Shop roku AP+ plus nový vizuál

ONYX BOOX TAB ULTRA, 10,3", 128GB, FOTÓ

Termékkatalógus
ONYX BOOX TAB ULTRA, 10,3", 128GB, FOTÓ
4,0 4 értékelés
Ebook olvasó - 10,3" háttérvilágítású E Ink kijelző, QHD 1872 × 1404 felbontás, 128 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, micro SD és micro SDHC memóriakártya, USB-C csatlakozó, 6300mAh akkumulátor és stylus érintőtoll a csomag része, zenelejátszás, webböngésző
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EConyx04 Termékszám:  EBKBX1174
ONYX BOOX TAB ULTRA, 10,3", 128GB, FOTÓ 201 790 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

ONYX BOOX TAB ULTRA, 10,3", 128GB, FOTÓ

ONYX BOOX TAB ULTRA, 10,3", 128GB, FOTÓ egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Prémium 10,3"-es tablet nagy teljesítményű hardverrel és funkciókkal szövegekkel való munkavégzéshez

Az ONYX BOOX TAB ULTRA tablet nagyszerű társad lesz a szövegekkel, dokumentumokkal való munkához, és időt spórol számodra az e-könyvek olvasásához. A következő generációs E-Ink Carta kijelző nagyobb kontrasztot biztosít, és az elülső háttérvilágítási rendszer a színhőmérséklet beállításával - hideg a nappali munkához, meleg a kijelző éjszakai megtekintéséhez - szintén hasznos lesz. Az ONYX BOOX TAB ULTRA kettős érintésvezérléssel rendelkezik. Ezért a készüléket multi-touch gesztusokkal vagy a mellékelt, 4096 nyomásszintet támogató tollal vezérelheted. Az ONYX BOOX tablet beépített 16MPx kamerával rendelkezik, amely speciális szoftverrel kombinálva szkenneli és felismeri a szöveget. Alternatívaként beszerezhetsz egy mágneses billentyűzetet is a kényelmes gépeléshez.

Az ONYX BOOX TAB ULTRAelektronikus könyvolvasó legfontosabb jellemzői

  • Jól olvasható E-Ink Carta érintőképernyős kijelző 1872 × 1404 felbontással
  • Állítható kijelző háttérvilágítás intenzitása
  • 4096 nyomásszintet felismerő tollat tartalmaz
  • A 16MPx-es hátsó kamera képes beolvasni és felismerni a szöveget
  • Prémium kidolgozás
  • Ultravékony kialakítás
  • Nagy belső memória 128 GB
  • Micro SD kártya, USB-C flash meghajtó vagy felhőalapú tárhely csatlakoztatható az olvasóhoz
  • Beépített 6300 mAh akkumulátor
  • Az Android 11 operációs rendszert használja, így számos alkalmazás telepíthető rá
  • Hosszú órákig tartó olvasást tesz lehetővé fáradtság nélkül
  • Hangformátum-támogatás hangoskönyvek vagy kedvenc zenéid meghallgatásához
  • Vezeték nélküli internetkapcsolat Wi-Fi (2-sávos 2,4/5 GHz)
  • Bluetooth 5.0

Éles monokróm kijelző

Az ONYX BOOX TAB ULTRA e-olvasó 10,3"-es HD E Ink Carta kijelzőjét úgy tervezték, hogy a lehető legjobban hasonlítson a valódi papírra. A monokróm kialakítás fekete-fehér színben jeleníti meg a kijelzőt, így mindent tisztán és világosan láthatsz, más zavaró tényezők nélkül. Az e-olvasó tartalmaz egy precíziós tollat, amely 4096 nyomásszintet ismer fel, és támogatja a kapacitív érintést.

Az e-olvasón mindent tisztán láthatsz

Az ONYX BOOX TAB ULTRA tömör kristályos alumínium-szilícium üveggel rendelkezik, amely részletesen megjeleníti a szöveg minden sorát. Így könnyebben tudsz majd a böngészett tartalomra koncentrálni.

Az ONYX BOOX TAB ULTRA nappal és éjszaka is használható

Az ONYX BOOX TAB ULTRA e-olvasó kijelzőjének fényerejét és színárnyalatait könnyen beállíthatod a kéttónusú háttérvilágítással. Napközben a kijelző teljesen világos és könnyen olvasható lesz, míg éjszaka egy kellemes meleg árnyalatot kapsz, hogy megóvja a látásodat.

Nagy teljesítmény és hosszú akkumulátor-üzemidő

Az ONYX BOOX e-olvasó 8 magos processzort és 4 GB RAM-ot használ. Ezek a paraméterek biztosítják a fürge és kényelmes munkavégzést, még az igényesebb feladatoknál is. Az ONYX BOOX TAB ULTRA 128 GB memóriával rendelkezik az összes könyv, rajz és adat tárolásához. Az olvasó beépített 6300mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely hosszú távú használatra is alkalmas.

Az ONYX BOOX TAB ULTRA tartalmazegy 16Mpx-es hátsó kamerát

Az ONYX BOOX TAB ULTRA e-olvasóval fényképeket készíthetsz a 16 MPx-es hátsó kamerával, de valószínűleg jobban fogod értékelni a képből szöveggé alakító funkciót. Csak irányítsd a kamerát a kívánt dokumentumra, és az átalakítja azt szöveggé, amelyet tetszés szerint szerkeszthetsz.

Az e-olvasó intuitív használata

Élvezd a kényelmes kezelést, a jobb áttekintést és ellenőrzést az új widgeteknek és a kezelőfelületnek köszönhetően. Az ONYX BOOX TAB ULTRA kezdőképernyőjére a saját igényeidnek megfelelően alkalmazásokat és widgeteket adhatsz hozzá. Saját produktivitási központot hozhatsz létre az Intelligens asszisztens oldalon. Az ONYX BOOX TAB ULTRA e-olvasó az új gesztusoknak és az intuitív navigációs panelnek köszönhetően könnyebben használható. Készíts egy gyors képernyőképet három ujjal. Az oldalak közötti váltás és egyéb műveletek a fizikai gombok segítségével is elvégezhetők.

Nagy mennyiségű tartalom

Az ONYX BOOX TAB ULTRA e-book olvasó rengeteg formátumot támogat. Ilyen például a TXT, HTML, RTF, FB2. zip, MOBI, CHM, DOC, DOCX, PRC, EPUB, PDF, PPT, DjVu, JPG, PNG, GIF, BMP, CBR, CBZ, MP3, WAV. Ez lehetővé teszi, hogy az ONYX BOOX TAB ULTRA e-olvasón keresztül hangoskönyveket vagy kedvenc zeneszámaidat hallgasd.

 Hozz létre saját jegyzetelő rendszert az ONYX BOOX TAB ULTRA tablettel

Az e-olvasó számos lehetőséget kínál saját jegyzetek létrehozására és szerkesztésére. Például hiperhivatkozásokat adhatsz hozzá és látogathatsz meg. Képeket, dokumentumokat és hangfájlokat is feltölthetsz, hogy gazdagítsd a tartalmat. Az ONYX BOOX TAB ULTRA e-olvasón a dokumentum fontos helyeit is megjelölheted, amelyek egy listába kerülnek, így bármikor visszaléphetsz hozzájuk anélkül, hogy az egész dokumentumot az elejétől kezdve át kellene nézned. Számos sablon, szín, szerkesztő- és íróeszköz közül választhatsz, hogy segítsen a jegyzetek rögzítésében. Ezeket aztán a főpanelhez rögzítheted, így gyorsan és egyszerűen válthatsz közöttük. Az átalakított szövegek a jegyzeteivel együtt megtekinthetők, amelyek szabadon szerkeszthetők, és az elkészült dokumentum könnyen megosztható e-mailben.

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző technológia
E Ink Kész!
Kijelző mérete
10,3" (26,16 cm) Kész!
Kijelző világítás
Igen Kész!
Felbontás - pixel
QHD 1872 × 1404 Kész!
Kijelző típusa
Fekete-fehér Kész!

Kijelző

Kijelző technológia
E Ink Kész!
Kijelző mérete
10,3" (26,16 cm) Kész!
Kijelző világítás
Igen Kész!
Felbontás - pixel
QHD 1872 × 1404 Kész!
Kijelző típusa
Fekete-fehér Kész!

Támogatott formátumok

Támogatott formátumok
DOC, HTML, PNG, BMP, JPG Kész!

Nyelv

Felhasználói felület nyelve
Cseh, Szlovák, Angol, Magyar, Német Kész!

Funkciók

Funkciók
Zenelejátszás, Fényképnézegető, Rendező, Webböngésző, Email Kész!
Felszerelés
Stylus (érintőtoll) Kész!
Akkumulátor kapacitás
6 300 mAh Kész!

Kommunikáció és portok

Vezeték nélküli
WiFi, Bluetooth Kész!
Csatlakozók
USB-C Kész!

Konstrukció

Szín
Fekete Kész!
Szélesség
184,5 mm (18,45 cm) Kész!
Magasság
225 mm (22,5 cm) Kész!
Mélység
6,7 mm (0,67 cm) Kész!
Tömeg
480 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ONYX BOOX TAB ULTRA, 10,3", 128GB, FOTÓ
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ