Oukitel RT8 12GB / 256GB Black

Termékkatalógus
Oukitel RT8 12GB / 256GB Black
Tablet - 11" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G99 2,2 GHz, 6 GB RAM, 256 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2048 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, OTG, 4G/LTE és 3G, 48 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 32 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, IP68 és IP69K védettségi fok, USB-C, 33W gyors töltés, 20000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Változat
Előrendelési ár
138 690 Ft
Előrendelés Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  OUKTA109b1 Termékszám:  OUKTA109b1
Oukitel RT8 12GB / 256GB Black 138 690 Ft Várható időpont: május 17, 2024
Vásárlás

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Akciós szettek

Spórolás: 2 490 Ft

146 680 Ft 144 190 Ft
Szett megvásárlása

Oukitel RT8 12GB / 256GB Black

Ez a célszerű Oukitel tablet megbízható partnered lesz, amelynek kompakt mérete miatt könnyen elfér a kezedben, egy kisebb táskában vagy hátizsákban. Lehetővé teszi az internet használatát, fényképek és videók készítését, de kihasználhatod a lehetőséget, és sok praktikus alkalmazást vagy játékot is élvezhetsz. A tablet 11" méretű kijelzővel van ellátva, amely munkához és tanulmányi célokra egyaránt népszerű. A játék- és a filmrajongók is szeretni fogják. 8 magos MediaTek Helio G99 processzor biztosítja a rendszer megfelekő működését. A RAM kapacitása 6 GB. 256GB belső memóriával rendelkezik a fájlok, fényképek és videók számára. Ez a memóriaméret ideális a komolyabb játékosok és a lelkes fotósok számára. A megfelelő energiát 20000 mAh. USB-C csatlakozót kínál. A szóban forgó tablet vízálló, így nem lepik meg a mindennapok buktatói. IP68 és IP69K védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a tablet a nagyszerű sorozat része.

Tablet Oukitel RT8 12GB / 256GB Black ...
Tablet Oukitel RT8 12GB / 256GB Black ...

Oukitel RT8 12GB / 256GB Black tablet - érdekes tulajdonságok

  • Kényeztesd magad multimédiás tartalmakkal eme Oukitel tablettel!
  • 8magos processzor garantálja az összes művelet és funkció zavartalan működését
  • A rendszermemória mérete 6 GB
  • 11" kijelzőt kapott
  • USB-C csatlakozóval látták el
  • Vízálló
  • IP68 és IP69K védelmi fokozattal van jelölve
  • A praktikus sorozatba tartozik
  • A tablet gyárilag Gorilla Glass biztonsági üveggel rendelkezik
  • A hátsó kamera felbontása 48 Mpx
  • A készüléket egy akkumulátor látja el energiával, amelynek kapacitása 20000 mAh
  • Zökkenőmentesen működik több mint hét órán keresztül
  • 33 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel rendelkezik
  • Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikus alkalmazásokhoz a tablet beépített ARM Mali G57 MC2 grafikus chipet tartalmaz
  • A tablet belső tárhelye akár 2048 GB méretű Micro SDXC típushoz tartozó memóriakártyával bővíthető
  • NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot szeretteiddel
  • A tableten van egy nyílás egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja az internethez való hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást
  • Az OTG funkció elérhető a tableten

A nagyszerű Oukitel tablet kijelzőjét öröm nézni

Az idő, amit ezen Oukitel tablettel töltesz, kellemes élményekkel fog járni, mivel 11" méretű és Full HD 1920 × 1200 felbontású kijelzője prémium minőségű tartalmat szolgáltat. 205 PPI finomságú kijelzőjének köszönhetően élvezni fogod a vizuális tartalomban való elmerülést. A tablet gyárilag Gorilla Glass biztonsági üveggel rendelkezik, amely meggátolja a karcolásokat és a mechanikai sérüléseket.

Tablet Oukitel RT8 12GB / 256GB Black ...
Tablet Oukitel RT8 12GB / 256GB Black ...

Fotózz bármikor, bárhol

A tablet fotózáshoz 48Mpx felbontású fő (hátsó) kamerát és 32Mpx szelfikamerát tartalmaz. Ezen Oukitel tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videókat tudsz készíteni. Amikor gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat, a kiegészítő háttérvilágítás és az éjjellátó funkció előnyt jelent. Ez a funkció különösen hasznos, ha esti jeleneteket készítesz, vagy ha jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. A rekesznyílás is befolyásolja a fotó teljes expozícióját. Ezen Oukitel tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/1,8, míg az elülső kamera fényereje f/2,2. Ezáltal kisebb mélységélesség érhető el, amellyel a témára lehet fókuszálni és a hátteret elmosni. 1080p (Full HD) 30fps és 1440p (QHD) 30fps fotófelbontásra támaszkodhatsz.

Megbízható teljesítményű akkumulátor

Ezen Oukitel tablet 20000 mAh kapacitású akkumulátorral működik., amely könnyen kitart több, mint hét órán keresztül. 33 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel tölthető fel. Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet integrált ARM Mali G57 MC2 grafikus chippel rendelkezik, amely elég erős a multimédiás tartalmak kezeléséhez.

Tablet Oukitel RT8 12GB / 256GB Black ...

A praktikus Oukitel tablet elegendő memóriát kínál

Ezen Oukitel tablet funkcióit és műveleteit Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer irányítja. Az Android híres a nyitottságáról és az rendelkezésre álló alkalmazások széles választékáról. A tablet rendszermemóriája 6 GB méretű, amely 3D-s játékokat és virtuális valóságot is képes futtatni. 256 GB belső memória áll készen a fotók, videók és egyéb fájlok számára, amely a nagy igényű felhasználókhoz igazodik, és megoldja még a legnagyobb terjedelmű adatok és alkalmazások tárolását is. Ha több tablet-memóriára van szükséged, bővítheted azt egy 2048 GB maximális méretű Micro SDXC típusú memóriakártyával.

Ez az előnyös Oukitel tablet számos kommunikációs lehetőséget biztosít

NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról szeretteiddel. Az NFC (Near Field Communication) segítségével rövid, általában legfeljebb 10 centiméteres távolságon keresztül érintkezés nélküli kommunikációt valósíthatsz meg az eszközök között. Vásárolj könnyedén, és fizess egyszerűen az üzletekben a készülékeddel. A tablet WiFi-támogatásával könnyen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést mobil adatforgalom nélkül. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a tablet különböző vezeték nélküli eszközökhöz való csatlakoztatását, így könnyedén kommunikálhatsz és oszthatsz meg adatokat vezetékes kapcsolat nélkül. A GPS rendszer lehetővé teszi az eszközök pontos helymeghatározását a műholdakról érkező jelek segítségével. Ez a technológia lehetővé teszi a tablet számára a pontos földrajzi helyadatok megszerzését, ami hasznos a navigációhoz és egyéb helyalapú alkalmazásokhoz. A tableten van egy nyílás egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára. 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé az internetes tartalmak böngészését e-mailek küldését és fogadását és még sok mást, és a nagy fájlok letöltése és a streaming tartalom, valamint a videohívások lebonyolítása gyors és problémamentes lesz.

Jól átgondolt funkciók

Teljesítsd ki életedet ezzel a hasznos Oukitel tablettel! A tableten elérhető az OTG funkció, ami azt jelenti, hogy más perifériákat, például egeret, billentyűzetet vagy USB-meghajtót csatlakoztathatsz. A külvilággal való kapcsolatba lépéshez nagyszerű bónusz az olyan praktikus érzékelők jelenléte, mint például az előnyös digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor. A digitális iránytű funkció segítségével könnyebben tájékozódhatsz a városban és az úton. A tablet giroszkóppal is rendelkezik, amely meghatározza a készülék helyzetét a térben, és ennek megfelelően elforgatja a képernyőt a kényelmes olvasás érdekében. A fényérzékelő méri a környezeti fényszintet, majd automatikusan beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Ezzel optimális olvashatóságot nyújt, miközben energiát takarít meg, mivel az érzékelő sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt. A G-szenzor képes érzékelni a tablet mozgását a térben. Felismeri, hogy a tablet nyugalomban van, ringatózik, vagy például egy mozgó személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel) és fólia a kijelzőre

Méret:

2651 × 176,7 × 15,1 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

996,7 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző mérete
11" (27,94 cm) Kész!
Felbontás - pixel
Full HD 1920 × 1200 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
205 PPI Kész!
RAM mérete
6 GB (6 144 MB) Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
11" (27,94 cm) Kész!
Felbontás - pixel
Full HD 1920 × 1200 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
205 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
6 GB (6 144 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
256 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
2 048 GB (2 097 152 MB) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps, 1440p (QHD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku, Éjjellátás Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
20 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
33 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz Kész!
Processzor modell
MediaTek Helio G99 Kész!
Grafikus chip
ARM Mali G57 MC2 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
OTG, Gyorstöltés, Gorilla Glass, Vízálló Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
2 651 mm (265,1 cm) Kész!
Szélesség
176,7 mm (17,67 cm) Kész!
Mélység
15,1 mm (1,51 cm) Kész!
Tömeg
996,7 g (1 kg) Kész!
Védelmi fokozat
IP68, IP69K Kész!
Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel), Fólia a kijelzőre Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Oukitel RT8 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Oukitel RT8 12GB / 256GB Black termékhez:

Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange

Tablet - 11" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G99 2,2 GHz, 6 GB RAM, 256 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2048 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, OTG, 4G/LTE és 3G, 48 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 32 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, IP68 és IP69K védettségi fok, USB-C, 33W gyors töltés, 20000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
138 690 Ft
Várható időpont: május 17, 2024
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oukitel RT8 12GB / 256GB Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oukitel RT8 12GB/256GB Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oukitel RT8 12 GB/256 GB Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oukitel RT8 12GB/256GB Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oukitel RT8 12GB/256GB Black.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ