Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange

Termékkatalógus
Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange
Tablet - 11" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G99 2,2 GHz, 6 GB RAM, 256 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2048 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, OTG, 4G/LTE és 3G, 48 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 32 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, IP68 és IP69K védettségi fok, USB-C, 33W gyors töltés, 20000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Változat
Előrendelési ár
138 690 Ft
Előrendelés Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 25 hónap Kód:  OUKTA109b2 Termékszám:  OUKTA109b2
Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange 138 690 Ft Várható időpont: május 17, 2024
Vásárlás

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Akciós szettek

Spórolás: 2 490 Ft

146 680 Ft 144 190 Ft
Szett megvásárlása

Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange

Ez a célszerű Oukitel tablet megbízható segítőd lesz, amelynek kompakt mérete miatt könnyen elfér a kezedben, egy kisebb táskában vagy hátizsákban. Lehetővé teszi az internetes események követését, videók és fényképek rögzítését, valamint használhatsz sok hasznos alkalmazást, vagy játékokat játszhatsz. A tablet 11" méretű kijelzővel rendelkezik, amely munkára vagy tanulmányi célokra is használható. A játékok és filmek rajongói is élvezni fogják. 8 magos MediaTek Helio G99 processzor irányítja az összes művelet és funkció megfelekő működését. A rendszermemória mérete 6 GB. 256GB belső memóriával rendelkezik a fájlok, fényképek és videók számára. Ezzel a mérettel korlátlanul készíthetsz képeket, vagy játszhatsz nagyszámú játékkal. A működéshez szükséges energiát 20000 mAh. USB-C csatlakozóval rendelkezik. A szóban forgó táblagép vízálló, ami azt jelenti, hogy anélkül használhatod, hogy aggódnod kellene a sérülés miatt. IP68 és IP69K védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a tablet a nagyszerű sorozatba tartozik.

Tablet Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange ...
Tablet Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange ...

Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange tablet - lényeges jellemzők

  • Kényeztesd magad audiovizuális tartalmakkal eme Oukitel tablettel!
  • 8magos processzor ellenőrzi az összes műveletet és funkciót
  • A RAM kapacitása 6 GB
  • 11" kijelzővel látták el
  • USB-C csatlakozóval rendelkezik
  • Ellenáll a víznek
  • IP68 és IP69K védelmi besorolású
  • Az előnyös sorozatba tartozik
  • A tablet gyárilag Gorilla Glass biztonsági üveggel rendelkezik
  • A hátsó kamera felbontása 48 Mpx
  • A tablet működéséhez egy akkumulátor biztosítja az energiát, amelynek kapacitása 20000 mAh
  • Megszakítás nélkül több mint hét órán át lehetővé teszi a működést
  • 33 W maximális teljesítményű vezetékes töltést kínál
  • A játékok vagy nagy grafikaigényű alkalmazások zökkenőmentes működése érdekében a tablet ARM Mali G57 MC2 grafikus chipet tartalmaz
  • A belső memória akár 2048 GB méretű Micro SDXC memóriakártyával bővíthető
  • NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot a külvilággal
  • A tablet rendelkezik nyílással egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb.
  • A tablet teljes mértékben kompatibilis az OTG funkcióval

A nagyszerű Oukitel tablet kijelzőjét jó nézni

Az idő, amit ezen Oukitel tablettel töltesz, örömteli lesz, mivel 11" méretű és Full HD 1920 × 1200 felbontású kijelzője első osztályú kivitelben szolgálja ki a tartalmat. 205 PPI finomságú kijelzőjének köszönhetően élvezni fogsz minden vizuális tartalmat. A tabletet gyárilag fejlett Gorilla Glass biztonsági üveggel szerelték fel a karcolások és mechanikai sérülések megelőzése érdekében.

Tablet Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange ...
Tablet Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange ...

A fényképezés minden lépésnél a kezed ügyében van

A tablet fényképezéshez 48Mpx felbontású fő (hátsó) kamerát és 32Mpx előlapi kamerát tartalmaz. Ezen Oukitel tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videók készíthetők. Amikor gyenge fényviszonyok között készítesz felvételeket, a LED háttérvilágítás és az éjjellátó funkció segít neked. Ez a funkció különösen hasznos, ha esti vagy éjszakai jeleneteket készítesz, vagy ha jól megvilágított portréra van szükséged. A fénykép expozícióját a rekesznyílás értéke is befolyásolja. Ezen Oukitel tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/1,8, míg az elülső kamera fényereje f/2,2. Ezáltal kisebb mélységélesség érhető el, ami alkalmas a témára fókuszálására és a háttér elmosására. 1080p (Full HD) 30fps és 1440p (QHD) 30fps fotófelbontásra támaszkodhatsz.

A tablet akkumulátora nem hagy cserben

Ezen Oukitel tablet 20000 mAh kapacitású akkumulátorral üzemel., amely több, mint hét órán át bírja a nagy igénybevételt. 33 W maximális teljesítményű vezetékes töltést kínál. Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikus alkalmazásokhoz a tablet beépített ARM Mali G57 MC2 grafikus chippel rendelkezik, amely rendelkezik a multimédiás tartalmak kezeléséhez szükséges teljesítménnyel.

Tablet Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange ...

Az előnyös Oukitel tablet elegendő memóriát kínál

Ezen Oukitel tablet alapvető funkcióinak és műveleteinek működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer biztosítja. Az Android híres a nyitottságáról és a programok és alkalmazások sokszínűségéről. A tablet rendszermemóriája 6 GB méretű, amely 3D-s játékokat és virtuális valóságot is képes kezelni. 256 GB belső memóriát kínál a fájlok, fényképek és videók számára, amely a nagy igényű felhasználókhoz igazodik, így ideális még a nagyon terjedelmes adatok és alkalmazások tárolására is. Ha a tablet memóriája mégsem felel meg neked, bővítheted azt egy 2048 GB maximális méretű Micro SDXC memóriakártyával.

Ez a praktikus Oukitel tablet különböző kommunikációs lehetőségeket biztosít

NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról szeretteiddel. A Near Field Communication (NFC) technológia rövid, jellemzően legfeljebb 10 cm-es távolságon keresztül érintkezés nélküli adatcserét biztosít az eszközök között. Használd ki, hogy az üzletekben a készülékeddel érintésmentes fizetéseket végezhetsz anélkül, hogy elő kellene venned a hitelkártyádat. A tableten található WiFi támogatással kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést mobil adatforgalom nélkül. A Bluetooth technológiának köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod tabletedet különböző vezeték nélküli eszközökhöz, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékes kapcsolat nélkül. A GPS rendszer lehetővé teszi az eszközök pontos helymeghatározását a műholdakról érkező jelek segítségével. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a tablet megtudja a pontos földrajzi helyzetét, amely hasznos a navigációhoz, térképhasználathoz, útvonalak rögzítéséhez és egyéb alkalmazásokhoz. A tablet rendelkezik foglalattal egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára. 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé az internet-hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást, és a fájlok letöltése, a streamek nézése és a másokkal való összeköttetés videohívásokon keresztül gyors és problémamentes lesz.

Értékelni fogod a praktikus funkciókat

Élj minden napot a legteljesebben ezzel a praktikus Oukitel tablettel! A tablet OTG-támogatással rendelkezik, amely biztosítja perifériák, például egér, billentyűzet vagy USB-meghajtó csatlakoztatását. A környezettel való interakció tekintetében nagyszerű bónusz az olyan praktikus érzékelők jelenléte, mint például az előnyös digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor. A digitális iránytű funkció segít eligazodni a városban vagy az úton. A tablet giroszkópot tartalmaz, amely felismeri a készülék helyzetét, és automatikusan elforgatja a képernyőt a legkényelmesebb használat érdekében. A környezeti fényszintet egy fényérzékelő méri, amely ezután beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot ér el, és sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt, és ezzel energiát takarít meg az akkumulátorban. A G-szenzor képes érzékelni a tablet térben történő mozgását. Meg tudja állapítani, hogy a tablet nyugalomban van, himbálózik vagy egy gyalogló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel) és fólia a kijelzőre

Méret:

2651 × 176,7 × 15,1 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

996,7 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző mérete
11" (27,94 cm) Kész!
Felbontás - pixel
Full HD 1920 × 1200 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
205 PPI Kész!
RAM mérete
6 GB (6 144 MB) Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
11" (27,94 cm) Kész!
Felbontás - pixel
Full HD 1920 × 1200 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
205 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
6 GB (6 144 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
256 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
2 048 GB (2 097 152 MB) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps, 1440p (QHD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku, Éjjellátás Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
20 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
33 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz Kész!
Processzor modell
MediaTek Helio G99 Kész!
Grafikus chip
ARM Mali G57 MC2 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
OTG, Gyorstöltés, Gorilla Glass, Vízálló Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
2 651 mm (265,1 cm) Kész!
Szélesség
176,7 mm (17,67 cm) Kész!
Mélység
15,1 mm (1,51 cm) Kész!
Tömeg
996,7 g (1 kg) Kész!
Védelmi fokozat
IP68, IP69K Kész!
Szín
Narancssárga Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel), Fólia a kijelzőre Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Oukitel RT8 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange termékhez:

Oukitel RT8 12GB / 256GB Black

Tablet - 11" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G99 2,2 GHz, 6 GB RAM, 256 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2048 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, OTG, 4G/LTE és 3G, 48 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 32 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, IP68 és IP69K védettségi fok, USB-C, 33W gyors töltés, 20000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
138 690 Ft
Várható időpont: május 17, 2024
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oukitel RT8 12GB/256GB Orange. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oukitel RT8 12 GB/256 GB Orange. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oukitel RT8 12GB/256GB Orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oukitel RT8 12GB/256GB Orange.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ