30 dnů na vrácení Shop roku

PH-HD03

Termékkatalógus
PH-HD03
4,7 3 értékelés
Termosztátfej - PocketHome rendszerbe sorolt, PH-BHD vezérlőegységgel vezérelve, a központi egységről is vezérelhető, tápellátás: 2x lítium AA, menet: M 30x1,5, érzékeli az aktuális hőmérsékletet, nyitott ablak funkció, Csehországban gyártva
11 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PHterm22_01 Termékszám:  PH-HD03
PH-HD03 11 990 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

PH-HD03

PH-HD03 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

PH-HD03 intelligens termosztátfej

A PH-HD03 termosztátfejjel, amelyet közvetlenül a radiátorra helyezhetsz, intelligens fűtéssé alakíthatod otthoni fűtésedet. A megfelelő szabályozással akár 30%-ot is megtakaríthatsz a fűtésre fordított energiából. Az automata rendszer figyeli helyetted az otthonodban lévő hőt. A hőforrás kikapcsol, amint kinyitod az ablakot, vagy a helyiség kellően felmelegszik. Bővítsd lehetőségeidet és takaríts meg pénzt a PocketHome®intelligens rendszerrel!

Naponta akár 6 hőmérsékletváltozás

Egyszerű hőmérséklet-beállítás

Minden intelligens eszköz kényelmesen vezérelhető okostelefonon keresztül. Ez a PH-HD03 termosztátfej esetében sincs másképp. Ne állj fel a kanapéról csak azért, mert arra gondoltál, hogy a következő napokban vagy órákban megváltoztatod a szobahőmérsékletet vagy más hőmérsékleti beállításokat. Az intuitív alkalmazásban megtalálhatod az összes PH-HD03 fejet, amely otthonodban található. A beállítások lehetnek egyéniek az egyesrendszerfejekhez vagy közösek az egyes zónákhoz.

Nyitott ablak érzékelése

Amint a PH-HD03 érzékeli, hogy kinyitottál egy ablakot, automatikusan leállítja a helyiség fűtését, hogy elkerülje a felesleges hőveszteséget. A nyitott ablak pontosabb érzékeléséhez lehetőség van a PH-OP ablakérintkező megvásárlására, amely érzékeli az ablak pontos helyzetét, és tökéletes áttekintést nyújt az ablak nyitásáról/csukásáról.

Szelepnyitás százalékos aránya

A szelepnyitás százalékos mértéke a mobilalkalmazáson vagy magán a PH-HD03 termosztátfejen is nyomon követhető. Mindig tökéletes áttekintésed lesz arról, hogy a fűtéscsap jelenleg mennyire van nyitva.

Reduktorok különböző szeleptípusokhoz

A PH-HD03 intelligens termosztátfej kompatibilis az M30-as szelepekkel, de a megfelelő reduktor segítségével más szelepekre is felszerelhető.

Intelligens termosztátfej PH-HD03 gyermekszobákhoz is alkalmas

Közvetlenül a termosztátfejen nincsenek kezelőszervek, így a fűtést nem lehet illetéktelenül szabályozni. Ez akkor is jól jöhet, ha egy gyermekszobában szeretnéd elhelyezni.

A vandalizmus elleni biztonsági készlet megakadályozza a manipulációt

A PH-HD03 készülékkel való manipuláció megakadályozható a vandalizmus elleni biztonsági készlet megvásárlásával. Ez lehetetlenné teszi a fej levételét a radiátorról.

PocketHome® rendszer

Az új PocketHome® vezeték nélküli rendszer növeli az otthoni készülékek vezérlésének kényelmét. Irányítsd az összes készülékedet könnyedén a mobiltelefonodról. Akár a ház vagy a lakás fűtését, akár a világítást kell beállítanod, vagy a kávéfőzőt elindítanod, mielőtt felkelsz az ágyból - a PocketHome® vezeték nélküli rendszer számára semmi sem jelent túl nagy gondot. Természetesen a biztonsági funkciókkal, például tűzjelzőkkelvagy különböző betörésjelzőkkel is kommunikál. A rendszert elsősorban idő- és pénzmegtakarításra tervezték, de mindenki értékelni fogja a kényelmet, amelyet nyújt. A rendszer szíve a PH-CJ39 WiFi és PH-CJ39 WiFi-GST vezeték nélküli vezérlőegység, amely a rendszer eszközeinek és érzékelőinek csatlakoztatására és vezérlésére szolgál.

PocketHome® rendszer

Csatlakozás

A központi egység Wi-Fi vezeték nélküli hálózaton, Ethernet kábelen és GSM-en keresztül biztosít csatlakozási lehetőséget

PocketHome® rendszer

Gazdaságos működés

Energiát és pénzt takarít meg

PocketHome® rendszer

Biztonság

A központi egység a Szerverünkön keresztül kommunikál, amely a legújabb biztonsági szabványokat használja

Egy intelligens alkalmazás a kényelmes vezérléshez

A PocketHome® vezeték nélküli rendszer kényelmes vezérlésére szolgáló egyszerű, intuitív alkalmazás elérhető az App Store-ban, a Microsoft és a Google Play alkalmazásban. Telepítsd az alkalmazást a mobiltelefonodra, és irányítsd az összes PocketHome® készülékedet bármikor és bárhol.

Minden ingatlanhoz megfelelő rendszer

A PocketHome® rendszert minden típusú ingatlanhoz tervezték, legyen szó lakásról, házról vagy üzlethelyiségről. Otthonod ellenőrzése még soha nem volt ilyen egyszerű.

Rendszeropciók

Az ELEKTROBOCK CZ új PocketHome® vezeték nélküli rendszere növeli a háztartási készülékek vezérlésének kényelmét.

PocketHome® rendszer

MELEGVÍZ-FŰTÉS

Szükséged van arra, hogy szabályozhasd a melegvizes radiátorokat a házadban/lakásodban, és így állandó kényelemben lehetsz felesleges aggodalmak nélkül?

PocketHome® rendszer

PADLÓFŰTÉS

 Egy kényelmesebb és egészségesebb fűtési módot használsz - a padlófűtést? A PocketHome® rendszerelemekkel sokkal kényelmesebb lesz a vezérlésük.

PocketHome® rendszer

ELEKTROMOS FŰTÉS

Az elektromos padlófűtést, a közvetlen fűtőelemekkel történő fűtést vagy a modern infravörös fűtést részesíted előnyben?

PocketHome® rendszer

A REDŐNYÖK VEZÉRLÉSE

Sötételők, redőnyök, napellenzők és más típusú árnyékolástechnikai termékek vezérlése. Mentsd meg magad a napi gondoktól.

PocketHome® rendszer

VILÁGÍTÁSVEZÉRLÉS

Mindig a megfelelő hangulatot szeretnéd otthon a megfelelő időben? Az intelligens világításvezérlés lehetővé teszi ezt.

PocketHome® rendszer

KÉSZÜLÉKVEZÉRLÉS

A vezeték nélküli készülékvezérlés számos lehetőséget kínál életed egyszerűsítésére.

PocketHome® rendszer

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Betörés, tűz, vízszivárgás stb. elleni védelemre szolgáló termékek is rendelkezésre állnak, így elutazhatsz nyaralni, és közben naprakész maradhatsz az otthoni eseményekkel kapcsolatban.


Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PH-HD03
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ