30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Philips 800 Series AC0820/10

Termékkatalógus
Philips 800 Series AC0820/10
5 6 értékelés
Légtisztító - 190 m³/h légtisztító teljesítmény, 20 W teljesítményfelvétel, 22 m² max. ajánlott szobaméret, 19 - 49 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: turbo üzemmód, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, méret: 36,7 × 25 × 25 cm (Ma×Sz×Mé)
56 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PHIL0064 Termékszám:  AC0820/10 Gyártó honlapja:
Philips 800 Series AC0820/10 56 990 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Philips 800 Series AC0820/10

Philips 800 Series AC0820/10 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Allergiával vagy egyéb felső légúti megbetegedéssel küzdesz? Akkor nagyszerű választás számodra ezen Philips 800 Series AC0820/10 levegő tisztító. Hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Az innovatív technológia és a hatékony HEPA szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvétellel friss és tisztított levegőt szívhass be. Erős teljesítményének köszönhetően 22 alapterületű helyiségekbe ajánlott. Stílusos megjelenésén kívül olyan modern funkciókkal látták el, mint automatikus üzemmód, éjszakai mód és turbó üzemmód.

Légtisztító Philips 800 Series AC0820/10 Lifestyle
Légtisztító Philips 800 Series AC0820/10 Jellemzők/technológia

Philips 800 Series AC0820/10 légtisztító fontosabb paraméterei

  • Egy ilyen praktikus Philips levegőtisztító gép segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt
  • Filter típusa: HEPA
  • 22 m² alapterületű helyiségekbe ajánlott
  • 190 m³/h mennyiségű levegőt képes megtisztítani
  • Jelzi, ha cserélni kell a szűrőt
  • Levegőminőség-szenzor
  • Egy ilyen modern Philips légtisztító berendezés teljesítménye 20 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 19 dB(A), illetve az érték legfeljebb 49 dB(A)

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű légtisztítónak a neves Philips gyártótól

Egy ilyen hasznos Philips légtisztító készülék funkciói hozzájárulnak a kényelmes és hatékony mindennapi használathoz. A légtisztító az automatikus üzemmódnak köszönhetően a levegő minőségének megfelelően állítja be a teljesítményét. Nem kell aggódnunk a beállítások miatt, mert minden automatikusan történik a beavatkozásunk nélkül. Turbó üzemmóddal is rendelkezik, amely a lehető legmagasabb teljesítményt és intenzitást hozza. Ezzel az üzemmóddal a szennyeződés gyorsabban és hatékonyabban távolítható el, ami a szoba levegőminőségének javulását eredményezi. Képes pontosan meghatározni az aktuális levegőminőséget, és jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának. Abban az esetben, ha a szűrő ellenőrzésére és esetleges cseréjére van szükség, megjelenik a szűrőcsere jelző.

Légtisztító Philips 800 Series AC0820/10 Tartozékok

Egy ilyen modern Philips légtisztító készülék kellemes meglepetést okoz majd lenyűgöző funkcióival

Egy ilyen Philips légtisztító készülék segítségével friss környezetben élvezhetjük a kellemes otthoni klímát. Az éjszakai üzemmód csendes működést és csökkentett világítást biztosít, így akár alvás közben is működhet anélkül, hogy zavarna.

Légtisztító Philips 800 Series AC0820/10 Hátoldal

Egy kivételes szűrőrendszer gondoskodik az összes szennyeződés kiszűréséről

Ezen Philips légtisztító beszívja a levegőt, amely aztán áthalad a szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, allergéneket és poratkákat a HEPA-szűrő hatékonyan felfogja. Kulcsfontosságú adat a teljesítmény. Egy ilyen hasznos Philips levegő tisztító 190 m³/h kapacitású. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy a tisztító túlságosan zavarni fogja a nyugalmat. A minimális zajszint értéke 19 dB(A), illetve az érték legfeljebb 49 dB(A).

Méretei:

36,7 × 25 × 25 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
20 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
190 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
22 m2 Kész!
Maximális zajszint
49 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
19 dB(A) Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA Kész!

Méret & súly

Szélesség
25 cm Kész!
Mélység
25 cm Kész!
Magasság
36,7 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips 800 Series AC0820/10
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ