ben jelent meg a Game Boy Color kézi játékkonzolhoz. számtalan újítást hozott a Pokémon franchiseba. A sorozat történelmében először lehetett választani lány és fiú karakter között. A csatajeleneteknél kitűnő animációkat tartalmaz. A Pokémon Crystal visszatért, hogy segítsen a játékosoknak felfedezni a Johto régiót újra —vagy akár most először.
Megszűnt
Termékkód: MU125
5,0
Mario Party: The Top 100 - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: akció, rpg és kaland - ez a móka a egész Mario Party sorozat 100 legjobb minijátékával tér vissza! Próbálj szerencsét, teszteld memóriád és sebességed a rengeteg különféle multiplayer játékban. A Download Play támogatásnak köszönhetően akár 4 játékos is játszhat csupán egyetlen adattárolóról
Megszűnt
Termékkód: MU124
Pokémon Ultra Sun / Ultra Moon Dual Pack - Nintendo 3DS
Konzol játék - A csomag tartalma: Mindkét játék, Steelbook, 2 x 50 Bájital a játékhoz. A Pokémon Sun és a Pokémon Moon a Nintendo 3DS rendszerekhez jön, új világgal, új pokémonokkal és jobb játékmenettel.
Megszűnt
Termékkód: MU123
4,6
Super Mario 3D Land - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaja akció, RPG és árkád - A Super Mario 3D Land-ben minden benne van 3D-s környezetben, amit a rajongók annyira szeretnek a Super Mario sorozatban. Új és már ismerős képességek, amelyek befolyásolni fogják majd a stratégiai döntéseidet.
Megszűnt
Termékkód: MU122
5,0
Luigi's Mansion 2 Select - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: rpg, kaland és logikai - A Luigi's Mansion 2 bővelkedik a felfedezésre váró helyekben, megoldásra váró rejtvényekben és új kísértetekben, amelyeket befoghatsz a Poltergust 5000 porszívóddal.
Megszűnt
Termékkód: MU121
Kirby Triple Deluxe - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: akció - A legújabb Kirby kaland. Dedede királyt elrabolták, és csak Kirby képes megmenteni. 3D oldalsó görgetési környezet. Multiplayer lehetőség akár 4 játékossal.
Megszűnt
Termékkód: MU120
Fire Emblem Warriors - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: akció - Játssz az eredeti hősökkel vagy az új királyság hőseivel! Válassz két hőst, és kapcsold össze őket a pusztító kombóidban. Támogatja az amiibo figurákat.
Megszűnt
Termékkód: MU119
Story of Seasons: Trio of Towns - Nintendo 3DS
Konzol játék - egy eredeti gazdaság szimulációja, fejleszd a gazdaságodat három egyedülálló és izgalmas város szomszédságában, válassz életstílust
Megszűnt
Termékkód: MU118
YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters - Nintendo 3DS
Konzol játék Készülj a lélegzetelállító utazásra a titokzatos és csintalan Yo-kai lények világába a YO-KAI WATCH® 2: Psychic Specters játékban. A YO-KAI WATCH® 2 legteljesebb verziója tele van új funkciókkal és tartalmakkal. A YO-KAI WATCH 2 Psychic Specters rengeteg élményt, humort és titkot tartogat régi Yo-kai rajongóknak és a játékkal most ismerkedőknek egyaránt.
Megszűnt
Termékkód: MU117
2,0
Kirby Battle Royale - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: akció - a híres Kirby sorozatnak ebben a darabjában a legnagyobb ellenségével találkozik, aki nem más, mint ő maga. Szórakoztató és akciódús egyszemélyes játék. Multiplayer max. 4 játékosra.
Megszűnt
Termékkód: MU116
New Style Boutique 3 - Styling Star - Nintendo 3DS
Konzol játék - a saját butikodat irányítod. Új ügyfelekkel találkozol különböző igényekkel és igyekszel stílusos ruhákkal boldoggá tenni őket.
Megszűnt
Termékkód: MU115
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ