Shop roku Akvizice ApF HU

NUKI POWER PACK, fekete

Termékkatalógus
NUKI POWER PACK, fekete
5 4 értékelés
Töltő szett - az intelligens zár bekapcsolásához, egy töltés 6 hónapig tart, működik a mobilalkalmazással, USB-C kábel hossza 50 cm, az újratöltés teljes üzemmódban lehetséges, kompatibilis az összes Nuki Smart Lock zárral
22 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  Nuki23_02 Termékszám:  220585
NUKI POWER PACK, fekete 22 190 Ft Újszerű raktáron
Vásárlás

NUKI POWER PACK, fekete

NUKI POWER PACK, fekete egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Smart Lock záradhoz készítettünk egy NUKI POWER PACK töltőkészletet, amely akár 6 hónapig biztosítja a zár áramellátását. A Nuki alkalmazásban ellenőrizheted az akkumulátor aktuális állapotát,amely automatikusan értesít, ha az akkumulátor töltöttsége 20% alá csökkenA csomagban találsz egy USB-C kábelt is, amellyel a zárat akár teljes üzemmódban is feltöltheted 10 órán belül. Soha többé nem kell elemet cserélned a zárban, és mégis gondoskodik a folyamatos működésről. A NUKI POWER PACK töltőkészlet kompatibilis az összes Nuki intelligens zárral.

A NUKI POWER PACK töltőkészlet főbb jellemzői, fekete színben

  • A NUKI POWER PACK töltőkészlet biztosítja a Smart Lock áramellátását.
  • Egy töltés 6 hónapig tart
  • Ismerd meg az akkumulátor állapotát a mobilalkalmazásban
  • Töltés a mellékelt 50 cm-es USB-C kábellel
  • A töltés működés közben is lehetséges
  • A Nuki POWER PACK kompatibilis az összes Nuki Smart Lock készülékkel
NUKI TÁPEGYSÉG

A NUKI zár egyszerűen feltölthető még működés közben is

A NUKI POWER PACK készülékkel nem kell elemet cserélned, egyszerűen csatlakoztasd mindkét oldalon az USB-C portokat, így a zárat teljes működés közben is töltheted.

NUKI TÁPEGYSÉG

Nuki alkalmazás a töltési szintek áttekintéséhez

A Nuki alkalmazással teljes rálátásod nyílik a zár töltöttségi szintjére. Ha a töltöttségi szint 20% alá csökken, automatikusan figyelmeztetést kapsz.

NUKI TÁPEGYSÉG

Kompatibilis töltőkészlet

A NUKI POWER PACK teljes mértékben kompatibilis a Nuki Smart Lock-kal. Használhatod a Nuki Smart Lock 1.0 vagy 2.0 rendszerhez is.

Nincs többé elemcsere

A NUKI POWER PACK újratölthető akkumulátor a Smart Lock számára teljes teljesítményt és tartósságot biztosít. Teljesen feltöltve a zár akár 6 hónapig is működhet további töltés nélkül.

A NUKI POWER PACK egyszerű telepítése

A NUKI POWER PACK töltőkészlet pillanatok alatt csatlakoztatható. Egyszerűen vedd ki az akkumulátortartót a Smart Lockból a kis kart a nyíl irányába nyomva. Helyezd be a NUKI POWER PACK-et az intelligens zárba. Amilyen könnyű behelyezni, ugyanolyan könnyű eltávolítani is. És ennyi! A Nuki alkalmazás megmutatja az aktuális töltöttségi szintet.

Hogyan töltsd fel a POWER PACK töltőkészletet?

A NUKI POWER PACK töltőkészletet szabványos USB-C kábellel töltheted fel,amelyet a csomag tartalmaz. A készlet többek között közvetlenül a Smart Lockban is feltölthető, így fenntartva annak működését. De ki is veheted és külön is feltöltheted.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NUKI POWER PACK, fekete
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ